Replika...replika
dodo wrote:dodo wrote:
Ja koliko vidim napisao si da se može jedanput pogledat pa to se i ja slažem ali čovjek ne traži remek dijela nego zabavan film za pogledat a koliko vidiš napisao sam da nije loš i da je ok što znači može proči.
Stvarno neki put mi izgledaš umišljeno ko da sve znaš a to se vidi po tvom natpisu pogledaj kod mene pa ti vidi
ko da si neki doktor filma jebote.ili kad si napisao ono za poznatu djecu ovo sigurno neznate baš si mi smješan tip oprosti ali jjesi
Slobodno pogledaj film i sigurno če te nasmijati a sad dal je dobar mogu reči da je osrednji.
Idemo po redu:
1) @dodo - Iako koliko vidim imaš 29 godina ponekad se ponašaš poput dječaka u vrtiću (i to ne samo u ovom postu nego i prije u nekim drugima)... Morao bi smiriti taj svoj temperament , to tvoje mlađahno

neće dugo izdržati

, jer ne vidim zašto uvijek nekoga napadaš bez ikakvoga razloga i povoda...možda moraš popiti lijekove
2) @dodo - imam samo tri pravila u životu:
-
" I won't be wronged. I won't be insulted. I won't be laid a-hand on. I don't do these things to other people, and I require the same from them."
-
" Nemoj započinjati ono što ne možeš završiti."
-
" If you're going to try, go all the way. Otherwise don't even start."
i zato sam ti ovo napisao...
3) što se tiče ovog posta ja sam samo predložio svoje mišljenje o filmu (koje je uzgred nakon 2 gledanja ovako - film je

u većem djelu filma, ali gledajuću "Black Sheep" onda film i nije baš tako

jer veće

od "Black Sheepa" nisam gledao ove godine

), ali isto tako sam respektirao tvoje (svatko ima svoje mišljenje i ta se mišljenja razlikuju) i niti jednom svojom rječju nisam omlažavao tvoju ocjenu filma (iako je očito da se ne slažemo u nijanasama dobro i lošeg kad je u pitanju ovaj vukodlak film)... samo sam pokušao pomoći čovjeku čuti i drugu stranu koja misli da ima i boljih filmova (npr. Altered) koji se mogu skinuti sa neta i da se u njima može uživati (druga je sada stvar kakva je njegova sama želja u pogledu tog filma)
4) kad si to spomenuo za neke ljude koje znam, koji su u mom društvu ja JESAM doktor filma (jer znam ljude koji ne mogu smisliti crno-bijeli film zato jer nije u boji...znam ljude koji ne gledaju filmove s neengleskog govornog područja jer misle da su svi takvi filmovi sranje... ali opet iako sam mišljenja da su ti ljudi u filmskom znanju zbog toga ograničeni ne osuđujem ih jer je to njihovo pravo i njihov izbor...ali moje je mišljenje da ne znaju ššto propuštaju)
za post o poznatoj djeci sam dao objašnjenje u tom istoimenom postu pa neću ništa pisati, jer sam bio krivo shvaćen (ili je po vama vjerojatnije da sam se krivo izrazio)
ako zbog te izjave da sam doktor filma (koju sam na početku izgovorio u 4 dijelu) misliš da sam se umislio (ovo vrijedi samo za one koje sam spomenuo u par prošlih rečenica...ljudi koji ne vole crnobijele filmove..itd) onda jesam...jer ja o filmu znam dosta toga, kao što netko drugi u svom području zna bolje od mene i to svoje znanje neću skrivati...
Nadam se da sam bio dovoljno jasan i da sam uspio sve objasniti
p.s. - hladno mi je, imam fibru (39C) i cijeli gorim, a sutra idem raditi ujutro u 6h i ovo mi je pisanje baš dobro došlo da popijem 2dl pelina

i idem u krpe
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -