Big bad wolf

Razgovori ugodni o horor temama
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Dec 2007, 00:18

dodo wrote:Zato što je popljuvao na neki način moje mišljenje a svoje uzdigao kao pogledaj moje recenzije pa češ sve znat a stim je dokazao da je on kao nešto više od mene i to je za mene precjenjivanje
Nije popljuvao na niti jedan način tvoje mišljenje. Svoje nije uzdigao. On nije ništa dokazao. Nije bilo precjenivanja.

Al dosta, možeš na PM nastaviti, ali kasno je već, nije pod obavezno :wink:

dodo

Post by dodo » 12 Dec 2007, 00:23

HorrorHR wrote:
dodo wrote:Zato što je popljuvao na neki način moje mišljenje a svoje uzdigao kao pogledaj moje recenzije pa češ sve znat a stim je dokazao da je on kao nešto više od mene i to je za mene precjenjivanje
Nije popljuvao na niti jedan način tvoje mišljenje. Svoje nije uzdigao. On nije ništa dokazao. Nije bilo precjenivanja.

Al dosta, možeš na PM nastaviti, ali kasno je već, nije pod obavezno :wink:
Ok ali sad sam ljut i nije istina što govoriš isto tako je i rekao za one slike o poznatoj djeci gdje mu je i ash spustio.
na forumu se recimo tako svađaju raspravljaju i drugi ali ti uvijek meni imaš nešto za reči i to me živcira.
Ovo mi je zadnji offtopic sorry. :wink:

John_Tate's_bitch

Post by John_Tate's_bitch » 12 Dec 2007, 00:38

I ja bi popizdila da mene tak zajebavaju dodo. Aha. Napravila sam ja tu reda jedan dan! Da,da....baš je bilo sexy...neke herc čopi kad vide da je John_Tate's_bitch online hahahahahaha...lijepa sječanja 8)
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]

[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]

“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury

jigsaw

Post by jigsaw » 12 Dec 2007, 00:39

John_Tate's_bitch wrote:I ja bi popizdila da mene tak zajebavaju dodo. Aha. Napravila sam ja tu reda jedan dan! Da,da....baš je bilo sexy...neke herc čopi kad vide da je John_Tate's_bitch online hahahahahaha...lijepa sječanja 8)
:roll: :roll: :roll:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 12 Dec 2007, 00:42

John_Tate's_bitch wrote:I ja bi popizdila da mene tak zajebavaju dodo. Aha. Napravila sam ja tu reda jedan dan! Da,da....baš je bilo sexy...neke herc čopi kad vide da je John_Tate's_bitch online hahahahahaha...lijepa sječanja 8)
Je počelo se pričati u undergroundu o John_Tate's_bitch, praktički si postala boogeyman :lol:

John_Tate's_bitch

Post by John_Tate's_bitch » 12 Dec 2007, 01:08

HorrorHR wrote:
Je počelo se pričati u undergroundu o John_Tate's_bitch, praktički si postala boogeyman :lol:
Naravno :D
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]

[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]

“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Dec 2007, 01:32

Replika...replika :mrgreen:
dodo wrote:
dodo wrote:
dr_gonzo wrote:Evo i mog mišljenja...pa ti sam vidi... :?

Big Bad Wolf (2006)
Ja koliko vidim napisao si da se može jedanput pogledat pa to se i ja slažem ali čovjek ne traži remek dijela nego zabavan film za pogledat a koliko vidiš napisao sam da nije loš i da je ok što znači može proči.
Stvarno neki put mi izgledaš umišljeno ko da sve znaš a to se vidi po tvom natpisu pogledaj kod mene pa ti vidi :lol: ko da si neki doktor filma jebote.ili kad si napisao ono za poznatu djecu ovo sigurno neznate baš si mi smješan tip oprosti ali jjesi :lol: Slobodno pogledaj film i sigurno če te nasmijati a sad dal je dobar mogu reči da je osrednji.

Idemo po redu:

1) @dodo - Iako koliko vidim imaš 29 godina ponekad se ponašaš poput dječaka u vrtiću (i to ne samo u ovom postu nego i prije u nekim drugima)... Morao bi smiriti taj svoj temperament , to tvoje mlađahno :heart: neće dugo izdržati :wink: , jer ne vidim zašto uvijek nekoga napadaš bez ikakvoga razloga i povoda...možda moraš popiti lijekove

2) @dodo - imam samo tri pravila u životu:
- " I won't be wronged. I won't be insulted. I won't be laid a-hand on. I don't do these things to other people, and I require the same from them."
- " Nemoj započinjati ono što ne možeš završiti."
- " If you're going to try, go all the way. Otherwise don't even start."

i zato sam ti ovo napisao...

3) što se tiče ovog posta ja sam samo predložio svoje mišljenje o filmu (koje je uzgred nakon 2 gledanja ovako - film je :shajse: u većem djelu filma, ali gledajuću "Black Sheep" onda film i nije baš tako :shajse: jer veće :shajse: od "Black Sheepa" nisam gledao ove godine 8) ), ali isto tako sam respektirao tvoje (svatko ima svoje mišljenje i ta se mišljenja razlikuju) i niti jednom svojom rječju nisam omlažavao tvoju ocjenu filma (iako je očito da se ne slažemo u nijanasama dobro i lošeg kad je u pitanju ovaj vukodlak film)... samo sam pokušao pomoći čovjeku čuti i drugu stranu koja misli da ima i boljih filmova (npr. Altered) koji se mogu skinuti sa neta i da se u njima može uživati (druga je sada stvar kakva je njegova sama želja u pogledu tog filma)

4) kad si to spomenuo za neke ljude koje znam, koji su u mom društvu ja JESAM doktor filma (jer znam ljude koji ne mogu smisliti crno-bijeli film zato jer nije u boji...znam ljude koji ne gledaju filmove s neengleskog govornog područja jer misle da su svi takvi filmovi sranje... ali opet iako sam mišljenja da su ti ljudi u filmskom znanju zbog toga ograničeni ne osuđujem ih jer je to njihovo pravo i njihov izbor...ali moje je mišljenje da ne znaju ššto propuštaju)
za post o poznatoj djeci sam dao objašnjenje u tom istoimenom postu pa neću ništa pisati, jer sam bio krivo shvaćen (ili je po vama vjerojatnije da sam se krivo izrazio)
ako zbog te izjave da sam doktor filma (koju sam na početku izgovorio u 4 dijelu) misliš da sam se umislio (ovo vrijedi samo za one koje sam spomenuo u par prošlih rečenica...ljudi koji ne vole crnobijele filmove..itd) onda jesam...jer ja o filmu znam dosta toga, kao što netko drugi u svom području zna bolje od mene i to svoje znanje neću skrivati...

Nadam se da sam bio dovoljno jasan i da sam uspio sve objasniti :lol:

p.s. - hladno mi je, imam fibru (39C) i cijeli gorim, a sutra idem raditi ujutro u 6h i ovo mi je pisanje baš dobro došlo da popijem 2dl pelina :partyman: i idem u krpe
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 12 Dec 2007, 01:39

i još nešto...

@horkolerbus je napravio svoj post o ovom filmu i koliko sam shvatio u namjeri da mu ga mi svi sa foruma preporučimi ili nepreporučimo za skidanje.... onda zašto ovakve postove moramo pretvoriti u kokošija lapradanja zbog ničega... neka svatko kaže svoje mišljenje i gotovo...čovjek će sam odlučiti hoće li ga skinuti ili ne :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

dodo

Post by dodo » 12 Dec 2007, 01:54

dr_gonzo wrote:Replika...replika :mrgreen:
dodo wrote:
dodo wrote: Ja koliko vidim napisao si da se može jedanput pogledat pa to se i ja slažem ali čovjek ne traži remek dijela nego zabavan film za pogledat a koliko vidiš napisao sam da nije loš i da je ok što znači može proči.
Stvarno neki put mi izgledaš umišljeno ko da sve znaš a to se vidi po tvom natpisu pogledaj kod mene pa ti vidi :lol: ko da si neki doktor filma jebote.ili kad si napisao ono za poznatu djecu ovo sigurno neznate baš si mi smješan tip oprosti ali jjesi :lol: Slobodno pogledaj film i sigurno če te nasmijati a sad dal je dobar mogu reči da je osrednji.

Idemo po redu:

1) @dodo - Iako koliko vidim imaš 29 godina ponekad se ponašaš poput dječaka u vrtiću (i to ne samo u ovom postu nego i prije u nekim drugima)... Morao bi smiriti taj svoj temperament , to tvoje mlađahno :heart: neće dugo izdržati :wink: , jer ne vidim zašto uvijek nekoga napadaš bez ikakvoga razloga i povoda...možda moraš popiti lijekove

2) @dodo - imam samo tri pravila u životu:
- " I won't be wronged. I won't be insulted. I won't be laid a-hand on. I don't do these things to other people, and I require the same from them."
- " Nemoj započinjati ono što ne možeš završiti."
- " If you're going to try, go all the way. Otherwise don't even start."

i zato sam ti ovo napisao...

3) što se tiče ovog posta ja sam samo predložio svoje mišljenje o filmu (koje je uzgred nakon 2 gledanja ovako - film je :shajse: u većem djelu filma, ali gledajuću "Black Sheep" onda film i nije baš tako :shajse: jer veće :shajse: od "Black Sheepa" nisam gledao ove godine 8) ), ali isto tako sam respektirao tvoje (svatko ima svoje mišljenje i ta se mišljenja razlikuju) i niti jednom svojom rječju nisam omlažavao tvoju ocjenu filma (iako je očito da se ne slažemo u nijanasama dobro i lošeg kad je u pitanju ovaj vukodlak film)... samo sam pokušao pomoći čovjeku čuti i drugu stranu koja misli da ima i boljih filmova (npr. Altered) koji se mogu skinuti sa neta i da se u njima može uživati (druga je sada stvar kakva je njegova sama želja u pogledu tog filma)

4) kad si to spomenuo za neke ljude koje znam, koji su u mom društvu ja JESAM doktor filma (jer znam ljude koji ne mogu smisliti crno-bijeli film zato jer nije u boji...znam ljude koji ne gledaju filmove s neengleskog govornog područja jer misle da su svi takvi filmovi sranje... ali opet iako sam mišljenja da su ti ljudi u filmskom znanju zbog toga ograničeni ne osuđujem ih jer je to njihovo pravo i njihov izbor...ali moje je mišljenje da ne znaju ššto propuštaju)
za post o poznatoj djeci sam dao objašnjenje u tom istoimenom postu pa neću ništa pisati, jer sam bio krivo shvaćen (ili je po vama vjerojatnije da sam se krivo izrazio)
ako zbog te izjave da sam doktor filma (koju sam na početku izgovorio u 4 dijelu) misliš da sam se umislio (ovo vrijedi samo za one koje sam spomenuo u par prošlih rečenica...ljudi koji ne vole crnobijele filmove..itd) onda jesam...jer ja o filmu znam dosta toga, kao što netko drugi u svom području zna bolje od mene i to svoje znanje neću skrivati...

Nadam se da sam bio dovoljno jasan i da sam uspio sve objasniti :lol:

p.s. - hladno mi je, imam fibru (39C) i cijeli gorim, a sutra idem raditi ujutro u 6h i ovo mi je pisanje baš dobro došlo da popijem 2dl pelina :partyman: i idem u krpe
Nitko ti nije govorio za tvoje znanje ni o crno bjelim filmovima uopće me to nezanima svaka čast da voliš to isto ko i večina nas ovdje.Pogledaj kod mene pa ti vidi se podrazumjeva da si govorio o mojem mišljenju zato jer se je nalazilo ispod mene
pa tako mi se čini da si malo arogantno rekao bez osječaja za druge bez obzira na to da si ti isto rekao da film nije dobar.To je tvoje mišljenje o filmu i poštujem ga ali onda si to mogao malo drukčije reči nego tako.ti na silu guraš svoje recenzije na ovaj forum pa mogao si to reči tamo da ti nije nešto.Sve u svemu arogantno od tebe tako gurati svoje recenzije pa ti reci šta kod hočeš.Nisi mi dao nikakvo opravdanje a ni ne treba mi sve izgleda smješno i do neba uzdižeš sebe a ja to nevolim i to mi je najgora mana kod čovjeka ali eto živio ti meni pa da kažem onu stari 100 ljudi 100 čudi.nečemo više mo tome

horkolerbus

Post by horkolerbus » 12 Dec 2007, 09:55

HorrorHR wrote:Usput postoji tema već, ali nastavite ovdje, zalokirat ću onu staru jer ima samo 3 posta u njoj.

viewtopic.php?p=20826

horkolerbus, daj malo pripazi :wink:

ma nikada nisam bio dobar u postavljanju filmova uvek mi promakne nesto ,izvini
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Post Reply