Klinci u filmovima/serijama

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
john_constantine

Post by john_constantine » 09 Dec 2007, 21:42

Image

The blob - i oni bi trebali biti klinci? :pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh: :pointlaugh:
Michel puši karu.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Dec 2007, 22:57

dodo wrote:
A$H wrote:
dr_gonzo wrote: Od vama malo slabije poznatih:
sad tek skužio ovu rečenicu..pa nisu samo djeca na ovom forumu ili da se gledaju samo horrori..svakome filmofilu moraju te face bit poznate...
opako rečeno slažem se sa A$H precijenjuješ druge osobe :wink:
Možda si se našalio ali vidjet ćemo kad se javiš :wink:

Ovo se odnosilo samo na one koji baš i ne prate sve i na one koji su izjavili da ne gledaju crno-bijele filmove :mrgreen:

Ali vjerujem da se većina ne osjeća uvrijeđenim...jer ja znam da ste filmofili (i da volite crno-bijele filmove) :wink:

Znači ovo se odnosi samo na one koji slabije znaju filmsku povijest (ili glumce znaju više po licu nego po imenu) i koji se sigurno mogu prepozznati, a ostali ako ste se uvijedili - ispričavam se nije bila namjera (možda moj kontekst izrečen u toj rečenici nije baš bio odmjeren...)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Boby

Post by Boby » 09 Dec 2007, 23:18

Mali Christian Bale u "Carstvo sunca". Opako me je dirnul dok sam to gledal kao klinjo i dugo mi je trebalo da si posložim kako je manijak iz "Američkog psiha" isti onaj jadni, mali , izgubljani dječaćić

bakero

Post by bakero » 09 Dec 2007, 23:24

Dakota Fanning iz rat svijetova, tjelesna straža, ja sam Sam...
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply