Gardaland

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Vorador

Post by Vorador » 29 Nov 2007, 21:31

FilmTV wrote:
Wendigo wrote:nisam nikada bio.. 8) inače se jako, skoro pa panično bojim visine (i dubine) tako da 0 bodova od izleta i vožnje na spravama.. :lol: :lol:
Same here, ništa od onih najluđih vožnji :?
Pa nećete poginut. Dobro ste svezani. :lol: A možda i prođe fobija tako, klin se klinom izbija hehe. :lol: :lol:
Btw meni je vožnja na Blue Tornadu ( to je ovo http://www.youtube.com/watch?v=Oh7R8bnluyg , http://www.youtube.com/watch?v=xc3AEFomamo ) bila prva rollercoaster vožnja uopće i usro sam se toliko da više nisam htio ić. Ali na kraju sam išao još dva puta i postane fora, pogotovo kad skužiš di je kamera pa radiš neke glupe face. Ali najbolesnije od svega je ipak slobodni pad ( http://www.youtube.com/watch?v=GEF6A3qnjw8 ) . Išao sam 2 puta na njega i oba puta sam odvalio od straha hehehehe.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Nov 2007, 21:54

Hulk na Floridi je bio prejeben
http://www.universalorlando.com/ioa_attr_hulk.html

Digne te na vrh i onda te lupi brzinom od cca 65km/h. Iskopah par fotki pa eto da vidite malo:

Image

Image

Image

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Nov 2007, 22:00

nikad nisam bio al bi volio ić. najluđa vožnja na kojoj sam ja bio je bilo na rangeru u nekom lunaparkum al u onom pravom si se bide i naglavačke, ne samo onaj koji se okreće u krug.
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2007, 22:07

ma ja bi se prije nažderao kao svinja, onda vozio na tome i izbacio sadržaj želuca. ako bude sreće, možda pogodim nekoga. Nema većeg zadovoljstva. :wink: Kao u simpsonima (famozna scena s voditeljem u helikopteru kojemu pozli i pobljuje se, a padne na vozača autobusa :lol: :rotflmao: :rotflmao: :mrgreen:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Nov 2007, 22:24

Vorador wrote:
FilmTV wrote:
Wendigo wrote:nisam nikada bio.. 8) inače se jako, skoro pa panično bojim visine (i dubine) tako da 0 bodova od izleta i vožnje na spravama.. :lol: :lol:
Pa nećete poginut. Dobro ste svezani. :lol: A možda i prođe fobija tako, klin se klinom izbija hehe. :lol: :lol:
Btw meni je vožnja na Blue Tornadu ( to je ovo http://www.youtube.com/watch?v=Oh7R8bnluyg , http://www.youtube.com/watch?v=xc3AEFomamo ) bila prva rollercoaster vožnja uopće i usro sam se toliko da više nisam htio ić. Ali na kraju sam išao još dva puta i postane fora, pogotovo kad skužiš di je kamera pa radiš neke glupe face. Ali najbolesnije od svega je ipak slobodni pad ( http://www.youtube.com/watch?v=GEF6A3qnjw8 ) . Išao sam 2 puta na njega i oba puta sam odvalio od straha hehehehe.
ma nije problem u mogućem ispadanju ili nečemu sličnome.. :lol: jednostavno ne volim visine.

maddjuro

Post by maddjuro » 29 Nov 2007, 23:27

ja nemam ništa protiv visina, al bungee jumping teško da bi se usudio
I may be an idiot, but i am no fool.

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 23:32

Djuro21 wrote:ja nemam ništa protiv visina, al bungee jumping teško da bi se usudio
niti ja ovo mi je ipak nekako bilo sigurno a bungee nema šanse.

metallicat

Post by metallicat » 29 Nov 2007, 23:41

FilmTV wrote:
my guys :mrgreen:
Image

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 23:44

metallicat wrote:
FilmTV wrote:
ovo je osigurano maksimum nemožeš ispast a za bungee nebi baš rekao događalo se da ljudi padaju s njega.

metallicat

Post by metallicat » 29 Nov 2007, 23:46

dodo wrote:
metallicat wrote:
FilmTV wrote: Same here, ništa od onih najluđih vožnji :?
ovo je osigurano maksimum nemožeš ispast a za bungee nebi baš rekao događalo se da ljudi padaju s njega.
uvijek se može ispast..mislim ne uvijek ali naravno da ima mogućnosti i za to, nije niš 100%. još kad čuješ onu sekvoju kako škripi :lol: :mrgreen: pa zar nisi gledao final destination 2? :lol: :lol: :wink:
Image

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 23:48

metallicat wrote:
dodo wrote:
metallicat wrote: my guys :mrgreen:
uvijek se može ispast..mislim ne uvijek ali naravno da ima mogućnosti i za to, nije niš 100%. još kad čuješ onu sekvoju kako škripi :lol: :mrgreen: pa zar nisi gledao final destination 2? :lol: :lol: :wink:
:supz: pa dobro možeš ali 99% da nemožeš :P

metallicat

Post by metallicat » 29 Nov 2007, 23:50

dodo wrote:
metallicat wrote:
dodo wrote: ovo je osigurano maksimum nemožeš ispast a za bungee nebi baš rekao događalo se da ljudi padaju s njega.
ali u tih 1% baš možeš :rotflmao:
Image

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 23:52

metallicat wrote:
dodo wrote:
metallicat wrote: uvijek se može ispast..mislim ne uvijek ali naravno da ima mogućnosti i za to, nije niš 100%. još kad čuješ onu sekvoju kako škripi :lol: :mrgreen: pa zar nisi gledao final destination 2? :lol: :lol: :wink:
to ti je samo recimo jedan čovjek na miljun pa šta ti je to :evil:

metallicat

Post by metallicat » 29 Nov 2007, 23:53

dodo wrote:
metallicat wrote:
dodo wrote: :supz: pa dobro možeš ali 99% da nemožeš :P
pa jadan čovjek :lol: to ti je peh :lol:
Image

dodo

Post by dodo » 29 Nov 2007, 23:55

dodo wrote:
metallicat wrote:
dodo wrote: :supz: pa dobro možeš ali 99% da nemožeš :P
može se dogodit ako radnici nešto zajebu ne podmažu te konstrukcije zajebu nešto u elektronici ma ima dosta toga sada povisujem na 70%

Post Reply