Lost Boys 2: The Tribe (2007)
- john_constantine
- dr_gonzo
Bogme i nije loše to ispalo na ovoj slici...ali jel pitanje je dal će biti sve olrajt sa cijelim filmom...?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Boby
Da, svi će ga gledati zbog jedinice ali jedinica je dobra upravo zbog onog jedinstvenog osjećaja 80-tih koji je vidljiv kroz koreografiju, glazbu pa i sam pristup razradi likova. Ovaj film to neće imati i ako ga itko zavoli to nikako neće biti iz istog razloga zbog kojeg je zavolio orginal
Last edited by Boby on 23 Feb 2008, 13:33, edited 1 time in total.
-
GreenHornet
-
Unreal
- Boby
- Studeni
naravski će bidne tako, ali opet ćemo bacit oko, zar ne??Boby wrote:Je, a mogu i tu ubaciti miks humora i horrora ali jebeš to ak će biti u štihu današnje MTV generacije; grozim se pomisli da bi ovu franšizu mogli zmješati s slangovim proizašlih iz modernog hip-hopa i rapa budući da danas većina horrora koji koketiraju s komedijom funkcionira na takav način
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
Unreal
a kaj češ jbg.Boby wrote:Je, a mogu i tu ubaciti miks humora i horrora ali jebeš to ak će biti u štihu današnje MTV generacije; grozim se pomisli da bi ovu franšizu mogli zmješati s slangovim proizašlih iz modernog hip-hopa i rapa budući da danas većina horrora koji koketiraju s komedijom funkcionira na takav način