Tattoo & Piercing
- Asfodel
Re: Tattoo & Piercing
Vodene kozice mi nisu oštetile tetovažu
woohoo! Taman otpale dvije kraste i sve ok
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
oho, super. dobro za znat da se sve fino drži i nakon toga.Asfodel wrote:Vodene kozice mi nisu oštetile tetovažuwoohoo! Taman otpale dvije kraste i sve ok
e da, mislim da nisma pitala, iako sam htjela... kakav se to motiv misli staviti za drugu tetovažu i gdje?
- metallicat
vidiš, nikad nisam išla za tim za bi koze mogle oštetit tetovažu..valjda neće ni meni oštetit, ako ih budem imala.

- Asfodel
Ovo za kozice se mora uzet u obzir da su te kraste otpale prirodnim putem (a kao što znamo i mogu mehaničkim podražajem nakon čega ostaje ožiljak za cijeli život) Tak da ne znam kak ispadne u ovom drugom slučaju - a ne znaju ni tetovirači, al briju da bi se onda mogla oštetit boja.
@elr - uzduž kralješnice latinska sentenca slovo po slovo koja simbolizira optimizam, a iz tog neuredno izlijeću stilizirane ptice (došlo mi je da stavim šišmišee, al jbg oni ne simboliziraju slobodu
)
inspirirano Victoriom Beckam
http://whatwilliweartoday.files.wordpre ... _2_big.jpg (samo što će vrat bit čist i slova malo veća)
@elr - uzduž kralješnice latinska sentenca slovo po slovo koja simbolizira optimizam, a iz tog neuredno izlijeću stilizirane ptice (došlo mi je da stavim šišmišee, al jbg oni ne simboliziraju slobodu
inspirirano Victoriom Beckam
- elrania
aha, sad se sjećam da si bila neš pričala još davno o tome.
tetovaža je ovak dost posebna i jednostavna i zbog toga dobra, al dosta često u zadnje vrijeme vidim gotovo identične =/
al ajd, ptice budu dobro utjecale na unikatnost pa je to veliki plus za tvoj dizajn. baš me zanima kak će na kraju ispasti
predviđaš da bi ove godine to išla, il još treba štediti?
tetovaža je ovak dost posebna i jednostavna i zbog toga dobra, al dosta često u zadnje vrijeme vidim gotovo identične =/
al ajd, ptice budu dobro utjecale na unikatnost pa je to veliki plus za tvoj dizajn. baš me zanima kak će na kraju ispasti
predviđaš da bi ove godine to išla, il još treba štediti?
- Asfodel
Ma ne yebe me identičnost, jer sam to smislila predavno + naravno tu je i značenje.. a i u neku ruku je to kompliment za odabrano mjesto za stavljati slova, ljudima se očito sviđa ako tu stavljaju
A sad ptice, to mi je malo bilo upitno zbog toga što taj element uništava savršenu simetriju koju sam ispočetka htjela. Al ja sam malo čudna po tom pitanju pa je to teško objasnit
Bitno mi je da se šaranjem ne uništi prvobitna ljepota određenog organa i tome uvijek dajem pravo prvenstva. Ja to zamišljam kao da će se nesimetrično nabacanim crtežom skrenuti pozornost od cjelokupnog oblika leđa (pješčani sat) i da će onda izgledat glupo. Zato ne razmišljam o gigantskim tetovažama na tom području. I takvo mišljenje mi se ipak promijenilo kad sam nacrtala to na sestri, izgledalo je super, tak da će ptice ostat.
Ma to je sve lol
I da, štedit će se još, možda na zimu...
A sad ptice, to mi je malo bilo upitno zbog toga što taj element uništava savršenu simetriju koju sam ispočetka htjela. Al ja sam malo čudna po tom pitanju pa je to teško objasnit
Ma to je sve lol
I da, štedit će se još, možda na zimu...
- elrania
Asfodel wrote:zbog toga što taj element uništava savršenu simetriju koju sam ispočetka htjela.
ovo mi je prepoznato. obično kad radim neke pirseve ide jedan po jedan, ak je na mjestima koja idu u paru i onda u periodu dok čekam da prvi zaraste proživljavam nelagode i nezadovoljstva, jer mi ovaj drugi previše fali.
simetrija je a must.
još malo pa stavljam jedan drugi ring negdje pa mogu odahnuti
ovo tvoje može super ispasti (iako nisam fan takvih tetovaža) pa sretno sa sakupljanjem i što skorijim konačnim crtanjem na tebi.
ja pak mogu reć da ću za svoju željenu sakupiti do sljedeće zime
- Asfodel
Zima...pa to je blizuu. Bar po mom poimanju vremena za skupljanje novčića. Već znam da će moja bit povoljna, al svejedno neću imat love još za to.
Srećno i tebi
To će bit hobotnica, jelda? Životinjoljubiteljice
Srećno i tebi
To će bit hobotnica, jelda? Životinjoljubiteljice
- elrania
oooo da bar 
hobotnica/kraken će još dosta dugo biti na čekanju zbog para.
al tnx!
planira se half-sleeve u laganom old-school/dia de los muertos stilu.
i onda nakon toga nešto sitnije na prsima.
al tnx!
- Asfodel
Aaaaaelrania wrote:oooo da bar
al tnx!
Pozdravljam odluku, iako bih ja imala fobiju da za 10 godina šarenila boje ne oslabe. Al to je jedna od mojih iracionalnih zbunjevitosti koje ne treba komentirati
- elrania
e, to. to bi bio glavni motiv + nekoliko detalja ruža/paučine i sl.Asfodel wrote: :zamišlja žensko mrtvačko lice:
a glede boje, uvijek se to može doć popraviti, osvježiti...
- Asfodel
Razumije se, odličnoelrania wrote:e, to. to bi bio glavni motiv + nekoliko detalja ruža/paučine i sl.Asfodel wrote: :zamišlja žensko mrtvačko lice:
a glede boje, uvijek se to može doć popraviti, osvježiti...
Oki, sad kad smo raspravili, moram ić
- A$H
a mogli bi se sutra pirsat..ali nekak se dvoumim kod odabira mjesta..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
Na Mafestu san upozna lika koji ima tetoviran znak Zagora na livom ramenu. To je to!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- A$H
hahaha kad tad ce se opametit i skinut ga xD

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!