Last Post Wins !!!11one
- maddjuro
- HorrorHR
- Site Admin
- john_constantine
- Freddy Krueger
- Dragonrage
- Vorador
Blago tebi. Zadnji ispit a ja tek 1. godina...Dragonrage wrote:K vragu!!!! Ljosnuo sam zadnji ispit, a baš sam mislio to skinutu s grbače!!!![]()
![]()
![]()
A kaj je najbolje, nije me tip ni srušio, već mi samo nije još htio dati nikakvu ocjenu, nego moram pročitati još nekakvu literaturu i ponovno se pojaviti za mj. dana...joj baš me navlači bez veze![]()
- Dragonrage
Ma ja to odgađam već godinu i pola, i mogao sam ga do sada dati, no koristim priliku zbog studenskih prava, stara dobiva malo veću penziju, a i mene ne zovu u vojsku hehe...inače 30, 9. mi istječu studenska prava, ali do onda ću sve riješiti. Naime uz taj ispit moram još napraviti i kratki animirani film za diplomski. Pola je već gotovo, tj., imam likove ali nemam još priču hahaVorador wrote:Blago tebi. Zadnji ispit a ja tek 1. godina...Dragonrage wrote:K vragu!!!! Ljosnuo sam zadnji ispit, a baš sam mislio to skinutu s grbače!!!![]()
![]()
![]()
A kaj je najbolje, nije me tip ni srušio, već mi samo nije još htio dati nikakvu ocjenu, nego moram pročitati još nekakvu literaturu i ponovno se pojaviti za mj. dana...joj baš me navlači bez veze![]()
- john_constantine
Hm, priču?Dragonrage wrote:Ma ja to odgađam već godinu i pola, i mogao sam ga do sada dati, no koristim priliku zbog studenskih prava, stara dobiva malo veću penziju, a i mene ne zovu u vojsku hehe...inače 30, 9. mi istječu studenska prava, ali do onda ću sve riješiti. Naime uz taj ispit moram još napraviti i kratki animirani film za diplomski. Pola je već gotovo, tj., imam likove ali nemam još priču hahaVorador wrote:Blago tebi. Zadnji ispit a ja tek 1. godina...Dragonrage wrote:K vragu!!!! Ljosnuo sam zadnji ispit, a baš sam mislio to skinutu s grbače!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Michel puši karu.
- Vorador
Cool. Ma svejedno, odgađo bi i ja da imam samo 1 ispit. Ali 1. godina, srce me boli....Dragonrage wrote:Ma ja to odgađam već godinu i pola, i mogao sam ga do sada dati, no koristim priliku zbog studenskih prava, stara dobiva malo veću penziju, a i mene ne zovu u vojsku hehe...inače 30, 9. mi istječu studenska prava, ali do onda ću sve riješiti. Naime uz taj ispit moram još napraviti i kratki animirani film za diplomski. Pola je već gotovo, tj., imam likove ali nemam još priču hahaVorador wrote:Blago tebi. Zadnji ispit a ja tek 1. godina...Dragonrage wrote:K vragu!!!! Ljosnuo sam zadnji ispit, a baš sam mislio to skinutu s grbače!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
Ma bilo koji samo da je kratko (recimo do minute), i da je eventualno smiješno, jer roboti koje sam napravio izgledaju prilično tupasto hahahajohn_constantine wrote:Hm, priču?Dragonrage wrote:
Ma ja to odgađam već godinu i pola, i mogao sam ga do sada dati, no koristim priliku zbog studenskih prava, stara dobiva malo veću penziju, a i mene ne zovu u vojsku hehe...inače 30, 9. mi istječu studenska prava, ali do onda ću sve riješiti. Naime uz taj ispit moram još napraviti i kratki animirani film za diplomski. Pola je već gotovo, tj., imam likove ali nemam još priču haha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji žanr mora biti,he?