Glazba.
- metallicat
mislim da je mislio "klasika" kao opći pojam. oni, ne baš pretjerano upućeni, reć će da vole poslušat klasiku jer se recimo tako kaže..mada razumljivo je da nije sve klasicizam, ali isto tako neću ja doć i reć nekom "ja slušam barok"
blijedo bi me gledao
pa se kaže eto tako, klasika i svi se razumiju
isto mislite samo drukčije interpretirate

- elrania
- la terza madre
- Wendigo
slažem se s ovim.. ja je ful malo slušam i radi toga smatram da je pointless ići u takve detalje.metallicat wrote:mislim da je mislio "klasika" kao opći pojam. oni, ne baš pretjerano upućeni, reć će da vole poslušat klasiku jer se recimo tako kaže..mada razumljivo je da nije sve klasicizam, ali isto tako neću ja doć i reć nekom "ja slušam barok"blijedo bi me gledao
pa se kaže eto tako, klasika i svi se razumiju
isto mislite samo drukčije interpretirate
![]()
![]()
- skurena
Ovo ja slušam:
Q U E E N!! Freddie Mercury-solo, George Michael (best ass:), Flogging Molly, Dire Straits, Metallica, Wham!, Scorpions, The Beatles, John Lennon, Elton John, U2, Prince, Pink Floyd, Pearl Jam, Falco, Lenny Kravitz, Jimi Hendrix, Aretha Franklin, The Offspring, The Ramones, Phil Collins, Guns N' Roses, Coldplay, Roxette, Toto, Europe, Nazareth, Michael Bolton, Catatonia, Jefferson Airplane, Bananarama, Roy Orbison, Alice Cooper, Frank Sinatra, Genesis, Sarah Brightman, Jethro Tull, Chesney Hawks, Meat Loaf, Billy Joel, Sinéad O'Connor...
...i naravno-Tošu
Q U E E N!! Freddie Mercury-solo, George Michael (best ass:), Flogging Molly, Dire Straits, Metallica, Wham!, Scorpions, The Beatles, John Lennon, Elton John, U2, Prince, Pink Floyd, Pearl Jam, Falco, Lenny Kravitz, Jimi Hendrix, Aretha Franklin, The Offspring, The Ramones, Phil Collins, Guns N' Roses, Coldplay, Roxette, Toto, Europe, Nazareth, Michael Bolton, Catatonia, Jefferson Airplane, Bananarama, Roy Orbison, Alice Cooper, Frank Sinatra, Genesis, Sarah Brightman, Jethro Tull, Chesney Hawks, Meat Loaf, Billy Joel, Sinéad O'Connor...
...i naravno-Tošu
[img]http://img185.imageshack.us/img185/9013/1gmfatherfig3sig6sx0ve2jl5.gif[/img]
- metallicat
-
Gosp.
- metallicat
-
filmofil
- Studeni
naravno....klasika kad pekovci sviraju....znaš kad im pusti da odvale refren "hvala na višku inspiracije....", a ti čuješ samo "glasiće".....Gosp. wrote:Puno napaljenih curica?
Ja idem danas, ako uopče ima karata na ulazu.
da, jebote, s njima kako stvari stoje u HR uvijek frka za karte i milion ribica....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- bakero
ti si žena za mene, koda čitam svoj popis šta slušam, queen je najjači daleko!skurena wrote:Ovo ja slušam:
...i naravno-Tošu
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.