Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Ženski kutak

Post by Asfodel » 26 Jan 2011, 20:26

Na guzi.
Ali samo kad se stisne, tako da se previše ne zamaram time.

Sad sam stiskala i imam i na bedrima :lol: Whatever

Ja sam prirodno toliko lijena za tjelovježbu da ne bih ni prstom pomakla taman da sam uber gojazna i puna celulita i to one prave narančine kore. Netko bi mi trebao spartanski naređivati, jer samodiscipline nemam.

@Alecto - guza, noge...možda da se rolaš. Ako imaš volje.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 26 Jan 2011, 20:29

isto ko asf.
i za mjesta i za stav o tjelovježbi.

callac

Post by callac » 26 Jan 2011, 20:45

elrania wrote:isto ko asf.
i za mjesta i za stav o tjelovježbi.
+1
jedino sam hepi što uz celulit nemam i strije, nisam nikad imala prevelika variranja u kilaži pa sam spašena toga.
Prirodno imam vretenaste mišiće na rukama i nogama pa me na vježbanje ne može ništa natjerati-probala ljetos prvi put i sretnem pacijenticu koja kad me je ugledala kaže: a jebote, "rano" si se sjetila, ja odmah u drugom mj. krećem na aerobik da se utešem za ljeto!!
Ja reko whatever :lol: i ugl. bila sam tri puta tamo i zabušavala svaki put, nije to za mene, toliko si ne mrzim tijelo da bi me natjeralo skakati na glupu muziku, rađe vikendom odem negdje na plesnjak i izguštiram i iskačem na ritmove koji me dižu!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Jan 2011, 20:58

joj, ma ni meni se ne da niš od toga, ali bi mi dobro došlo nešto da me malo utegne.
+ što bih trebala na neku jogu il neš slično zbog leđa.

i da, strija imam po bedrima, unutarnja i vanjska strana, al ne zamara me to previše.
veći su mi bed pucanje kapilara i imam nekih dijelova na nogama gdje se dosta kuže.

callac

Post by callac » 26 Jan 2011, 21:03

elrania wrote:joj, ma ni meni se ne da niš od toga, ali bi mi dobro došlo nešto da me malo utegne.
+ što bih trebala na neku jogu il neš slično zbog leđa.

i da, strija imam po bedrima, unutarnja i vanjska strana, al ne zamara me to previše.
veći su mi bed pucanje kapilara i imam nekih dijelova na nogama gdje se dosta kuže.
uzmi u obzir da sam ja hodajući popucali kapilar :lol: nema gdje nije puklo, čak i po rukama-dlanovima.... ako netko treba studirat anatomiju, može slobodno na meni, tako prozirna koža se ne viđa svaki dan :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Jan 2011, 21:04

Imam kapilare dolje kod stopala + na nekim malim dijelovima na nogama.
Strije, naravno, još uvijek nemoguće da ih dobijem.

I baš imam jedan ožiljak na bedru kojeg sam mislila tetovirati da se ne vidi (mislim, nije strašan, al je dobar poticaj za tetovažu :mrgreen: ) i blizu njega imam par malih kapilara. Nadam se da se s vremenom neće proširiti i kod njega, jer onda ništa od svega toga :o
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

alecto

Post by alecto » 26 Jan 2011, 22:56

hmda, ja vježbam više manje redovno, 2x tjedno neš aerobno, a sad imam doma mini steper pa ga skombiniram uz bučice jer mi se tererana zatvorila a ne želim ić u neku drugu :lol:

dao bog do kraja drugog mjeseca ću imat licencu za vodit aerobic pa možete čoporativno doć za male pare :zubifale:
we are such stuff as dreams are made on

metallicat

Post by metallicat » 26 Jan 2011, 23:24

strije imam. prije sam imala tamne, sad imam svjetle, tj skoro bjelkaste(na trbuhu nisko dolje i na kukovima). al ni time se ne zamaram. jedino mi je bitno da kad tad smršavim još malo i da se osjećam baš dobro.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jan 2011, 09:38

ja imam nešto celulita po dupetu (makar je neko mini ko u dečkića) i ispod dupeta.
prije sam se jako sekirala radi toga, kao i radi malo špeka na trbuhu (kojeg eto imam i sada kada sam čak i malo premršava, al ok), al to sam i imala dok sam 3*tjedno prašila judo i trčala svaku večer, tak da se ne zamaram više oko toga.
strija imam na vrhu bedara, odmah ispod kukova, što je zbilja čudno jer ja nikad nisam varirala na težini, a i nisam takve građe da se širim u tom području čak i da dobijem koju kilu. ali eto, tu su, neke sitne i bijele. ak mi dopizde i ak ih bude više, nabacim tetovažu preko njih jednog dana i sve 5 :zubifale:
sad sam krenula putovat vlakom, tako da mi je to 35-40 min brzog hoda dnevno i puno se bolje osjećam. mislim počet vježbat malo čisto da se bolje osjećam i malo učvrstim mlitave mišiće. ono, trbušnjaci, čučnjevi, sklekovi i bučice za ruke jer si nemrem gledat ruke i mlitavi triceps :zubifale:
od vježvanja radi ono što te veseli i što voliš jer ti tako neće teško padat.
ja recimo, volim trčat i volim sama doma vježbat radije nego u teretani (za koju trenutno ni nemam lovu, a sva sreća pa znam sama sve te vježbe izvodit pravilno jer sam se od osnovne, pa do u nazad 5 god., konstantno bavila nekim sportom i radila takve vježbe svaki trening)
i onda si rasporedi: 3*tjedno ti je dovoljno kardio radit 30-45 min, netreba više, a ostale dane vježbe snage da učvrstiš mišiće. pozdravi se s večerom (ak trebaš skinut malo), al ak zakrulji uzmi neko voće i jogurt. i što više vode i nezaslađenog čaja tokom dana. i sretno
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jan 2011, 17:29

nema ništa ljepše od ženske s velikom stražnjicom... :mrgreen:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 27 Jan 2011, 18:35

john_constantine wrote:nema ništa ljepše od ženske s velikom stražnjicom... :mrgreen:
+1

i još ak ima malo višlje noge...
tupan sam to malo prekasno otkrio, tek sam zapravo shvatio koliko je to predivno kad sam bio s jednom takvom curom.

aurgh krutenedo, imam takvu sad jednu na faksu sad.
brate mili tak nest predivno da jednostavno ne mozes maknut pogled s toga.
Nikad ju prije nisam vidio, premda je u istoj situaciji sa faksom ko i ja. istu pricu i sve.
Super je kad si pušač pa mozes imat tupavi ulet tipa: "E, imas li mozda cigaretu?" A tebi puna kutija stoji u džepu. Ah... :mrgreen:
Krutenedo gdje takve cure rastu?
Isto ko i cure koje nicim izazvane donesu pivo. Znam zasad samo da je u igri ivanić grad i jedno selo kraj đakova.
Dalje nisam nist slicno iskopao.
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jan 2011, 19:50

jebga kad je mene onda bog zakinuo za ljepotu :zubifale:

imali smo i mi jednu takvu u srednjoj. duge noge, prčasta guza. ne ono da ima cijeli škaf, nego ono, ima guzu i to malo veču nego prosječnu, a lijepo stoji, a tanak struk i duge noge ....
nemojte pitat za sliku, jer nemam, pogotovo ne iz kuta di se vidi ljepota :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 27 Jan 2011, 19:56

E curke ne vjerujem vam ovo za celulit na guzi, 'oćem dokaze. :zubifale:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jan 2011, 20:02

najjače mi je kad kažu "naše mame to nisu imale". imale su, imale, samo onda još nisu dali tome naziv i napravili bauk od toga. tad se znalo dal si mršav, taman ili imaš špeka. danas uz špek imamo i celulit koji je 10*veći bauk od špeka :jawbreaker: :lol:
ja samo čekam za 10-20 godina čemu će još nečemu dat neki ekstra naziv (nečemu što i sad postoji, ali nismo se dovoljno jako zabuljili u par kvadratnih cm negdje tamo na nama tak da još neznamo di i što trebamo tražit) i za to sranje pokušat prodat skupe kreme.
ja sam to ignorirala i kao da ne postoji u mom životu
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 27 Jan 2011, 20:03

Bub wrote:E curke ne vjerujem vam ovo za celulit na guzi, 'oćem dokaze. :zubifale:
ajmo jedan "guza foto sešn" :butthead: 8)
Image

Post Reply