Što mi je maknulo smješak danas?
- Asfodel
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Komp, novci.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
ja kad svršavam ne pričam, nekad se derem, ali taj sudac je kreten svijetksi...majko mila koji komad budaleelrania wrote:zlatko sudac na tvu i moji ne prebacuju program. prvi put ga slušam; priča ko da svršava i umire u isto vrijeme.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
- Sammy
john_constantine wrote:prokleta besparica
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Alastorus
Iscupao sam balkonski prozor u napadaju bijesa xD
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- john_constantine
brat... jebem mu mater, tako je udario mog bivšeg psa iz čista mira. I naravno, ne smijem ga udariti po glavi niti ništa. Kao neka zaštićena vrsta. Svaki put kada dođemo, sve je gori, a upozoravao sam na njegovo ponašanje, ali ne. I normalno, zna da mu nitko ne može ništa, pa ga je već u startu istukao par puta po glavi, dok ga nisu našpotali. I sada, kada nitko ne gleda, tako ga je jako maznuo da se čulo, a ja sve vidio. I treba biti tolerantan u toj situaciji...
Michel puši karu.
- Asfodel
Dosta sitnica + možda ne budem mogla ić na frendičin rođ + mogla dobit besplatnu kartu za Iamx, a nisam mogla ić
- john_constantine
seronja koji kaže da su mi previsoke cijene igara koje prodajem... 150 kn za 4 igre je previše? A odi u kurac.
Michel puši karu.
- elrania
bezobrazluk ljudi koji nudi stanove studentima po zagrebu.
ne možeš mi tražit uz stanarinu unaprijed za režije, jebemu mater, valjda se zna kakos e režije plaćaju, a ne da se kasnije vraća nama novac kad se vidi koliko je sve. joj što popizdim na ove spletkare koji imaju svoje nepodmirene račune za plaćat pa jašu po onima najjadnijima.
plus debilizam kad sam pitala što je s ovim strganim krvetom (francuski ležaj na kojem su pukli nosači koji drže madrac koji je na podu sada, dakle, propao u krevet) i dobila odgovor da je to ono novo sada što rade, moderno s debljim rubovima. mrš. nije u mojoj sobi, tam bi trebala bih druga cura, pa sam odustala od kontriranja tome da vidim svojim očima da je to strgano, ali svejedno mi rogovi rastu.
prihvatila sam stan zbog lokacije i stanarine, ali mislim da je šansa 99,9% da odustanem od toga do večeri.
ne možeš mi tražit uz stanarinu unaprijed za režije, jebemu mater, valjda se zna kakos e režije plaćaju, a ne da se kasnije vraća nama novac kad se vidi koliko je sve. joj što popizdim na ove spletkare koji imaju svoje nepodmirene račune za plaćat pa jašu po onima najjadnijima.
plus debilizam kad sam pitala što je s ovim strganim krvetom (francuski ležaj na kojem su pukli nosači koji drže madrac koji je na podu sada, dakle, propao u krevet) i dobila odgovor da je to ono novo sada što rade, moderno s debljim rubovima. mrš. nije u mojoj sobi, tam bi trebala bih druga cura, pa sam odustala od kontriranja tome da vidim svojim očima da je to strgano, ali svejedno mi rogovi rastu.
prihvatila sam stan zbog lokacije i stanarine, ali mislim da je šansa 99,9% da odustanem od toga do večeri.
- Jane Doe
strašno!!!
samo ničije režije ne plačaj unaprijed (znam da nećeš, ali ima potrebu to napisat onako opčenito jer se nemrem načudit ovom svemu pročitano)
sretna sam što nisam morala prolazit kroz podstanarstvo
samo ničije režije ne plačaj unaprijed (znam da nećeš, ali ima potrebu to napisat onako opčenito jer se nemrem načudit ovom svemu pročitano)
sretna sam što nisam morala prolazit kroz podstanarstvo

- elrania
ma joj, žao mi je davat ljudima svoju riječ za nešto, a dala sam to ovoj ženi da prihvaćam stan, no ne mogu progutat laganje u oči nekome tko će te praktički htanit novcima svojih staraca sljedećih nekoliko mjeseci. fuj.
idem se što prije nać s tom potencijalnom cimericom da razjasnim ovo. žao mi je pustit lokaciju, ali imam već predefiniran onaj gut feeling koji sad radi ko lud, jer mi ovo ne sluti nikako na dobro.
pozitivno je što mi sestrična ima sobu za iznajmit do jeseni ne tak daleko od mog faksa pa bih se mogla tamo uguziti dok ne nađem neš za stalno.
ma jooj
idem se što prije nać s tom potencijalnom cimericom da razjasnim ovo. žao mi je pustit lokaciju, ali imam već predefiniran onaj gut feeling koji sad radi ko lud, jer mi ovo ne sluti nikako na dobro.
pozitivno je što mi sestrična ima sobu za iznajmit do jeseni ne tak daleko od mog faksa pa bih se mogla tamo uguziti dok ne nađem neš za stalno.
ma jooj
- callac
@el, nisam u toku, šta je sa onim stanom na držićevoj i općenito zar nisi više vremena bila kod Hrvoja?
a to šta pričaš za stanove, mogla bi do jutra prepričavati kojih sam gadarija nagledala i šta sam sve doživjela od bivših gazdi, a bome i bilo je takvih stanara prije mene u nekim stanovima da se trebalo čistiti danima da uopće možeš unijeti svoje stvari unutra. evo, brat kad je kupio stan u njemu su par mjeseci bile dvije cure.. ukratko- u pećnici ostatak pečene ribe ucrvljan i pljesniv, na ormariću party mix-đoint, ogromni, kondomi i noga od kreveta (ne želim ni znati gdje je to sve bilo
), a na terasi jedno dvadesetak korištenih kondoma, samo ih je valjda bacala kroz prozor. ispod kreveta u jednoj od soba pljesniva piđžama, biće da ju je mokru stavila ispod i zaboravila...ma, mislim strahote, stvarno bi mogla nabrajati do granice vjerodostojnosti. SRAMOTNO!!!
a to šta pričaš za stanove, mogla bi do jutra prepričavati kojih sam gadarija nagledala i šta sam sve doživjela od bivših gazdi, a bome i bilo je takvih stanara prije mene u nekim stanovima da se trebalo čistiti danima da uopće možeš unijeti svoje stvari unutra. evo, brat kad je kupio stan u njemu su par mjeseci bile dvije cure.. ukratko- u pećnici ostatak pečene ribe ucrvljan i pljesniv, na ormariću party mix-đoint, ogromni, kondomi i noga od kreveta (ne želim ni znati gdje je to sve bilo
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Koji opis stana ovaj gore

- Josef K
Matura iz psihologije.
- elrania
ja sam na balkonu ispod nekog starog frižidera pronašla očerupani leš goluba. onak je taman krenulo da propada u prsima do kosti, al bila su još pera po krilima. to mi je zasad onak najfora stvar bila
a pa bila sam s hrvojem dosta, al ne mogu mu živjet tamo i plaćat sebi drugi stan, a sestra mu sad još dolazi studirat i nemam gdje bit 4. stanar i 1,5sobonom stanu.
a s ovim sada sam gotova, jer je cimerica gotova s faksom i seli, a ja ne želim tražiti nove ljude, nit ostajat dulje zbog nepodnošljivih uvjeta kad malo zatopli (20 stupnjeva veća temp u mojoj sobi na 12. katu koja gleda na istok i zaprži me sunce u 5 ujutro već), mravi me teroriziraju što god da radila i kupaona je ko kanalizacija po mirisu. + što mi vrata na sobi propadaju i cijela drvenarija, jer to nitko ne održava. vjerojatno će jednom samo sve otpast sa zidova.
@zadro: a cto je bijo?
a pa bila sam s hrvojem dosta, al ne mogu mu živjet tamo i plaćat sebi drugi stan, a sestra mu sad još dolazi studirat i nemam gdje bit 4. stanar i 1,5sobonom stanu.
a s ovim sada sam gotova, jer je cimerica gotova s faksom i seli, a ja ne želim tražiti nove ljude, nit ostajat dulje zbog nepodnošljivih uvjeta kad malo zatopli (20 stupnjeva veća temp u mojoj sobi na 12. katu koja gleda na istok i zaprži me sunce u 5 ujutro već), mravi me teroriziraju što god da radila i kupaona je ko kanalizacija po mirisu. + što mi vrata na sobi propadaju i cijela drvenarija, jer to nitko ne održava. vjerojatno će jednom samo sve otpast sa zidova.
@zadro: a cto je bijo?