Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Thor: The Dark World (2013) - ok, meni je čak i malo bolji od prvog dijela
- john_constantine
Robin and Marian (1976) - ono, prilično neobičan film o zadnjim danima Robina Hooda. Nije riječ o pustolovnom filmu ili nešto, nego više ljubavna drama o njih dvoje, Robin i Marian. Ima nekoliko scena borbi, dobra atmosfera, prekratka radnja i Sean Connery. Čak me i završetak iznenadi. Solidno ostvarenje. 3/5
Michel puši karu.
- john_constantine
The American (2010) - dobra drama s George Clooneyem. Nešto akcije i potjere, zanimljive scene slaganja oružja i prigušivača. Dramski elementi. Ali inače, dosadnjikav film. 3/5
Michel puši karu.
- Decadentor
The plague dogs (1982) Teska animirana drama o prezivljavanju zivotinja iz perspektive psa. 8/10

- john_constantine
The Great Race (1965) - zabavna pustolovna komedija s mješavinom žanrova, pa čak i westerna. Pozitivci u bijelom, negativci u crnom s plaštom poput šišmiša. Jack Lemmon je sjajan kao glavni negativac Doctor Fate s svojim nespretnim pomoćnikom. A Natalie Wood prilično šarmatna i seksi kada ostane samo u donjem rublju. Gegovi su kao iz crtića i to prilično dobri makar radi dužine trajanja zna biti zamorno radi predvidljivosti. Naročito kada se dođe u Njemačku. U svakom slučaju zabavna komedija za cijelu obitelj. 4/5
Michel puši karu.
- hitman_4
- john_constantine
Flightplan (2005) - solidan triler koji je baš dobro počeo, bar dok se prerano ne otkrije taj preokret i samo sam čekao da se film konačno završi... 3/5
Tequila Sunrise (1988) - dobra i karizmatična glumačka ekipa - Mel Gibson, Kurt Russel i Michelle Pfeiffer u ljubavnom trokutu. Više romantična drama s solidnom završnicom i preokretom. 3/5
Tequila Sunrise (1988) - dobra i karizmatična glumačka ekipa - Mel Gibson, Kurt Russel i Michelle Pfeiffer u ljubavnom trokutu. Više romantična drama s solidnom završnicom i preokretom. 3/5
Michel puši karu.
-
The Counselor (2013) - nije da sam očekivao nešto previše, ali ovo me solidno razočaralo
- Michel
ZABORAVLJENA 2013. - PART FOUR
Inside Llewyn Davis (2013) - novi film od braće Coen. Coenovce jako preferiram i smatram ih međi boljim redateljima unazad 30-ak godina. Imali su promašaja kao A Serious Man ili Burn After Reading. To su barem meni promašaji. Znam da ima ljudi kojima se ti filmovi sviđaju, a onda im se ne sviđaju Veliki Lebowski ili Blood Simple. No, previše je tu izvrsnih filmova da bi kod mene ostali zapostavljeni. Dakle, Inside Llewyn Davis je njihov novi film i trebao bi biti biografski jer se odnosi na memoare jednog folk pjevača ranih 60-ih godina, ali naravno da su oni napravili na svoj način. Pratimo folk scenu 60-ih godinu i ljude koji se pokušavaju probiti i nešto zaraditi. Tu dolazi Llewyn Davis, izvrsni Oscar Isaac koji se snalazi kako god može i ne mogu se oteti dojmu da su se kroz njega referirali na same sebe i na svoje početke kako je život težak. Film nema onu toplinu kao većina njihovih filmova. Dakle, po tome je jako blizu A Serious Manu, ali za razliku od tog filma, ovdje mi je sve jako dobro. Kinematografski odlično, film prepun metafore (mačka, čovjek u uličici), u niti jednoj scena nema vedrog neba. Uvijek je sve tmurno, hladovito, atmosferično. Jednostavno znaju snimiti Americana film i ovim su me ponovo osvojili. Svrstao bih ga negdje u njihovi zlatnu sredinu.
8=======-....o/8==========o (7.9/10)
8=======-....o/8==========o (7.9/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Highwaymen (2004) - dobar akcijski triler o invalidnom serijskom ubojici koji u autu ubija žene na cestama, sve dok ne ubije ženu od glavnog lika, pa ga isti proganja. Dobre scene vožnje i potjere, solidna radnja, likovi i dobar završetak s brutalnom završnicom i dijalogom. 3/5
Michel puši karu.
-
jesi našao titlove za Inside Llewyn Davis ?
- Victor Crowley
G I Joe Retaliation, vrlo dobar, baš ono čemu sam se i nadao. 8/10
-
The Art of the Steal (2013) - vrlo zabavan film... zgodna priča o pljački na ipak malo drugačiji način
- Michel
Gledao sam s engleskim titlovima. Našao sam ih na subtitleseekeru. Naših još nema to mi je malo čudno jer nije baš neki tamo film od nekog tamo redatelja.John_Ryder wrote:jesi našao titlove za Inside Llewyn Davis ?
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
Robocop 2014
mlak film, bit će (nažalost) zaboravljen sutra.
Filmu nedostaje glavni negativac! Ima nekoliko negativaca i prebacuju se stalno tamo-vamo, ali ni jedan nije The One.
Ne sviđa mi se kako su izveli sam lik robocopa. U tom svom mješanju emocije/ne-emocije izgubia se glavni glumac, ko da ga nije ni bilo u filmu.
PG-13
(otkrivanje murphya ispod odijela je odlično
)
Čudan soundtrack, malo drugačiji. I dobrodošao povratak glavne teme robocopa
Nije loše, ali nije ni dobro
6/10
(čak sam ga uspia ne usporedit s originalom, WIN...idem sad gledat original)
mlak film, bit će (nažalost) zaboravljen sutra.
Filmu nedostaje glavni negativac! Ima nekoliko negativaca i prebacuju se stalno tamo-vamo, ali ni jedan nije The One.
Ne sviđa mi se kako su izveli sam lik robocopa. U tom svom mješanju emocije/ne-emocije izgubia se glavni glumac, ko da ga nije ni bilo u filmu.
PG-13

(otkrivanje murphya ispod odijela je odlično

Čudan soundtrack, malo drugačiji. I dobrodošao povratak glavne teme robocopa

Nije loše, ali nije ni dobro
6/10
(čak sam ga uspia ne usporedit s originalom, WIN...idem sad gledat original)