nemoraš pitat, ali ja ću pojasnit jer vidim da mi je malo dvosmislen post
Što mi je maknulo smješak danas?
- Jane Doe
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
eto, meni drago
mah, kolegica koja je na prvi pogled fina i draga, a zapravo je teška gamad, pa to držim što dalje od sebe. pa mi samo fali njen piskutav glas u ponedjeljak u jutro sa nekim komplimentom ili bedastim pitanjem, a znam da ju zapravo boli kita za mene.... ono, ajd nemoj mi se silit rano u jutro, nema smisla 

- Jane Doe
- Bub
Majko Isusova koji sam ja pehista, dobijem kaznu od 300kn na biciklu. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
Bub wrote:Majko Isusova koji sam ja pehista, dobijem kaznu od 300kn na biciklu.
Kriminal u usponu
We're all mad here...
- Bub
Strašno nešto, počeo na fino kasnije se svađali i nemožeš protiv budale koji je uporan, jebeni drot.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
nemam struje u pola stana, a svi osigurači rade
koji je sad kurac
a nema nigdje sklopke da je izbacila.....
a ono, dosta mi je današnjeg dana
popodne mi dolazi frend koji je električar i nadam se da će mi reć da je neka glupost jer mi se neda sada zidove raskapat da dođem do neke pregorene žice ili čega već mogućeg i nemogućeg. jebemti i struju i stan i sve i muža koji mene zove pitat takve stvari, valjda bi se sam trebo snać kaj sad i koga zvat
ili ipak ne 
a ono, dosta mi je današnjeg dana
popodne mi dolazi frend koji je električar i nadam se da će mi reć da je neka glupost jer mi se neda sada zidove raskapat da dođem do neke pregorene žice ili čega već mogućeg i nemogućeg. jebemti i struju i stan i sve i muža koji mene zove pitat takve stvari, valjda bi se sam trebo snać kaj sad i koga zvat

-
Ghrall
Što si skrivio?Bub wrote:Majko Isusova koji sam ja pehista, dobijem kaznu od 300kn na biciklu.
- Jane Doe
nije bio vezanGhrall wrote:Što si skrivio?Bub wrote:Majko Isusova koji sam ja pehista, dobijem kaznu od 300kn na biciklu.
sori, morala sam
ili možda zbog prebrze vožnje

- Bub
Ma vozio sam po pješačkoj stazi i 3 glave me kazni. Sad lola drot objašnjava da ako nema biciklističke staze, da se mora voziti po cesti, pa ga ja priupitam, a što je s djetetom od 13, 14 godina, da li i on mora voziti po cesti, pogotovo ako je neka prometnija s 4 trake ili u kružnom toku? Ma razočaran sam, jebeš kaznu, nego negdje prije je bus prošao pored mene kad sam vozio po cesti, samo sam se molio da me ne zakači i da ne odletim ispod, tako je i s autima, dovoljno je da me zakači retrovizorom po kormanu i ja sam u sekundi ispod auto. Još se drot složi sa mnom, ali zakon je takav i ja kao ugrožavam pješake ako vozim po pješačkoj stazi.
- elrania
je, ugrožavaš ih bome više, nego tebe auti u kamioni na cesti. koji carski zakon.
- Bub
Ne želim ulaziti u neke diskusije jer ne vrijedi, a mislim da su već neke i bile, svi tupe po svome, šta bi biciklisti trebali letjet? Ne smiješ na pješačkoj stazi, smetaš na cesti, a biciklističkih staza imaš da ni sam ne znaš gdje ćeš s njima (čitaj nema ih). Mene također biciklisti živciraju na cesti kad sam u autu, ali na pješačkoj stazi nimalo. Niti sam čuo, pročitao ni vidio da je netko stradao od biciklista, ali od auta, busa, ludog bosanca koji vozi kamion svakako.
- elrania
evo, mene je skoro neka ženska pokupila na biciklu, al to zato što sam ja trčala prema uglu zgrade, a ona je izletila s druge strane. sva sreća za nju da dobro koči i za mene da su mi refleksi na razini 
al znam ih previše koje je auto trknuo dok su se vozili na biciklu i na rolama itd. svinjski je uzet 300 kn za ovakvu glupost. nisi trebo to ni platit, ono, nemaš para, nek daju uplatnicu i nikad ne platiš.
...mogo si mu pobjeć. na biciklu si, jel pa dok se on snađe, ti si već daleko
al znam ih previše koje je auto trknuo dok su se vozili na biciklu i na rolama itd. svinjski je uzet 300 kn za ovakvu glupost. nisi trebo to ni platit, ono, nemaš para, nek daju uplatnicu i nikad ne platiš.
-
Ghrall
Dok sam bio klinjo jedan (jadan) drot me htio ošamariti jer sam prošao 2 metra pješice po cesti samo da zaobiđem jednu osobu na pločniku, tolko o njima. Smećari prokleti! Svaka čast iznimkama.
- Bub
Haha ono ubacim u najveću brzinu, kažem mu neku prostotu, zašlajdram i bježi.elrania wrote:evo, mene je skoro neka ženska pokupila na biciklu, al to zato što sam ja trčala prema uglu zgrade, a ona je izletila s druge strane. sva sreća za nju da dobro koči i za mene da su mi refleksi na razini
Vidiš trebao sam ga pitati za role, ni na kraj pameti mi nije bilo, da li se i oni moraju voziti po cesti?
Ajde da malo objasnim, dakle ne vozim po pješačkoj ako je pješačka odmah tik do kuća, dakle ako netko izleti iz kuće i pokupim ga i jako pazim na takve stvari, ali naravno ne mogu govoriti u ime ostalih vozača. Ali na prometnijim ulicam gdje ljudi ne paze i brzo voze ili kružni tok vozim po pješačkoj, gdje je većinom s desne strane neka trava, park ili nešto treće, više je otvorenija ulica i cesta. Male ulice svakako vozim po cesti, a ostalo gdje god ima biciklističak poštujem sve.
A vidiš ovo za trčanje se isto može okarakterizirati kao ugrožavanje, pogotovo to iza ugla ili kad ti netko naglo izleti iz neke kapije, sudarite se, udarite glavama i da vidiš sranja.
- Decadentor