sad ću ja malo bacit svoje filozofije, i onak premalo pišem
meni i nije fora kad je neko onak savršeno lijep, mislim da ono, sve preskladno i preproporcionalno, nekako mi fali zanimljivosti kod takvih ljudi. za mene je lijep onaj koga nemrem prestat gledat, a to više ide na neku poluljepotu i simpatičnost, neku šarmantnu privlačnost koja ide iz tih nesavršenosti.... pa ti mene skuži (znam da me ni muž ne kuži)
ja mislim da on nikad nebude zadovoljan sobom jer si nonstop traži mane, dok sam se ja odavno naučila smijat iz svojih i nekako si nemjerljivo bolje izgledam nego prije dok sam si ih tražila po sebi i panično ih pokušavala ispravit.
eto, ovo ljeto, npr. mi je jedan lik s čuđenjem reko kako imam sala na trbuhu (sjedila sam onako skvrčeno i grbavo kako ja sjedim makar mi nije dobro za kičmu), ja sam mu rekla da kaj on misli da toga nema koji k**** bi držao taj pirs na pupku
ja znam da kolko god mogu bit koščata i mršava da ću uvijek imat barem malo na trbuhu da me grije i to je tako i boli me kita kao što nemam baš izražen struk, a kad se sjetim kolko sam se nasekirala i mrzila sebe zbog toga.
neki dan mi je muž reko da imam jagodice ko zombi

pa u p.m.
ja pak njega nemrem uvjerit da je on meni lijep jer je on sebi pregadan

, al mislim da je nakako počeo kužit kako ja gledam ljude i ljepotu, mislim da se ipak pomičemo nekud kaj se toga tiče
i @elri, nemoj lagat da ti niko nije reko da si lijepa, mani si lijepa. vas ostale nisam vidjela osim na slikama, ali iskreno mislim da ste sve lijepe cure i callac i asfi i cat, meni jeste.
a kaj se starnja tiće to sam znala sa starom raspravljat kak mi je smiješno što ću bit gadna i tetovirana baba, pa je ona rekla da čisto sumnja i da misli da ću ja baš lijepo ostarit jer živim onako kako želim i radim stvari koje me usrećuju bez obzira kaj drugi mislili o tome (ona prva se s pol toga ne slaže baš

) ali smatra da je sreća i zadovoljstvo životom kljućno za lijep izgled. možda ima neš i u tome, jer znam da od pretjeranog žderanja samog sebe i konstantne sekiracije niko nije počeo izgledat bolje.