ali ih voliiiiiiiiim
to ću jednog dana kad budem imala kuću, pa ću lijepo vrt ogradit i nabavit hrpu zečeva, udomit hrpu mačaka i jednog bigla

takva je Boni, mada, što je starije manje je agresivna, ali svejedno nije mačka za krilo, a Lili, ova sa slike, spava u krilujohn_constantine wrote:eh, ja bi baš neku micu koja bi se voljela svaki dan maziti u krilu...Ova naša mačka mi je stvarno s vremenom postala mrska.

he,he, istina... Ovaj naš mačak koji je stalno vani (nažalost, više ga ne puštamo unutra radi mojih) je puno mazniji nego ova unutra. Samo što je u zadnje vrijeme sve bolje mršav i mali poput štakora.Jane Doe wrote:takva je Boni, mada, što je starije manje je agresivna, ali svejedno nije mačka za krilo, a Lili, ova sa slike, spava u krilujohn_constantine wrote:eh, ja bi baš neku micu koja bi se voljela svaki dan maziti u krilu...Ova naša mačka mi je stvarno s vremenom postala mrska.
![]()
to je sve narav, jebiga, ali mislim da i to igra ulogu što sam Lili udomila praktički s ceste, pa ono, vidjela je kak je imala sreće u životu....
dlakavljenje danas popodne![]()
![]()
SpoilerShowa baš je naraslaSpoilerShow