Eh, mrzim petrification, to bi zbilja trebalo zabraniti u igrama...
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- elrania
not funny.
malo prije se deportiralo tog misterioznog skakavca preko balkona. ispalo je da mi je bio izmedu 2 vjesalice u ormaru. i odem sad mirne duse natrag u krevet i kad ono opet u ormaru, u mraku cujem greb greb
muka mi je.
*trauma*
... evo, opet... iss, iskreno, jebes horrore, ovo ovdje je krajnji uzas.
edit: potjeran i 2. skakavac...ko da sam u the mist. jos mi se i gomila paukova i leptira nagnijezdila na prozoru i roletama.
malo prije se deportiralo tog misterioznog skakavca preko balkona. ispalo je da mi je bio izmedu 2 vjesalice u ormaru. i odem sad mirne duse natrag u krevet i kad ono opet u ormaru, u mraku cujem greb greb
muka mi je.
*trauma*
... evo, opet... iss, iskreno, jebes horrore, ovo ovdje je krajnji uzas.
edit: potjeran i 2. skakavac...ko da sam u the mist. jos mi se i gomila paukova i leptira nagnijezdila na prozoru i roletama.
- elrania
ocito su mi dva komada uletila u sobu, a ja sam samo jednog skuzila. na drugoj strani prozora gmize nekoliko paukova.
ne cudim se tome kaj je nesto uletilo, al da mi cijeli zoo clankonozaca vrvi oko sobe i u sobi je vec previse.
iskreno se nadam da su svi vani, a pozatvarala sam sve izlaze/ulaze.
ko da sam usred sume, a ne u gradu na 7. katu.
ma kakav sprej protiv insekata... tolko pozivcanim kad ih vidim oko mene u tako malom prostoru da bih uzela bilo koji sprej i upaljac i poubijala to sve
heheh, ovo bi bio dobar bedtime story za metallicat
ne cudim se tome kaj je nesto uletilo, al da mi cijeli zoo clankonozaca vrvi oko sobe i u sobi je vec previse.
iskreno se nadam da su svi vani, a pozatvarala sam sve izlaze/ulaze.
ko da sam usred sume, a ne u gradu na 7. katu.
ma kakav sprej protiv insekata... tolko pozivcanim kad ih vidim oko mene u tako malom prostoru da bih uzela bilo koji sprej i upaljac i poubijala to sve
heheh, ovo bi bio dobar bedtime story za metallicat
- elrania
- john_constantine
-
Gosp.
- Vorador
užasss. mrzim kukce a pogotovo ovdje navedeneelrania wrote:holy mother of god...
zaprzi mi se dvd i odem do komp, fino prepisujem na dvd naslove i neki debeli leptir mi na monitoru...reko ok, nek ostane i pisem dalje i odjednom neki udarac u zid iza mene...ogromni skakavaci pocne mi skakat po sobi, potjera me van. panika... vratim se natrag, dotapkam do prozora i 3-4 cm veliki pauk mi plazi po zavjesi prema krevetu. jos me jeza prolazi...
rijesih se pauka, mama stjerala leptira, al nismo locirale skakavca. sad sjedim tu na krevetu pod dekom s onim sarenim, cupavim za prasinu u ruci i u nadi da mi se nije jos nesto zavuklo u sobu.
mislim da je ovo bio zadnji put da ostavim prozor otvoren iza mraka. ikada.
a jos kad se sjetim da sam ko mala hvatala skakavce po livadi...