Koji ste horror zadnji gledali?
- hitman_4
- ZeroX
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
wind chill - slatko ali dosadno na momente 6/10
"The fear of blood tends to create fear for the flesh."
- popayy
Ginger Snaps 2 Unleashed ( 2004 ) - ništa posebno, šteta. Prvi je bio sasvim solidan. ovo je ispalo dosadno.
- hitman_4
- Victor Crowley
Konačno sam pogledao filmove po mom izboru
Unhinged - predobar! Odličan atmosfera 70tih prenesena u 80te, film me podsjećao na talijanske horrore.
Deadtime Stories - obožavam horrore s više priča pa ni ovaj nije izuzetak. Dobar film.
Uglavnom fina horror večer.
Unhinged - predobar! Odličan atmosfera 70tih prenesena u 80te, film me podsjećao na talijanske horrore.
Deadtime Stories - obožavam horrore s više priča pa ni ovaj nije izuzetak. Dobar film.
Uglavnom fina horror večer.

- popayy
Return Of The Living Dead ( 1985 ) - 

- hitman_4
The Thing(2011) - sasvim solidan film.možda su kraj malo previše zakomplicirali,no može proći.smiješno mi je što se jedan od likova u filmu zove Peder
7.9/10

7.9/10

- Aryx
Hatchet 2 - 4.5/10
daleko losiji nastavak jednog od meni najdrazeg novijeg slashera, ovaj nastavak kao da su sklepali s 5 kn i bez motivacije...
daleko losiji nastavak jednog od meni najdrazeg novijeg slashera, ovaj nastavak kao da su sklepali s 5 kn i bez motivacije...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Victor Crowley
Attack the Block, stvarno super film.
Mikey, također dobar film.
Mikey, također dobar film.
- john_constantine
Final Destination - vrlo zabavan fantastični slasher horor s prebrutalnim i maštovitim killovima, i još se često igra s gledateljem koji ne može predvidjeti događaj. Solidna ekipa bez obzira na tipične stereotipe, ali Seann William Scott me baš iziritirao svojom pojavom kao nekakav retard kroz cijeli film. Ali bez obzira na to, odličan i zabavan film, sada ću s užitkom pogledati ostale nastavke. 4/5
P.S.
Jedna stvar mi ne ide nikako u glavu...
P.S.
Jedna stvar mi ne ide nikako u glavu...
SpoilerShow
Ok, smrt je imala tu detalj da su svi ti ljudi morali poginuti u avionu, a smrt ne možeš prevariti. Ali zašto svaki put netko ima viziju te nesreće, pa prevari smrt. I smrt će ih svejedno dokrajčiti jer je tako zapisano. Pa čemu onda ta fora s vizijama?
Osim da prikazu brutalne scene nesreće koja se trebala dogoditi. 

Michel puši karu.
-
john_constantine wrote:SpoilerShowOk, smrt je imala tu detalj da su svi ti ljudi morali poginuti u avionu, a smrt ne možeš prevariti. Ali zašto svaki put netko ima viziju te nesreće, pa prevari smrt. I smrt će ih svejedno dokrajčiti jer je tako zapisano. Pa čemu onda ta fora s vizijama?Osim da prikazu brutalne scene nesreće koja se trebala dogoditi.
SpoilerShow
Za te vizije nema objašnjenja, ali tako i treba biti, možda je to samo greška u svemiru ili nešto slično, slučajnost.. tako da se dogodi nekada.
Bit filma je da nemožeš prevarit smrt, iako svi likovi u serijalu pokušavaju to učiniti, jedino šta možeš je nakratko odgodit uz vizije.
Nema fore, da, ovo je samo festival krvi za nas
Bit filma je da nemožeš prevarit smrt, iako svi likovi u serijalu pokušavaju to učiniti, jedino šta možeš je nakratko odgodit uz vizije.
Nema fore, da, ovo je samo festival krvi za nas

- john_constantine
Final destination 2 - još luđi, zabavniji, nasilniji i brutalniji od originala s puno prebrutalnih killova, i gore scena + crnohumorna završnica. 4/5
Michel puši karu.
- Victor Crowley
Dylan Dog, ovaj novi. Konačno sam ga uspio pogledat do kraja iz trećeg puta, dva puta sam pogledao malo više od pola i onda sam zaspao uz film. Film je baš dobar
SpoilerShow
volio bi da naprave nastavak sad kad su njih dvojica konačno partneri 

- dr mladjo
The Innkeepers (2011)
Zaposlenici u hoteli koji se uskoro zatvara pokušavaju da po zadnji put snime duha...
Zaposlenici u hoteli koji se uskoro zatvara pokušavaju da po zadnji put snime duha...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
"somebody help me"
iako ima par dobrih mucenja,sve je ostalo bzvz,sa puno nelogicnosti,da sam ugasio 20 min prije kraja.
iako ima par dobrih mucenja,sve je ostalo bzvz,sa puno nelogicnosti,da sam ugasio 20 min prije kraja.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!