a neznam nije mi nikako sjeo, a i gledah da dosta davno, mozda mi bi sad bio bolji.....DrugsBunny wrote:A što fali espinazou?
Koji je to film?
- Decadentor
Re: Koji je to film?

- Damned_Thing
Ja sam kao mala, mala devojcica gledala neki horor o duhovima koji se pojavljuju u nekoj kuci sa teniskim terenom, i kako iz teniskih loptica lije krv. Help please
- john_constantine
kako se zove onaj francuski horor novijeg datuma o apokalipsi i crnoj misi, gdje svećenik poludi, pa su ga ustrijelili... I onda se apokalipsa širila poput zaraze, a ljudi su se ubijali na sve strane. Glavni lik je bio liječnik koji je pokušavao zaustaviti to...
Michel puši karu.
-
cbv
Kako se zove film u kojem neki lik slaze domine,pa koja ostane i ne padne na osnovu toga vrsi ubistva. Tu je i neka zena obrijana na celavo. On inace nosi neku masku,sa crnom duzom kosom.
- Damned_Thing
http://www.imdb.com/title/tt0337103/john_constantine wrote:kako se zove onaj francuski horor novijeg datuma o apokalipsi i crnoj misi, gdje svećenik poludi, pa su ga ustrijelili... I onda se apokalipsa širila poput zaraze, a ljudi su se ubijali na sve strane. Glavni lik je bio liječnik koji je pokušavao zaustaviti to...
- john_constantine
- Andrej
- Wendigo
to i ja bezuspješno tražim na netu, al se sjećam da su ga na davno TV-u preveli kao "tenisko igralište".Damned_Thing wrote:Ja sam kao mala, mala devojcica gledala neki horor o duhovima koji se pojavljuju u nekoj kuci sa teniskim terenom, i kako iz teniskih loptica lije krv. Help please
googlao sam tennis court i sl. ali ga još nisam pronašao...
- Andrej
http://www.imdb.com/title/tt0088244/plotsummary???Wendigo wrote:to i ja bezuspješno tražim na netu, al se sjećam da su ga na davno TV-u preveli kao "tenisko igralište".Damned_Thing wrote:Ja sam kao mala, mala devojcica gledala neki horor o duhovima koji se pojavljuju u nekoj kuci sa teniskim terenom, i kako iz teniskih loptica lije krv. Help please
We're all mad here...
- Wendigo
yep, to je to. našao sam ga na imdb-u prije mjesec dana, ali nemrem naći torrent..Andrej wrote:http://www.imdb.com/title/tt0088244/plotsummary???Wendigo wrote:to i ja bezuspješno tražim na netu, al se sjećam da su ga na davno TV-u preveli kao "tenisko igralište".Damned_Thing wrote:Ja sam kao mala, mala devojcica gledala neki horor o duhovima koji se pojavljuju u nekoj kuci sa teniskim terenom, i kako iz teniskih loptica lije krv. Help please
- Andrej
I ja sam guglao ko lud tržeći isti a napribližnije što mi je izašlo je "Tera Patrick Sex On Tennis Court"Wendigo wrote: yep, to je to. našao sam ga na imdb-u prije mjesec dana, ali nemrem naći torrent..
We're all mad here...
- Damned_Thing
to je to.. hvalaAndrej wrote:http://www.imdb.com/title/tt0088244/plotsummary???Wendigo wrote:to i ja bezuspješno tražim na netu, al se sjećam da su ga na davno TV-u preveli kao "tenisko igralište".Damned_Thing wrote:Ja sam kao mala, mala devojcica gledala neki horor o duhovima koji se pojavljuju u nekoj kuci sa teniskim terenom, i kako iz teniskih loptica lije krv. Help please
- Andrej
Može, može....sad sledi jedan PMDamned_Thing wrote: to je to.. hvalasteta sto se nigde ne moze naci
We're all mad here...
- john_constantine
e to je taj. Hvala.Andrej wrote:Sur le seuil (2003)???SpoilerShow
Michel puši karu.
- yakkazu
ee sjeca li se iko onog serijala, gdje glume mladji momak, djevojka njegovih godina te neki starac u glavnim ulogama, i kao fazon, rjesavaju neke misterije, ovo ono, ima tu svega, od vampira, duhova pa do ubica (ljudi) itd, mislim da se cak zvao petak 13. ako se ne varam, starija je serija inace ..