Koji ste horror zadnji gledali?
- copycat
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Fright Night 2011 - zabavan film.. ni mrvu strašan više ko komedija nego išta..
SpoilerShow
meni osobno kao svaki trenutni vampirski film. Sve što ima vampire.. gledam bezobzira na kvalitetu 

- Salvador
Ja sam jučer na jednom drugom forumu komentirao da je ovo jedan od gorih remakova koje sam gledao.
Inače prvi i pravi Fright Night mi je odličan, a drugi dio nije loš u usporedbi s ovim novim
Inače prvi i pravi Fright Night mi je odličan, a drugi dio nije loš u usporedbi s ovim novim

- jigsaw
The Vault of Horror (1973) - 3,5/5, interesantan omnibus
recenzija sutra.

-
Feast (2005) - ono što tražim od horora su dvije stvari..ili da me zasere ili da se ugodno zabavim..iako nisam pretjerani ljubitelj horor komedija moram priznat da me ovaj film stvarno zabavio..ima tu dovoljno krvi, dobra čudovišta, brutalnog humora i američke autoironije i zato mi se jako svidio ovaj film..svakako preporučujem..7/10
SpoilerShow
ali scena silovanja...urnebes 

It's in your nature to destroy yourselves...
- Jane Doe
Leprechaun 1 i 2
predobro i prezabavno, baš onakvi kakve volim pogledat
da ne cijepim bezveze 7/10 za oba
veselim se nastavcima
predobro i prezabavno, baš onakvi kakve volim pogledat
da ne cijepim bezveze 7/10 za oba

veselim se nastavcima

-
Messengers 2 - The Scarecrow (2009) - ?!
mislim da stvarno nema smisla pisat išta..u početku sam htio zapamtit par epic scena, ali ih je bilo toliko da nisam na kraju uspio zapamtit ni jednu..al evo jedna..frajer sipa gnojivo po kukuruzu, i snimi susjedu (koja je btw. vrhunska koka i ima muža od 70 i kusur godina) kak se vraća iz trgovine..i kako joj je bilo vruće, odluči se razgolitit,stat ispod prskalica i naravno mazit po svojim intimnim dijelovima.. u svakom slučaju ostao sam paf 

- john_constantine
Shp86 wrote:Feast (2005) - ono što tražim od horora su dvije stvari..ili da me zasere ili da se ugodno zabavim..iako nisam pretjerani ljubitelj horor komedija moram priznat da me ovaj film stvarno zabavio..ima tu dovoljno krvi, dobra čudovišta, brutalnog humora i američke autoironije i zato mi se jako svidio ovaj film..svakako preporučujem..7/10
SpoilerShowali scena silovanja...urnebes
SpoilerShow
meni ipak najjače ono kada upadne motherfucker koji govori da će svima spasiti šupke, i niti pet sekundi, čudovište mu odgrize glavu...

Michel puši karu.
-
haha,da...heroj 1john_constantine wrote:Shp86 wrote:Feast (2005) - ono što tražim od horora su dvije stvari..ili da me zasere ili da se ugodno zabavim..iako nisam pretjerani ljubitelj horor komedija moram priznat da me ovaj film stvarno zabavio..ima tu dovoljno krvi, dobra čudovišta, brutalnog humora i američke autoironije i zato mi se jako svidio ovaj film..svakako preporučujem..7/10
SpoilerShowali scena silovanja...urnebesSpoilerShowmeni ipak najjače ono kada upadne motherfucker koji govori da će svima spasiti šupke, i niti pet sekundi, čudovište mu odgrize glavu...![]()

- xEdgex
Shutter (2004) - 9/10
Sreca u nesreci je kada neki ovako dobar film ne pregledam na vrijeme; tj. cim izadje.
Film ima sve sto treba; napetost, jezu, finu radnju, i jebeno savrsen twist. Tokom cijelog filma sam u sebi pobrojavao te stvari koje se ponavljaju u skoro pa svakom J-hororu; i onda taj twist koji sve nekako izvlaci !
Sreca u nesreci je kada neki ovako dobar film ne pregledam na vrijeme; tj. cim izadje.
Film ima sve sto treba; napetost, jezu, finu radnju, i jebeno savrsen twist. Tokom cijelog filma sam u sebi pobrojavao te stvari koje se ponavljaju u skoro pa svakom J-hororu; i onda taj twist koji sve nekako izvlaci !

" All the animals come out at night - whores, skunk pussies, buggers, queens, fairies, dopers, junkies, sick, venal. Someday a real rain will come and wash all this scum off the streets. "
- Victor Crowley
Meni jedan od dražih filmova 70tihjigsaw wrote:The Vault of Horror (1973) - 3,5/5, interesantan omnibusrecenzija sutra.

Pa nije ta scena bezveze ubačena, dobila je smisao na kraju kad se sve uspostavi. Ne znam, meni film nije loš.Shp86 wrote:Messengers 2 - The Scarecrow (2009) - ?!mislim da stvarno nema smisla pisat išta..u početku sam htio zapamtit par epic scena, ali ih je bilo toliko da nisam na kraju uspio zapamtit ni jednu..al evo jedna..frajer sipa gnojivo po kukuruzu, i snimi susjedu (koja je btw. vrhunska koka i ima muža od 70 i kusur godina) kak se vraća iz trgovine..i kako joj je bilo vruće, odluči se razgolitit,stat ispod prskalica i naravno mazit po svojim intimnim dijelovima.. u svakom slučaju ostao sam paf

- Vermillion
Descent 2 - Ko prvi ali lošiji, predvidljiv, al oke za pogledat 4.5/10
- Vermillion
Feast 2 - tako dobar i onda mi unište kraj!
4/10

-
Clownhouse -zanimljiv filmić, šteta što ga nisam imao priliku gledat kao klinac, onda bi mi bio jeben
- Victor Crowley
A to je onaj film di je redatelj silovao malca 

-
baš tajVictor Crowley wrote:A to je onaj film di je redatelj silovao malca