Koji ste horror zadnji gledali?
- DEXTER
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Mother's Day 2010 - koja filmcina
nes ovako napeto dugo nisam gledao.. rebecca de monray savrsena u svojoj ulozi, a nisu ni ostali za bacit (jessica iz TB
) i ne kuzim po cemu je ovo remake, ako me sjecanje dobro sluzi ovo osim naziva nema nikakve veze sa originalom koji je bio zesce sranje. uglavnom, topla preporuka. - 4,5/5
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Malteras
Videodrome (1983)- da se podsjetim filma kojeg sam gledao desetak puta u svojoj ranoj mladosti. Tipican Cronenberg, ljigav i poremecen. Prica i nije bas najsmislenija, ali je atmosfera poprilicno upecatljiva u ovome filmu. Takodje postoji par dijaloga koji su me podsjetili (ali samo malo) na sjajni Network. Ocjena 6.5/10
I, da, sjetio sam se zasto ne podnosim Woods-a otkad znam za sebe...
I, da, sjetio sam se zasto ne podnosim Woods-a otkad znam za sebe...
- Zlikovac
The Innocents (1961) - fenomenalan film! Crno bijeli, što daje na atmosferi, old school način plašenja gledatelja. Dakle bez
cimova itd. Glazba super!i
Također u filmu su i dijabolični klinci.
9/10 i topla preporuka!
cimova itd. Glazba super!i
Također u filmu su i dijabolični klinci.
9/10 i topla preporuka!
Zug Zug!
- Wendigo
grave secrets: the legacy of hilltop drive (1992)
baš dobar i jezovit TV film inspiriran "istinitim" događajima. film je prilično miran i lagan, ali ima dosta momenata za naježiti se - 3,5/5
baš dobar i jezovit TV film inspiriran "istinitim" događajima. film je prilično miran i lagan, ali ima dosta momenata za naježiti se - 3,5/5
- metallicat
više neznam što sam napisala, a što nisam.
insidious - 9/10, e to je horror
mislim da ste svi više nego dovoljno rekli. jedino je ocjena 9 jer me malo preveć podsjeća na poltergeista.
veneno para las hadas (1984)/poison for the fairies - uzbudila se pri pomisli da je ovo film o vješticama
nažalost ništa od svega. radi se o dvije djevojčice od kojih je jedna zaluđena vješticama. cijeli film njih dvije brbljaju, a radnja minimalna. ako je i ima, nije ni jeziva, niti strašna.. prilično postane dosadan nakon pol h/45min. 3/10
insidious - 9/10, e to je horror
veneno para las hadas (1984)/poison for the fairies - uzbudila se pri pomisli da je ovo film o vješticama

- Malteras
Vampyres (1975)- film o lezbo vampricama. Sta vise reci. Mada, moram priznati da nije ispao toliki trash koliki se da naslutiti iz teme. Nesto erotike, manje straha, nista vise.
Ocjena 5/10
Ocjena 5/10
- Malteras
Village of the Damned (1960)- dobar stari sf horor, na momente veoma napet. Djeca su veoma jeziva i ruzna (neka od njih). Ocjena 7.5/10
- Info
Zombie Nation - hahaha ha haha ha http://www.imdb.com/title/tt0463392/ preporuka 
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
-
jeba
The French Connection I i II - super filmovi
- Info
Slažem se da su odlični, ali ne slažem se da su hororjeba wrote:The French Connection I i II - super filmovi
1. dio je jedan od najboljih predstavnika 70-ih i s tim filmom sam počeo cjeniti Heckmana jer sam ga uvijek vidio kao Lexa iz Supermana, ali onda su usljedili ta francuska veza, hoosiers, mississipu burning i još njih par, fantastičan glumac
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Malteras
Vampire Circus (1972)- pocinje solidno, ali je kasnije pun besmislica. Likovi se cesto cudno i neuvjerljivo ponasaju. Koliko sam uspio skontati, pripadaju pravoslavnoj crkvi, ali se ponekad prekrste kao katolici (navika valjda)... Ocjena 5.5/10
- Andrej
- Josef K
Wendigo wrote:potpis. jedino bih izbacio ralje i evil dead iz ove priče.Info wrote:Psycho - savršen film, savršen horor. Nema puno takvih filmova, ovo mi je uz isijavanje i vjerojatno ralje, evil dead najbolji horor. Batesova zadnja scena, smiješak je najbolji dio filma i najstrašniji. 10/10
- Hobotshy
Insidious (2010) - 8/10 - odlične prve 2/3 filma, međutim nekako razočaravajući rasplet, naročito kada stvari pređu u drugu dimenziju....
-
jeba
Krivi topicInfo wrote:Slažem se da su odlični, ali ne slažem se da su hororjeba wrote:The French Connection I i II - super filmovi![]()
1. dio je jedan od najboljih predstavnika 70-ih i s tim filmom sam počeo cjeniti Heckmana jer sam ga uvijek vidio kao Lexa iz Supermana, ali onda su usljedili ta francuska veza, hoosiers, mississipu burning i još njih par, fantastičan glumac
Bio sam siguran da pišem u koji ste non-horor zadnji gledali
Slažem se za Heckmana