callac wrote:ne moraš TI niš komentirati, dosta se naslušam od dečkića kako "ima već tri kuke", to je nametnuto društvom i situacijama u kojima se nalaziš. Eto, ja sam u situaciji (apsurdno je znam) da neke selebriti zvjezde koje su se meni kao tinejđžerici sviđale sada već dedeki, a s druge strane kad mi se svidi neki novi i odem ukucat u google izbaci mi da je lik '89 godište
mislim, bezveze dajem primjere, zvučim odvratno nezrelo i površno, no ponekad se ne mogu ravnodušno pomiriti sa činjenicom da nisam curička. nisam stara da se razumijemo i ne trebaš mi ti govoriti da nisam, no ima dana kada se takvom osjetim. danas je jedan od tih dana. i to mi je maknulo smješak. ok?
Okay bakice, ja se ispričavam ako sam Vas uvrijedio, vidim da si danas ustala na lijevu nogu.
Eto reći ću onda za sebe da ne upirem prstom jer se većina uvrijedi, ma da ne vidim razlog za takve stvari. Dakle, osjećat ću se staro kada me tijelo i zdravlje bude počelo izdavat i kad ne budem mogao raditi neke stvari kao što radim sada. Onda ću znati da mi rok trajanja polako ističe, a do tad je još dalek put, jer primjer kad pogledate ljude koji rade fizičke poslove s 50, 60 godina i još su u naponu snage, neki djecu dobiju u toj dobi. To ne moram ni govorit jel sve znate, da ne ispadne da opet pametujem.
Ne želim se bezvezno opterećivat s takvim glupostima, da to su gluposti, a okolo mene ima takvih isto koji s 23 - 30 god viču kako su stari i da im je život već proletio kao da će sutra umrijet, a nisu još ni pola života prošli. Iskreno meni to izgleda da su im takvi slični ljudi govorili to dok su oni bili između 16 do 20 god i da su se toga naslušali i da su jedva čekali da dođu u takve godine da mogu i oni reći kako sam star/a. Nisam star neću biti star ni s 50 godina, odem na nogomet, košarku pa kad dođe čovjek od svojih 50 kuka i izlevati nas između 25 - 30 god i smije nam se.
Kad mi bude kao mome djedi trebao štap da hodam, onda ću se pomirt s time da sam jednom nogom u grobu, dotad uzimam sve što mi život daje i uživat ću do zadnje sekunde, jer ne želim se osvrnuti u tim godinam s štapom i reći, jooj jebote, život mi je prošao samo u kukanju, a gdje god se okrenem ljudi samo kukaju...jasno mi je da je teška situacija svima i meni također, ali malo optimizma.
Okay, jasno mi je da je Bub sad opet glup i da se želi isticat i da pametuje i ne znam šta je još sve bilo od prije. Opet ako kažem da mi to nije namjera nitko to neće uvažit, ali mi je svejedno jer ja sam jednostavno takva osoba koja mora dati svoj argument na ovakve stvari, tako očekujem i od drugih ako se ja neđem u takvoj situaciji.