Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by elrania » 27 Apr 2011, 22:07

ma joj, ignoriraj to :D
zaboravila sam reć da je njima (nama) mlađima to sve nekak u razlikama u godinama drastičnije neg zapravo je. tek sad shvaćam kako ljudi od 30 godina nisu stari, al s nekih 16, 17, pa i 19 je to sve bilo drugačije.
a možda to samo sebe tješim da nije tako loše što starim :lol: , no bude i ona za koju godinu u toj poziciji pa će najebat, jer će njoj netko teta teta :lol:

callac

Post by callac » 27 Apr 2011, 22:13

elrania wrote:ma joj, ignoriraj to :D
zaboravila sam reć da je njima (nama) mlađima to sve nekak u razlikama u godinama drastičnije neg zapravo je. tek sad shvaćam kako ljudi od 30 godina nisu stari, al s nekih 16, 17, pa i 19 je to sve bilo drugačije.
a možda to samo sebe tješim da nije tako loše što starim :lol: , no bude i ona za koju godinu u toj poziciji pa će najebat, jer će njoj netko teta teta :lol:
pa da...sinoć sam slučajno naletila na seks i grad na doma tv i kao Carrie priča kako nešto nešto ženama u tridesetim kao što su ona i njene frendice bla bla bla.... i ja se sjetim kako su mi one sve bile staaare koke kad sam gledala tu seriju. Kako se percepcija mjenja, tridesete su nove dvadesete, četrdesete su nove tridesete and so on... :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 27 Apr 2011, 22:17

Strašno, mene baš interesira kako ćete s 40 kukati, big :facepalm: a još nitko nije odradio ni pola radnog vijeka.

Meni je ovo već apsurdno i komentirat, tako da neću dalje.

ONT: utakmica je katastrofa

callac

Post by callac » 27 Apr 2011, 22:26

Bub wrote:Strašno, mene baš interesira kako ćete s 40 kukati, big :facepalm: a još nitko nije odradio ni pola radnog vijeka.

Meni je ovo već apsurdno i komentirat, tako da neću dalje.

ONT: utakmica je katastrofa
ne moraš TI niš komentirati, dosta se naslušam od dečkića kako "ima već tri kuke", to je nametnuto društvom i situacijama u kojima se nalaziš. Eto, ja sam u situaciji (apsurdno je znam) da neke selebriti zvjezde koje su se meni kao tinejđžerici sviđale sada već dedeki, a s druge strane kad mi se svidi neki novi i odem ukucat u google izbaci mi da je lik '89 godište :lol:
mislim, bezveze dajem primjere, zvučim odvratno nezrelo i površno, no ponekad se ne mogu ravnodušno pomiriti sa činjenicom da nisam curička. nisam stara da se razumijemo i ne trebaš mi ti govoriti da nisam, no ima dana kada se takvom osjetim. danas je jedan od tih dana. i to mi je maknulo smješak. ok?
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 27 Apr 2011, 22:30

mah, i meni nekad kaže neko derište teta (ne mislim baš dijete dijete), ili na vi, ili gosp...briga me, samo je loše kad se osjećaš starije, a svi imamo takvih dana :lol:
Image

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 27 Apr 2011, 22:32

to kaj sam se probudila prije pol sata :facepalm:
And I feel this coming over like a storm again.

Bub

Post by Bub » 27 Apr 2011, 23:06

callac wrote:ne moraš TI niš komentirati, dosta se naslušam od dečkića kako "ima već tri kuke", to je nametnuto društvom i situacijama u kojima se nalaziš. Eto, ja sam u situaciji (apsurdno je znam) da neke selebriti zvjezde koje su se meni kao tinejđžerici sviđale sada već dedeki, a s druge strane kad mi se svidi neki novi i odem ukucat u google izbaci mi da je lik '89 godište :lol:
mislim, bezveze dajem primjere, zvučim odvratno nezrelo i površno, no ponekad se ne mogu ravnodušno pomiriti sa činjenicom da nisam curička. nisam stara da se razumijemo i ne trebaš mi ti govoriti da nisam, no ima dana kada se takvom osjetim. danas je jedan od tih dana. i to mi je maknulo smješak. ok?
Okay bakice, ja se ispričavam ako sam Vas uvrijedio, vidim da si danas ustala na lijevu nogu. :zubifale:

Eto reći ću onda za sebe da ne upirem prstom jer se većina uvrijedi, ma da ne vidim razlog za takve stvari. Dakle, osjećat ću se staro kada me tijelo i zdravlje bude počelo izdavat i kad ne budem mogao raditi neke stvari kao što radim sada. Onda ću znati da mi rok trajanja polako ističe, a do tad je još dalek put, jer primjer kad pogledate ljude koji rade fizičke poslove s 50, 60 godina i još su u naponu snage, neki djecu dobiju u toj dobi. To ne moram ni govorit jel sve znate, da ne ispadne da opet pametujem.

Ne želim se bezvezno opterećivat s takvim glupostima, da to su gluposti, a okolo mene ima takvih isto koji s 23 - 30 god viču kako su stari i da im je život već proletio kao da će sutra umrijet, a nisu još ni pola života prošli. Iskreno meni to izgleda da su im takvi slični ljudi govorili to dok su oni bili između 16 do 20 god i da su se toga naslušali i da su jedva čekali da dođu u takve godine da mogu i oni reći kako sam star/a. Nisam star neću biti star ni s 50 godina, odem na nogomet, košarku pa kad dođe čovjek od svojih 50 kuka i izlevati nas između 25 - 30 god i smije nam se.

Kad mi bude kao mome djedi trebao štap da hodam, onda ću se pomirt s time da sam jednom nogom u grobu, dotad uzimam sve što mi život daje i uživat ću do zadnje sekunde, jer ne želim se osvrnuti u tim godinam s štapom i reći, jooj jebote, život mi je prošao samo u kukanju, a gdje god se okrenem ljudi samo kukaju...jasno mi je da je teška situacija svima i meni također, ali malo optimizma.
SpoilerShow
Okay, jasno mi je da je Bub sad opet glup i da se želi isticat i da pametuje i ne znam šta je još sve bilo od prije. Opet ako kažem da mi to nije namjera nitko to neće uvažit, ali mi je svejedno jer ja sam jednostavno takva osoba koja mora dati svoj argument na ovakve stvari, tako očekujem i od drugih ako se ja neđem u takvoj situaciji.

callac

Post by callac » 27 Apr 2011, 23:17

Pazi sad, postoji bitna razlika između osjećam se i jesam
Ne mislim da pametuješ, ali opet smatram da nisi trebao provesti zadnjih pola sata pisajući ovaj post jer meni osobno nisi rekao nešto što ja ne znam. Pohvalno je što potičeš pozitivno razmišljanje u smislu "starenja" i moj um će uvijek biti zaigran i mladenački pa mi ponekad bude krivo što me netko ne pretvori u vampira otprilik sad (malo previše being human ovih dana :lol: )
I ono s početka posta obraćanje meni sa bakica, možda tebi jest simpatično, možda je i meni, ali bome ničim isprovocirano jer naglašavam činjenicu da se ja nisam deklarirala kao stara teta već da sam dapače prozvana jednom, a ja se baš ne vidim tako u svojim očima i TO me smeta. Smo si dobri sad il ćemo još?
If one of them is dead.

metallicat

Post by metallicat » 27 Apr 2011, 23:19

ma dobri ste si :seksualische: :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 27 Apr 2011, 23:33

callac wrote:Smo si dobri sad il ćemo još?
Pa ja sam si s tobom uvijek dobar, bar si ja to tako mislim, možemo još malo ne spava mi se. :zubifale:

Bakica je namjerna pošalica, niti to mislim niti ništa podrugljivo i na to sam baš mislio da ćeš imati nešto da kažeš, a da nisi još ništa odgovorila i ignorirala ufff baš bih bio sretan. Ne znam nije ti prvi puta, Wendigo i ti to znate često izjavljivat, vjerojatno zato što je tu pretežito mlađa populacija od vas.
callac wrote:Pazi sad, postoji bitna razlika između osjećam se i jesam
Vjerojatno je, ali ne bih stvarno znao kako je to samo osjećati se staro, znati ću kad ostarim za jedno koliko 2, 3 god...a šalim se malo sad naravno...ne znam Željka raspravljamo sada stvarno o glupostima, a pogotovo tema je jedna velika glupost, tupimo oboje kontru zato što smo tvrdoglavi. Meni je apsurdno što jedna djevojka od svojih 29 god govori da se "osjeća" staro, dok ti sad namjerno nećeš priznati da je to glupost. Naravno da nisi curička, pa nisi to bila više ni s 16, a kamoli kad si postala punoljetna. Još nam život treba lupit dosta šamara i da se svi okrenemo i kažemo kako se sad stvarno osjećamo i jesmo stari, do tad se ne želim opterečivat.

callac

Post by callac » 27 Apr 2011, 23:46

Ajde kad si navalio :lol:
ma šta lupaš da ja ne želim priznati da je to glupo kad sam par postova prije napisala da znam da je to glupo i apsurdno i nezrelo i površno i štasvenisam nalupala. I evo, sad se pak osjećam djetinjasto što tipkam umjesto da sam već istuširana i u krevetu slinim nad vampirom :lol:
jao, nemoj se ljutiti, no stvarno mi se ne da. evo ti pusica :seksualische: pa ako me sutra lupi inspiracija (ili ako se sjetim jer polako postajem senilna :P ) napišem još nešto. A to sve opet ovisi kako ću se osjećati sutra
i da, na lijevu nogu svako jutro ustajem jer spavam na toj strani pa igrom slučaja ona prva dotakne tepih! :wink:
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 28 Apr 2011, 00:14

Ma kakvi naljutio, bezveze, nemam se na što naljutit. Meni je zvučalo da si ti u PMS-u ili nešto slično kad si se počela obraćati meni s velikim slovima. Ne znam baš se zapitam jer ja uvijek ostavim dojam da se naljutim ili kad nešto napišem kao da sam nekog uvrijedio, pogotovo pametovao...nikad mi tako šta ni na kraj pameti nije. :?

Morat ću izgleda više ovih zubifalea koristi. :zubifale:
callac wrote:i da, na lijevu nogu svako jutro ustajem jer spavam na toj strani pa igrom slučaja ona prva dotakne tepih! :wink:
Sjeti me se ujutro kad otvoriš oči i prebaci nogu. :zubifale:
SpoilerShow
Right back at ya :seksualische:

Andrej

Post by Andrej » 28 Apr 2011, 01:59

Ej Bub!!!!
Ja hoću ovako da budem star!!!!
SpoilerShow
Image
Trenutno više ličim na ovo
SpoilerShow
Image
Mislim, zbog garderobe....
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 28 Apr 2011, 10:32

odličan outfit :facepalm: :zubifale:

elrania

Post by elrania » 28 Apr 2011, 13:08

joj bub daj ženi da diše.

ot: neki ferovski trolovi koji nemaju osnovne kulture osobnog prostora. i sjebani miševi na faksu kojima ne radi scroll. mrrrr.

Post Reply