MEETING!
- callac
Re: MEETING!
nadam se lijepom vremenu.. jbt danas sam skužila da u subotu moram na sajam medicine i tehnike
znači neće me bit čitav dan doma... onda, ja dođem isto oko pol tri, nadam se da će dečko da me doveze/dođe po mene da mogu neš cugnuti..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
- Decadentor
- john_constantine
ma kada već većina dolazi izdaleka, mislim da je ta sitna kišica najmanji problem. Biti će 23 stupnjeva, sunčano s mjestimice kišom.
Michel puši karu.
- sandi
ako bude jebena kiša snaci cemo se, nismo babe...Al ja skroz ne znam do tamo doći...morat cu neku kartu u ruke, fotoaparat oko vrata i od čovjeka do čovjeka...ekskjuz mi, hau ken aj...hmm...bundek?
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Alastorus
Samo recite di da se točno okupimo, najpametnije da većina koja dolazi u određeno vrijeme budu kod rampe na ulazu.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Asfodel
Ja ću ipak nastojat sve obavit i doć od pol 3 do 3 (ovisno o prijevozu i višoj sili)
Kiša nam ne može ništa
Kiša nam ne može ništa
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
evo za ljude koji dolaze vlakom:
1) pošto izađete na glavnom kolodvoru, uputite se prema tzv. pothodniku koji vodi do autobusnih stajališta, a ti autobusi voze prema novom zagrebu.
2) ukrcate se na neki od slijedećih autobusa koji avenijom večeslava holjevca voze prema novom zagrebu, a to su: "dugave", "travno" ili "sloboština" (mislim da su ta tri, pitajte za svaki slučaj) i vozite se par stanica (ne znam točan broj ali mislim da onaj govorni automat u busu najavljuje stanice). to je kod hipodroma i u blizini ZG velesajma i INA zgrade i stanicu prije avenue mall-a.
3) pošto ste se iskrcali na spomenutoj stanici, samo prijeđete aveniju i na bundeku ste. ogromna park šuma i veliki kompleks novogradnje uz to, nemožete pogriješiti.
i onda nazovite mene ili bilo kojeg zagrepčana koji će biti na meetingu da vam objasnimo gdje se točno nalazimo. još jednom, tko treba broj, neka me kontaktira putem PM-a.
1) pošto izađete na glavnom kolodvoru, uputite se prema tzv. pothodniku koji vodi do autobusnih stajališta, a ti autobusi voze prema novom zagrebu.
2) ukrcate se na neki od slijedećih autobusa koji avenijom večeslava holjevca voze prema novom zagrebu, a to su: "dugave", "travno" ili "sloboština" (mislim da su ta tri, pitajte za svaki slučaj) i vozite se par stanica (ne znam točan broj ali mislim da onaj govorni automat u busu najavljuje stanice). to je kod hipodroma i u blizini ZG velesajma i INA zgrade i stanicu prije avenue mall-a.
3) pošto ste se iskrcali na spomenutoj stanici, samo prijeđete aveniju i na bundeku ste. ogromna park šuma i veliki kompleks novogradnje uz to, nemožete pogriješiti.
i onda nazovite mene ili bilo kojeg zagrepčana koji će biti na meetingu da vam objasnimo gdje se točno nalazimo. još jednom, tko treba broj, neka me kontaktira putem PM-a.
- metallicat
- Aryx
horrorhr opet 0 bodova, a ?
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- metallicat
- Wendigo
na žalost, izgleda da neću biti u mogučnosti prisustvovati meetingu.
jebeni posao...
jebeni posao...
Last edited by Wendigo on 17 May 2012, 10:25, edited 1 time in total.
- callac
- Wendigo
da. mooožda uspijem doći tek kasnije ili navečer, ovisi kad se vratim s puta.
- callac