Mjesto za horore iz novog milenija.
-
undying
HorrorHR wrote:undying wrote:ti se slazes sa onom mojom recenicom (oni dolaze, ovi se brane) samo sto ti za razliku od mene volis komercijalna govna.
baš suprotno, komercijalna govna imaju sve lijepo objašnjeno i plasirano gledatelju na tanjuru da se slučajno ne zapita ikakvo pitanje i ne pusti eventualno maštu na pašu...
hehehehehe... tvoje retorike ne bi se ni ciceron posramio. znas, ja sam blize onoj varijanti ako je sve u filmu objasnjeno sto je vazno po film, onda je prica kompaktna, a ako se sve svodi na bezvezno ratovanje onda je to nista drugo do komercijalno americko smece tipa recimo filma 300 (lupio sam film..)
u 30 dana sve se svodi na vec milion puta vidjene akcije i to je sva prica u filmu! jos bi film i pohvalio da
su karakteri u filmu razradjeni ali oni su tu, eto samo onako, mi smo lijepi, mladi i.. i to je dovoljno. to je sva sirina filma.
ovaj film je nista drugo do americko vec toliko puta vidjeno komercijalno smece.
-
FilmTV
undying wrote:pa mislio sam da pricam sa likom koji je gledao aliena, pa rekoh ne moram mu objasnjavati da to nisam ja rekao.
Ja sam gledao Aliena ali je ispalo da ti nisi

Točno se vidi šta si napisao i ne možeš se sada izvlačiti.
undying wrote:ja sam trol, trol koji poznaje film za razliku od nekih i za razliku od nekih ne dajem losim filmovima dobre ocjene.
Nema znalca do tebe, sretni smo što ovako veliki aficionado filmske umjetnosti, majstor logike, gramatike i pravopisa odvaja svoje dragocjeno vrijeme da bi s nama podijelio svoja razmišljanja.
undying wrote:dobro. evo sad cemo stati.
Ajde

-
filmofil
-
ne znam tko je uopće stavio usporedbu aliena i ovog filma...pa alien je objašnjen do detalja otkud je i šta je za razliku od ovog sranja 30 days of night...alieni su vanzemaljci čiji brod se u određenom trenutku nalazio na planetu LV-425 (or whatever) i na njih je naletio nostromo...alieni izlaze iz jaja koja dolaze od matice...bla bla bla ajmo sad o 30 days of night...osobno mi je smetalo što se nije više reklo o vampirima i tko je onaj lik kojeg glumi ben foster...kao da su ubačeni u film iz ničega samo da bi mogla početi radnja...inače nisam lik koji pati za nekakvom radnjom u hororima i na prvom mjestu mi je uvijek zabava kad gledam horor...ali 30 days of night nije ponudio ništa...hrpa vampira i cijeli grad ljudi na pladnju, to zvuči kao nešto s puno potencijala...ali oni su stavili kratku scenu kako vampiri pokolju cijeli grad i onda ostatak filma ide otprilike ovako...grupa preživjelih se kreće od kuće do kuće i usput ubiju pokojeg vampira

kao radnja filma traje 30 dana a nešto se desi tek svakih 10

odu iz onog skrovišta u potkrovlju kuće nakon 15 dana (mislim) i onda se sljedećih 15 dana skrivaju na random mjestima bez da ih ijedan vampir pronađe a ti vampiri su kao pametni

osobno volim više brutalnosti u filmu kad su u pitanju vampiri a ovaj film nije imao ništa takvo...sve se svodi na debilno skakanje vampira po ljudima...sve u svemu prazan, dosadnjikav film...
This is the Zodiac speaking.
-
Wendigo
istina je da su neke stvari prilično misteriozne ljudima koji nisu strip pročitali.
-
Aryx
filmophil wrote:ne znam tko je uopće stavio usporedbu aliena i ovog filma...pa alien je objašnjen do detalja otkud je i šta je za razliku od ovog sranja 30 days of night...alieni su vanzemaljci čiji brod se u određenom trenutku nalazio na planetu LV-425 (or whatever) i na njih je naletio nostromo...alieni izlaze iz jaja koja dolaze od matice...bla bla bla ajmo sad o 30 days of night...osobno mi je smetalo što se nije više reklo o vampirima i tko je onaj lik kojeg glumi ben foster...kao da su ubačeni u film iz ničega samo da bi mogla početi radnja...inače nisam lik koji pati za nekakvom radnjom u hororima i na prvom mjestu mi je uvijek zabava kad gledam horor...ali 30 days of night nije ponudio ništa...hrpa vampira i cijeli grad ljudi na pladnju, to zvuči kao nešto s puno potencijala...ali oni su stavili kratku scenu kako vampiri pokolju cijeli grad i onda ostatak filma ide otprilike ovako...grupa preživjelih se kreće od kuće do kuće i usput ubiju pokojeg vampira

kao radnja filma traje 30 dana a nešto se desi tek svakih 10

odu iz onog skrovišta u potkrovlju kuće nakon 15 dana (mislim) i onda se sljedećih 15 dana skrivaju na random mjestima bez da ih ijedan vampir pronađe a ti vampiri su kao pametni

osobno volim više brutalnosti u filmu kad su u pitanju vampiri a ovaj film nije imao ništa takvo...sve se svodi na debilno skakanje vampira po ljudima...
sve u svemu prazan, dosadnjikav film...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
FilmTV
@filmophil - Sve se svodi na gušte u filmu. Meni je recimo taj nedostatak pozadinske priče sjeo odlično jer mi je nebitna, tebi fali. Ne može svima sve biti super.
-
Aryx
FilmTV wrote:@filmophil - Sve se svodi na gušte u filmu. Meni je recimo taj nedostatak pozadinske priče sjeo odlično jer mi je nebitna, tebi fali. Ne može svima sve biti super.
recimo meni uopce ne smeta sto nema objasnjenja, volim takve filmove di pustis mastu da radi svoje, ali ovaj film je zbilja osim onog prvog napada na grad bio prazan, dosadan, repetitivan te imao tolko

momenata da mi se nije svidio makar je bio ajmo reci malo "drugaciji" od danasnjih vampire mainstream filmova... tolko potencijala , a na kraju nista ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
filmofil
-
FilmTV wrote:@filmophil - Sve se svodi na gušte u filmu. Meni je recimo taj nedostatak pozadinske priče sjeo odlično jer mi je nebitna, tebi fali. Ne može svima sve biti super.
dobro...ali ovaj film nema niti pozadinske priče niti dobre radnje...da su imali barem jedno od ovoga meni bi film bio solidan...
-
FilmTV
filmophil wrote:FilmTV wrote:@filmophil - Sve se svodi na gušte u filmu. Meni je recimo taj nedostatak pozadinske priče sjeo odlično jer mi je nebitna, tebi fali. Ne može svima sve biti super.
dobro...ali ovaj film nema niti pozadinske priče niti dobre radnje...da su imali barem jedno od ovoga meni bi film bio solidan...
Cuj, to je opet po tebi tako. Meni je film dinamican, zanimljiv, sve u svemu mi je odlicno sjeo.
-
filmofil
-
FilmTV wrote:filmophil wrote:FilmTV wrote:@filmophil - Sve se svodi na gušte u filmu. Meni je recimo taj nedostatak pozadinske priče sjeo odlično jer mi je nebitna, tebi fali. Ne može svima sve biti super.
Cuj, to je opet po tebi tako. Meni je film dinamican, zanimljiv, sve u svemu mi je odlicno sjeo.
dobro...valjda si manje zahtjevan ali meni je radnja filma naivna...
-
undying
ja kad sam cuo okvirno radnju vampiri napadju gradic na aljasci ja sam se odusevio... meni je to bilo dovoljno da ga jedva cekam! ali onda je doslo tesko razocarenje kako su ga barem meni zbrzali, meni to djeluje samo onako nabacano, nista vishe.. karakteri u filmu uopce nisu razradjeni a bilo je par cool likova koji su mogli postati "kauboji" a nisu. zasto? zbog radnje koja je bila usredotocena na akciju i bezvezne scene... ona me plava riba isfurala skroz, jako losha glumica a onaj lik sto ih je osobodio on je tek posebna prica, cemu on u ovom filmu grrrr!!! wendigo je dobro rekao sta je on procitao u stripu i to bi me zadovoljilo da su strpali u radnju filma : došli su zbog toga što je jedan od vampira (marlow, ali iz stripa, ne vampirski boss u filmu) slučajno vidio dokumentarac o gradiću na aljasci gdje sunce odjebava na 30 dana i odluči iskoristiti to za zna se što.. - ali u tom slucaju morali su dati filmu vishe maste..
-
Donnie Darko
se meni cini il kad god undying upadne u raspravu dobimo topic od 10 strana gdje se on sam bori protiv svih

“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
jigsaw
horrorfan wrote:se meni cini il kad god undying upadne u raspravu dobimo topic od 10 strana gdje se on sam bori protiv svih

Ovo je samo bila rasprava, ništa žešće...zna biti i gore...

-
filmofil
-
horrorfan wrote:se meni cini il kad god undying upadne u raspravu dobimo topic od 10 strana gdje se on sam bori protiv svih

i šta je najbolje nitko mu ne može pobiti argumente...
on je moj novi idol!!!! GO UNDYING GO GO!!!

-
Freddy
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...