ne želim si upropastiti franšizu. neka ostane ovako - prva 4 nastavka.
Filmski offtopic
- Wendigo
Re: Filmski offtopic
ma nebih radije... 
- Sammy
ja sam poceo gledati ispocetka sve dijelove, dosao sam do petice i mogu rec da tako glup film nisam gledao jos od Leprechauna 4..ono, doslo mi je da se pojedem od jada..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Scarface
Hoodwinked 2 DvdRip je vani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Jane Doe
radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno
sad, to je po knjizi, ali eto, onom filmu niš ne fali, ali ameri bi crkli valjda da ne naprave svoju verziju nećeg....
sad, to je po knjizi, ali eto, onom filmu niš ne fali, ali ameri bi crkli valjda da ne naprave svoju verziju nećeg....

- Asfodel
- Jane Doe
da, Daniel Craig glumi, druge nisam baš skužila, a iskreno, preletjela sam trailer (official teaser).... žena mi i nije neš poznata...
http://www.youtube.com/watch?v=YKWXEfXGWtA
http://www.youtube.com/watch?v=YKWXEfXGWtA

- callac
ima toj vijesti godinu danaJane Doe wrote:radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
a to je stara vijest... Možda će ona bitch biti više seksi u američkom izdanju.Jane Doe wrote:radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno![]()
ma knjige su bile dobre za čitanje, ali nisam imao volje čitati treći dio više, radi pritiska jer smo morali odmah vratiti u knjižnicu radi velike potražnje. Pa sam odustao, ali zbilja ne kužim toliku famu s tim knjigama. Zanimljiva radnja, ali nije da mi je to ono "vau". A dobro, ja sam ionako više lik za game of thrones i harry potter.
Last edited by john_constantine on 02 Aug 2011, 11:46, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Asfodel
Vidjela sam trailer, veseli me jedino Stellan Skarsgard, on mi je jedan od dražih glumaca danas..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
ok, meni je novo, ja tek danas vidjelajohn_constantine wrote:a to je stara vijest... Možda će ona bitch biti više seksi u američkom izdanju.Jane Doe wrote:radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno![]()
pa ono, reko da i ja neš napišem korisnoga, al kad vi već sve znate.....

- callac
i tatica je našeg EricaAsfodel wrote:Vidjela sam trailer, veseli me jedino Stellan Skarsgard, on mi je jedan od dražih glumaca danas..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Fincher je, pa očekujen i bolju verziju. Original i nije toliko dobar, za razliku od knjige.Jane Doe wrote:radi se remake filma Girl with the dragon tattoo ... a dugo su izdržali, stvarno![]()
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
a većina ekranizacija knjiga je ubrzana...
Ma ja si mislim bezveze zašto onu scenu iz Cliffhanger, kada Slyester Stallone nabije crnca na stalagmit ili stalakmit, nisam siguran, smatraju najglupljom filmskom scenom? A što je trebao napraviti u takvoj situaciji?
Zar je u stvarnosti nemoguće ubiti čovjeka na takav način?
Ma ja si mislim bezveze zašto onu scenu iz Cliffhanger, kada Slyester Stallone nabije crnca na stalagmit ili stalakmit, nisam siguran, smatraju najglupljom filmskom scenom? A što je trebao napraviti u takvoj situaciji?
Michel puši karu.
- Scarface
Moran iskoristit priliku i pohvalit Dragonrageov site "filmovi s ruba", ako neko tamo nije redovni gost, triba bi odma postat, genijalan dnevnik nadolazećih ili nedavno izašlih marginalnijih filmova i onih malo razvikanijih, plus posebna pohvala za reklamu azijatskih filmova. Svaka čast, stari!

- john_constantine
je, jedina tema koju sam pratio na forum.hr i vidim pretvorena u sajt.Scarface wrote:Moran iskoristit priliku i pohvalit Dragonrageov site "filmovi s ruba", ako neko tamo nije redovni gost, triba bi odma postat, genijalan dnevnik nadolazećih ili nedavno izašlih marginalnijih filmova i onih malo razvikanijih, plus posebna pohvala za reklamu azijatskih filmova. Svaka čast, stari!![]()
Michel puši karu.