sam kaj je jedini bed da cd-i nakon desetak godina ili čak i manje gube na kvaliteti,tj. dogodi se da nemreš očitat podatke s njih.ko da im prejde rok trajanja - u tom smislu.al naravno opet ovisi i o kvaliteti cd-a.zato se preporuča da ih se nakon 4-5 godina ponovno preprži radi sigurnosti.al naravno ko bi to išel delat...maddjuro wrote:ja sve spremam na dvde, i imam ih samo oko 1000, pa nek imaju unuci jednog dana sto za gledat, istina da se jedan dobar dio toga pogleda samo jednom, al fućkaj ga sto je tu je, jedini problem sto imam mjesta sm za još 200-tinjak dvda a onda sam u banani, tj. već sam i sad jer nemam di s stripovima i knjigama, nit imam di za ugradit policu u zid, a pošto sad najesen dolaze odlične mange u algoritam, koje namjeravam kupovati moram nesto smisliti asapboyko wrote:dobra taktikafilmophil wrote: isti problem sam ja imao, skidao sam sumanuto i trošio pun kurac para na prazne DVDe pa sam odlučio promjenit malo taktiku...kupim DVD RW, skinem 5-6 filmova i zapržim, pogledam i onda pobrišem...tako u krug...skužio sam da nema smisla pohranjivat filmove i skupljat ih kad ih 95% nikad više ne pogledam, samo skupljaju prašinu...
ja si skinem po 6-7 filmova,i onda ne skidam ništ tak dugo dok ih ne pogledam.i nakon gledanja ostavim na hardu samo one koju su jako dobri,a sve one solidne ili loše odma brišem.sam kaj nisam več dost dugo pržil pa mi se nakupilo kojih 20-30 odličnih filmova koje mi je žal brisat,pa bi si ih trebal sad spržit da si oslobodim harda...
Što skidate s torrenta?
- boyko
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- john_constantine
- cactus
- DEXTER
- A$H
- cactus
Ja nisam ništa rekao,to ste se vi sjetiliA$H wrote:kad je takav..Ghostface wrote:cactus wrote: A da![]()
Ti samo neke gej šeme nalaziš okolo.![]()
![]()
sad je stavljeno i par igara na skidanje..
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- DEXTER