Last Post Wins !!!11one
- Knatchbull
ufff predrasude. ovakvo generaliziranje metalaca (m/ž) je potpuno neprimjereno i zadrto. naravno da ima i takvih primjera, ali ima ih u svakoj subkulturi.GreenHornet wrote:jebiga,ovi što idu na cajke bar nose kvalitetne marke odjeće,uredni su,za njima miriše dok većina metalaca godinama nosi istu odjeću te pere kosu svake prijestupne,izgledaju halavo sve u svemu...to vrijedi i za muškarce i žene...znam da je primitivno,ali kad vidim pojedine metalke imam osjećaj da se nisu okupale tjednima...
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
GreenHornet
svejedno bi radije bio u autobusu ili u prostoriji sa "cajkašima"Knatchbull wrote:ufff predrasude. ovakvo generaliziranje metalaca (m/ž) je potpuno neprimjereno i zadrto. naravno da ima i takvih primjera, ali ima ih u svakoj subkulturi.GreenHornet wrote:jebiga,ovi što idu na cajke bar nose kvalitetne marke odjeće,uredni su,za njima miriše dok većina metalaca godinama nosi istu odjeću te pere kosu svake prijestupne,izgledaju halavo sve u svemu...to vrijedi i za muškarce i žene...znam da je primitivno,ali kad vidim pojedine metalke imam osjećaj da se nisu okupale tjednima...
heboteeee,ljeti grad pun stranaca,kad odjednom vidim njih 10 sa kasetofonom,svi u crnom idu te vrište na pjesme te sviraju imaginarne gitare...u trenutku se sramim što sve živi u mom gradu...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Evil Xander
Vidis, ja isto zakljucim kad god vidim bilo kakvu skupinu nogometnih navijaca, pri tom mi uopce nije bitno kakvu glazbu slusaju ili kako su obuceni, sve bi ih na goli otok sprasio pa nek kasnije dogovore podjelu poslova i spolova.GreenHornet wrote:svejedno bi radije bio u autobusu ili u prostoriji sa "cajkašima"
heboteeee,ljeti grad pun stranaca,kad odjednom vidim njih 10 sa kasetofonom,svi u crnom idu te vrište na pjesme te sviraju imaginarne gitare...u trenutku se sramim što sve živi u mom gradu...
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
-
GreenHornet
zašto bi navijače sprašio?Evil Xander wrote:Vidis, ja isto zakljucim kad god vidim bilo kakvu skupinu nogometnih navijaca, pri tom mi uopce nije bitno kakvu glazbu slusaju ili kako su obuceni, sve bi ih na goli otok sprasio pa nek kasnije dogovore podjelu poslova i spolova.GreenHornet wrote:svejedno bi radije bio u autobusu ili u prostoriji sa "cajkašima"
- Wendigo
apsolutni potpis. inače, u vezi neurednosti, ne trpim to kod nikoga bio on; metalac, turbo folk maloumnik, techno vjeverica, reper.. u 21. st. nema opravdanja za smrad i nehigjenu ffs! i da, najjači su mi oni likovi (ima vjerojatno i ženskih osoba među njima) zamotani u posh marke, koji se ne peru, a zalijevaju se litrama parfema i aftershaweova pa tako stvore ultimativnu kombinaciju smrada.Evil Xander wrote:Vidis, ja isto zakljucim kad god vidim bilo kakvu skupinu nogometnih navijaca, pri tom mi uopce nije bitno kakvu glazbu slusaju ili kako su obuceni, sve bi ih na goli otok sprasio pa nek kasnije dogovore podjelu poslova i spolova.GreenHornet wrote:svejedno bi radije bio u autobusu ili u prostoriji sa "cajkašima"
jutro. odoh pojest nešto, želudac mi se zalijepio za leđa..
- elrania
-
GreenHornet
mislim da će prije metalac krenuti tuči navijača jer će njegovu "fredd perry" recimo crvenu majicu protumačiti kao "pedersku" nego navijač metalca kad vidi da ovaj fura "iron maiden"Wendigo wrote:apsolutni potpis.Evil Xander wrote:Vidis, ja isto zakljucim kad god vidim bilo kakvu skupinu nogometnih navijaca, pri tom mi uopce nije bitno kakvu glazbu slusaju ili kako su obuceni, sve bi ih na goli otok sprasio pa nek kasnije dogovore podjelu poslova i spolova.GreenHornet wrote:svejedno bi radije bio u autobusu ili u prostoriji sa "cajkašima"
bio sam svjedok prije par godina kad je nekoliko kosatih divljaka išlo tuči momka jer je nosio bijele hlače...
- A$H
nekaj najdebilinije kaj sam do sad na internetu procitao svaka cast...GreenHornet wrote:mislim da će prije metalac krenuti tuči navijača jer će njegovu "fredd perry" recimo crvenu majicu protumačiti kao "pedersku" nego navijač metalca kad vidi da ovaj fura "iron maiden"Wendigo wrote:apsolutni potpis.Evil Xander wrote: Vidis, ja isto zakljucim kad god vidim bilo kakvu skupinu nogometnih navijaca, pri tom mi uopce nije bitno kakvu glazbu slusaju ili kako su obuceni, sve bi ih na goli otok sprasio pa nek kasnije dogovore podjelu poslova i spolova.
bio sam svjedok prije par godina kad je nekoliko kosatih divljaka išlo tuči momka jer je nosio bijele hlače...jer jebiga,njima je svatko tko nije u crnom i duge kose "pederčina"
čast iznimkama,ali mislim da ih znam dovoljno da mogu govorit...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
divljak je divljak, bez obzira kojoj subkulturnoj grupi pripadao.. ali realno gledajući, činjenica je da u 90% slučajeva baš navijači i sl. ekipa napada iz "čistog mira" ili jer su mrtvi pijani ko isusi i moraju se iživiti na nećemu/nekome jer se neznaju drugačije zabaviti (naravno, čast iznimkama koji idu na utakmice radi nogometa, a ne razbijanja glava pajserom). eto npr. mene je u srednoj presrela grupa od 5-6 skinsa i da se nisam uspio iskoprcati i pobjeć nakon prvog udarca čizmom tko zna što bi bilo.. i zašto? nosio sam crne komandos hlaće, crnu kratku majicu bez ikakve poruke/slike, vansice i lanac sa boku, moš´ mislit provokacije.. od tada prezirem takve idiote i do kraja života ću gajit mržnju i predrasude prema njima.