Last Post Wins !!!11one
-
GreenHornet
- Asfodel
-
Ghrall
E vidiš moj prijatelj također uvijek kasni i to stvarno zna nervirati.Ajd zadnje vrijeme ne kasni tak puno ali opet dosta kasni.Jednom se dogovorili da ga zajebemo i da se dog. u 7 s njim a mi ostali da dođemo u 8 ali je on došao u pol 9.To te izludi.GreenHornet wrote:na kraju je zakasnio točno 48 min...GreenHornet wrote: evo već kasni 12 minuta... :![]()
![]()
![]()
- gandalf
-
GreenHornet
ovaj isti lik je prije par godina organizirao rođendansku zabavu u jednom parku...trebali se naći u 9,svi osim njega došli...i tako svako malo "evo me za 10 min" "krenuo sam" da bi u 10,30 javio da se nešto sa starcima zakačio i da neće doći...Ghrall wrote:E vidiš moj prijatelj također uvijek kasni i to stvarno zna nervirati.Ajd zadnje vrijeme ne kasni tak puno ali opet dosta kasni.Jednom se dogovorili da ga zajebemo i da se dog. u 7 s njim a mi ostali da dođemo u 8 ali je on došao u pol 9.To te izludi.GreenHornet wrote:na kraju je zakasnio točno 48 min...GreenHornet wrote: evo već kasni 12 minuta... :![]()
![]()
![]()
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
pomfri/pire i perad su vam super. i salata od zelja vam je predobra u zadnje vrijeme. i pohvale zbog sladoledagandalf wrote:Večer!!!elrania wrote:one vase ferovske su gadnegandalf wrote:lazanje su zakon!tj meso je lose.
odoh na tjelesni uskoro...
Ja to doma jedem! Ove su puno bolje!! Nešto se menza pokvarila u posljednje vrijeme, ne znam što je.
danas je rucak bio za 5
i doma napokon nakon 10 sati...sto mi nisu dragi ovi ponedjeljci.
- Scarface
A$H wrote:Upravo suo da mi poznanik dozivio tesku prometnu nesrecu sa motorom za sad je u komi i mozak mu jos otice tako da doktori nemogu za sad nista....Drzi se Remba..
Ti motori su zeznuti, zato ih i ne volin vozit, da vidiš samo kolko liti ode po Trogiru bude nesrića, nekih i smrtonosnih (i to uvik na istom mistu, nevjerojatno). Želin mu šta brži oporavak, naravno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
meni je polubratic poginuo na motoru i ulak pred 3 tj imao malo gadniju nesrecuGhostface wrote:A$H wrote:Upravo suo da mi poznanik dozivio tesku prometnu nesrecu sa motorom za sad je u komi i mozak mu jos otice tako da doktori nemogu za sad nista....Drzi se Remba..
Ti motori su zeznuti, zato ih i ne volin vozit, da vidiš samo kolko liti ode po Trogiru bude nesrića, nekih i smrtonosnih (i to uvik na istom mistu, nevjerojatno). Želin mu šta brži oporavak, naravno.
osobno, volim ih, lijepi su mi jako, ali takoder zazirem dosta od njih upravo zbog ucestalosti nesreca...
@ash: brz i sretan oporavak poznaniku i buduci da si ti polagao/polazes za motor sretno i tebi na cestama.