baš debilno...Zadro wrote:![]()
![]()
The Hound of the Baskervilles (1939)
Presavršena atmosfera u filmu!
Eyes Without a Face
Izrezali su scenu operacije
Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
Michel puši karu.
- remike2
The Bad Seed (1956) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- alecto
Lake Mungo - 3/10
sve neke loše filmove potrefim.
sve neke loše filmove potrefim.
we are such stuff as dreams are made on
- electric_eye
From Beyond - Vise puta sam ga gledo i uvijek mi je super...Efekti 80 godina umjetnost... 8/10
- dr_gonzo

SADRŽAJ:
"- Na Badnjak u Los Angelesu počnu se dešavati sve češći potresi, koji na kraju uzrokuju nestanak struje u cijelom gradu. Odmah nakon zamračenja uslijed nestanka struje prestrašene i nespremne stanare u jednoj od zgrada u ulici Ravenwood počinju napadati čudovišta koje su izašla iz rupa u zemlji, a to je samo početak nevolja..."
Recenzija filma: Blackout (2009)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Info
Halloween . mislio sam ići gledati Fragile, ali vidjeh ovo na hrt-u pa rekoh da mu pružim priliku pošto nisam još gledao. Uglavnom, ne znam čemu loše kritike, meni je sasvim solidno ispao. Fanovi su uglavnom imali negativne kritike. Ja se također ubrajam među fanove ovog serijala, i ok mi je ispalo. Moj nekakav redoslije bi bio original, H20, drugi dio, i ovaj od Zombie, a ostali loši. 6/10
Sad pogledat dve epizode fear itselfa pa 3-4 život na sjeveru i onda Hitchova sumnja, ooooodlična subota, to jest nedjelja.
Sad pogledat dve epizode fear itselfa pa 3-4 život na sjeveru i onda Hitchova sumnja, ooooodlična subota, to jest nedjelja.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- hitman_4
prva polovica filma vrlo dobra,ostatak filma standardInfo wrote:Halloween . mislio sam ići gledati Fragile, ali vidjeh ovo na hrt-u pa rekoh da mu pružim priliku pošto nisam još gledao. Uglavnom, ne znam čemu loše kritike, meni je sasvim solidno ispao. Fanovi su uglavnom imali negativne kritike. Ja se također ubrajam među fanove ovog serijala, i ok mi je ispalo. Moj nekakav redoslije bi bio original, H20, drugi dio, i ovaj od Zombie, a ostali loši. 6/10
5.5/10

- remike2
Let Me In (2010) - 9/10, odličan remake, jedan od boljih u novije vrijeme.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
olio
The Skeleton Key
vrlo dobar, kraj mi se sviđa
7/10
vrlo dobar, kraj mi se sviđa
7/10
- hakmesar
Jeepers creepers..........5/10
- john_constantine
The Hamiltons - baš odlična horor drama s neočekivanim twistom i sjajnim završetkom, s dobrom glumačkom ekipom, neobičnom atmosferom i pričom koja te tjera da pogledaš do samog kraja, iako se već negdje u sredini filma skuži o čemu je riječ. 4/5
Michel puši karu.
- alecto
- crustgrinder
Sundown: The Vampire in Retreat 8/10 ovo je drugi put da ga gledam i superje ima onaj neki trashy štih + bruce cambell
- alecto
Grimm Love aka Rohtenburg - 2/10
Albino Farm - 5/10 al gluma je
Blood River - 2/10
In a Dark Place - 6/10
Albino Farm - 5/10 al gluma je
Blood River - 2/10
In a Dark Place - 6/10
we are such stuff as dreams are made on