Glazba.

Za ljubitelje svih glazbenih pravaca.
Post Reply
Gosp.

Post by Gosp. » 08 Oct 2007, 22:39

Ploča imam mnogostruko više od cd-a i mislim da su puno isplatljivije.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

metallicat

Post by metallicat » 08 Oct 2007, 23:34

Gosp. wrote:Koliko imate orginal albuma i zašto ste ih uopče kupili?
malo :lol: samo 1 od metallice :oops: nirvane onaj crni best of koji sam u 1.srednje kupila, makar i neznam baš zašto jer nisam bila fan :lol: , 2 od seven witches jer su mi ta dva super, mystic prophecy, running wild, soil, mm(lest we forget) i to je to. osim dvd-a od metallice imam sve org :D
Image

Boby

Post by Boby » 09 Oct 2007, 14:16

metallicat wrote:
malo :lol: samo 1 od metallice :oops: nirvane onaj crni best of koji sam u 1.srednje kupila, makar i neznam baš zašto jer nisam bila fan :lol: , 2 od seven witches jer su mi ta dva super, mystic prophecy, running wild, soil, mm(lest we forget) i to je to. osim dvd-a od metallice imam sve org :D
Jel to onaj novi DVD Metallice s spotovima? Ma Nirvana je super, mislim bila mi je u mlađim danima. A i sada ostaje u lijepom sjećanju kada grunge nije bio samo glazbeni pravac

Boby

Post by Boby » 09 Oct 2007, 14:18

Djuro20 wrote:
Boby wrote:Imam sve originalne albume Simona & Garfunkela i Guns N' Rosesa, te po par albuma ili kompilacija Led Zeppelina, Scorpionsa, Dire Straitsa, Nirvane, Pearl Jama, Metallice, Ramonesa, Leonard Cohena, Bruce Springsteena, Neil Younga, Bright Eyesa, Paul Simona, The Doorsa, Tom Waitsa, Phil Collinsa, Genesisa, U2-a, Iron Maidena, Europea, Eaglesa, a imam gomilu piratskih CD-a s raznim izvođačima evergreena, hard rocka i alternative. Orginale inače kupujem ako cijenim izvođača i znači mi imati nešto orginalno od njega
ja jedino imam orginalne cde od klasične glazbe koji se izdaju, i orginale jedinog medija koji se nije ,kolko znam, krivotvorio- od gramofonskih ploča.
Kaj Djuro sluša klasičnu glazbu? :shock:

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Oct 2007, 14:23

Čemu čuđenje? Neka sluša što hoće. :?

Boby

Post by Boby » 09 Oct 2007, 14:28

jigsaw wrote:Čemu čuđenje? Neka sluša što hoće. :?
Čudio sam se u pozitivnom smislu. Svaka čast onom tko to sluša. Ja probao par puta, svidilo mi se nekaj sitno od Boccherinia i Straussa ali još je sve to prezahtjevno za moj ukus

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Oct 2007, 14:37

Boby wrote:
jigsaw wrote:Čemu čuđenje? Neka sluša što hoće. :?
Čudio sam se u pozitivnom smislu. Svaka čast onom tko to sluša. Ja probao par puta, svidilo mi se nekaj sitno od Boccherinia i Straussa ali još je sve to prezahtjevno za moj ukus
Isto je i kod mene. Nikako da mi se previše svidi, iako je to prekrasna glazba. :wink:

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Oct 2007, 15:08

Upravo slušam Nightwish i njihov album ''Wishmaster''.Kako mi je žao što je Tarja otišla iz benda. :cry: :cry:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 09 Oct 2007, 15:29

jigsaw wrote:Upravo slušam Nightwish i njihov album ''Wishmaster''.Kako mi je žao što je Tarja otišla iz benda. :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ

http://www.youtube.com/watch?v=q-K8x4x4 ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=eYU3LB57 ... ed&search=
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jigsaw

Post by jigsaw » 09 Oct 2007, 15:35

Dragonrage wrote:
jigsaw wrote:Upravo slušam Nightwish i njihov album ''Wishmaster''.Kako mi je žao što je Tarja otišla iz benda. :cry: :cry:
http://www.youtube.com/watch?v=gg5_mlQOsUQ

http://www.youtube.com/watch?v=q-K8x4x4 ... ed&search=

http://www.youtube.com/watch?v=eYU3LB57 ... ed&search=
:lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

maddjuro

Post by maddjuro » 09 Oct 2007, 15:39

slušam klasiku, 60'te, 70'te i ponešto iz osamdesetih. tu i tamo naletim na nešto što mi se svidi u 90'tim i nadalje.
osobno mi je svjedno što ko sluša, ako to sluša za sebe, a ne kao što je običaj nafrlje mp3-e da cjeli vagon mora slušat što i ni, il kad neko, da bi nešto kompenzirao ugradi woofere u auto, i onda s njima do daske pojačanim vozi cestama
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 09 Oct 2007, 16:33

Boby wrote:
metallicat wrote:
Jel to onaj novi DVD Metallice s spotovima? Ma Nirvana je super, mislim bila mi je u mlađim danima. A i sada ostaje u lijepom sjećanju kada grunge nije bio samo glazbeni pravac
imam od metallice S&M lijepi dupli dvd :D (ali i na vhs-u), some kind of monster i cunning stunts. svi su odlični. što je izašao novi dvd sa svim spotovima?
Image

Boby

Post by Boby » 09 Oct 2007, 18:32

metallicat wrote:
Boby wrote:
metallicat wrote: malo :lol: samo 1 od metallice :oops: nirvane onaj crni best of koji sam u 1.srednje kupila, makar i neznam baš zašto jer nisam bila fan :lol: , 2 od seven witches jer su mi ta dva super, mystic prophecy, running wild, soil, mm(lest we forget) i to je to. osim dvd-a od metallice imam sve org :D
imam od metallice S&M lijepi dupli dvd :D (ali i na vhs-u), some kind of monster i cunning stunts. svi su odlični. što je izašao novi dvd sa svim spotovima?
Aha, "Metallica - The Videos 1989-2004". Imaju par stvarno dobrih spotova. Osobito mi se je svidio "Turn The Page" (više nego sama pjesma) ali "One" je spot zbog kojeg vrijedi taj DVD kupiti. Kada smo kod njih, Jamesa su nedavno uhitili u zračnoj luci Londona sumnjajući da je taliban :lol:

metallicat

Post by metallicat » 09 Oct 2007, 22:40

Boby wrote:
metallicat wrote:
Boby wrote: Jel to onaj novi DVD Metallice s spotovima? Ma Nirvana je super, mislim bila mi je u mlađim danima. A i sada ostaje u lijepom sjećanju kada grunge nije bio samo glazbeni pravac
Aha, "Metallica - The Videos 1989-2004". Imaju par stvarno dobrih spotova. Osobito mi se je svidio "Turn The Page" (više nego sama pjesma) ali "One" je spot zbog kojeg vrijedi taj DVD kupiti. Kada smo kod njih, Jamesa su nedavno uhitili u zračnoj luci Londona sumnjajući da je taliban :lol:
taliban :shock: :lol: :lol: :lol: baš ću provjerit koliko to dođe para jer moram to imat. hvala na info :D :wink:
Image

Boby

Post by Boby » 09 Oct 2007, 23:17

metallicat wrote:
Boby wrote:
metallicat wrote: imam od metallice S&M lijepi dupli dvd :D (ali i na vhs-u), some kind of monster i cunning stunts. svi su odlični. što je izašao novi dvd sa svim spotovima?
taliban :shock: :lol: :lol: :lol: baš ću provjerit koliko to dođe para jer moram to imat. hvala na info :D :wink:
Tak mu to ide kada pušta kozju bradicu predugo

Post Reply