Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 24 Dec 2010, 22:05

a pa dobro, ovo mi je ok cijena. ja sam računala na nekih 300-400 kn.
joj, a ja bih rado one sa špičastim :lol: no dobro, za moje potrebe mi ne treba neki nobles, jedino što mi takve super izgledaju :D

ok, budem ih već došla vidjeti prije neg ću si uzimati!

glede boja... ja tu "ljubičastu" nisam ni primjetila na tebi. valjda nisu bili adekvatni uvjeti da je skužim i sve mi je bilo normalno plavo. možda bi i ok izgledalo na ovoj tvojoj dužini, mada mi je ovo sad što imaš super i ne bih prčkala po tome.

callac

Post by callac » 24 Dec 2010, 22:13

Vjerojatno nisi primjeetila tu ljubičastu nijansu jer bi me uvijek vidjela u fazi kad sam bila spremna na novo farbanje, a drito nakon farbanja mi je i pretjarano izražena pa izgledsm kao one babe kad stave ehoton :lol:
A za škare ti kažem da budu zaobljene jer sam u savjetovanju sa frizerima i sama odlučila njih uzeti, bilo me strah da kao neće bit precizne....al ove su kao zmaj, režu kad ih pogledaš i ispada savršeno ravno!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Dec 2010, 16:13

@elri - potpisujem Callac da te ovo pomladilo jako, puuno bolje od svega dosad :partyman:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 26 Dec 2010, 00:53

Image
išla kao malo tražit crvene a da nije palette i garnier, i našla samo ovo za sad. nisam još uopće probavala ovu marku, tako da pojma nemam kako bi ispalo. morat ću malo u dm-u pogledat što se još nudi..

EDIT: na ovo naišla, jel postoji kod nas?
Image
Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 26 Dec 2010, 01:28

još jedan edit; skužila da La Riche nije skupa, a izgleda odlično, samo se nemogu odlučit koju nijansu. mislim da definitivno kupujem s neta 8)
Image

elrania

Post by elrania » 26 Dec 2010, 20:24

odlično, callac, došla u pravi čas na forum :lol:

zanima me kakvi su ti bili toni&guy šamponi! rekla si bila prije da si neš od njih uzimala. dobila sam baš šampon i regenerator za volumen pa da znam da da očekujem neš ekstra il je ko svaki drugi.

callac

Post by callac » 26 Dec 2010, 20:25

Dobila sad od dečkove mame Avene kremu i onaj mozaik puder, promjenio je ambalažu nabolje, sad ima i ogledalce unutra :mrgreen: i wok tavu i četiri kuhinjske krpe
If one of them is dead.

callac

Post by callac » 26 Dec 2010, 20:29

:lol:
a meni nisu niš posebno, dapače su mi bolji neki žnj proizvodi nego njihovi...dovoljno za reć da sam ih prije ljeta kupila, a stoje u kupaoni do pola potrošeni i to samo zato jer sam ih na more nosila...Za volumen ne pomažu nikakvi preparatijer uglavnom u sebi sadrže i učvršćivače pa kosa izgleda odmah prljavo, treba ju samo dobro "napuhati" fenom i na poseban način koristiti četku (to sam naučila od jednog frizera iako mi nikad nije trebalo) i sve se ovo odnosi na ravnu kosu, kad su kovrče u pitanju, onda svi ti proizvodi imaju smisla.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Dec 2010, 20:34

znam da za volumen ništa od šampona ne koristi (nakupovala sma se svega tokom godina i jedino s četkom i lakom dok špricam s unutarnje strane neš postignem), al sam naglasila koji točno imam pred sobom pa reko možda si taj baš probala.
a dobro, bolje da ih ovak 4free iskoristim, neg da sam davala pare za to.
danas baš oprala kosu svojim šamponom pa ću dat ovome šansu za dan-dva.

usput, oduševio me elvital 2u1 (ljubičasti) šampon. našla sam ga u mülleru jedino i kosa ko da mi se duplo manje počela mastiti otkako ga koristim O.o
Last edited by elrania on 26 Dec 2010, 21:17, edited 1 time in total.

callac

Post by callac » 26 Dec 2010, 20:40

ma, svi šamponi na našem tržištu su šrot, bar u posljednje vrijeme jer smo stavljeni u kategoriju zemalja trećeg svijeta, u mulleru se da naći par kvalitetnih, al treba paziti da su sa njemačkog tržišta jer su i tamo mulleru počeli fušati! Isto vrijedi i za detergene, omekšivače, kreme etc.
A od T&G imam ovu kolekciju šampona http://3.bp.blogspot.com/_HAzVmy6uZGs/T ... PINK+2.jpg i za kobojagi ravnanje kose ova dva proizvoda, zadnja dva sa desne strane http://3.bp.blogspot.com/_HAzVmy6uZGs/T ... BLUE+2.jpg i nula bodova..jedini plus je što fino mirišu po gucci rushu :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Dec 2010, 20:47

a bar fino miriše :lol: mladenački, jel :lol:

evo, ja sam baš ekstra zadovoljna ovim što sam uzela i vraćam se natrag u müller po isti taj kad potrošim!
e da, koristila sam inače dosad pantene ili nivea lakove i uzela prekjučer od l'oreala lak i pjenu i totalno sam iznenađena mekoćom na kosi.
išla sam petljat neš s figarom nakon pranja da vidim malo kak se bude držalo, koristila ovo dvoje i nije mi se ništa objesilo. je da je kraća kosa i da je još lakša sad, al vidim i osjetim razliku, jer bih prije izgledala pokislo nakon svega 2-3 h, ak ne bih potrošil pola boce laka.
konačno dolazi do nekog pomaka u mom hair/hair-accessories životu :lol:

callac

Post by callac » 26 Dec 2010, 20:55

ajde super! osobno prizajem jedino taft crno-crveni od lakova za kosu, kad njega našpricaš jedino ga šamponiranje skida i kvari frizuru :lol:
sve ostao je sveta vodica, ako ne želiš ektreman hold, afkors..
Sad ga više ne koristim jer je dovoljno zapeglat kosu i nauljiti da dobro izgleda, lak ju samo učini manje sjajnom i nema onu poletnost koju obožavam kod ravne kose. A ti sad stvano možeš eksperimentirati jer je dovoljno duga, a opet i dovoljno kratka za lagane romantične uvojke. Ja sam danas probala pustit da se malko ukovrč i samo sam šišle isfenirala, i stavila špange sa strane....izgledala sam kao da idem prodavat bibliju, al eto, malo za promjenu, sva sam si bila anđeoska, bež vestica sa mašnicom i čak i malo rumenila :lol: a dečko je rekao da konačno izgledam normalno, kao cura :lol:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 26 Dec 2010, 21:10

a slatko :lol:
zvuči super i kinky! :D

ja sam zapela za to da se zelim ispraksirati u slaganju onih klasičnih frizura iz 20-40ih. oni lagani uvojci i na stranu prebačeno, uf.

Asfodel

Post by Asfodel » 26 Dec 2010, 21:20

Ja žešće zapela na french braids (koje sam cijeli život pogrešno zvala ribljim kostima-pletenicama, što je totalno druga vrsta pletenja) trenutno imam paralelno s čelom ispleteno pa prema dolje..ostatak kose ispušten i ne pada u oči... em je lijepo, em je praktično

Love it .. love it..
SpoilerShow
Image

Image

Image
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 26 Dec 2010, 21:26

lijepo je i romantično, sviđa mi se. sve cure koje sam dosad vidjela s tim su mi dobro izgledale. bit će da lijepo stoji ljudima.

i da, riblja kost je nešto totalno deseto. redovito sam je nosila kad sam bila mini i nikako da doživim takvo pletenje kose ko neš što me ne asocira na curice i baby frizure.

Post Reply