Ja sam mu dao 6 iz pristojnosti.Ašow wrote:Napokon vidim da je netko tom filmu dao ocjenu manju od 8.alecto wrote:film?Ašow wrote: Kul.
Meni je film za cekija
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Josef K
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Info
Ja sam mu dao jedva 5 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- alecto
a ja pak volim te psihotične stvari i helenu pa zato ima 7 

we are such stuff as dreams are made on
- metallicat
planet od the apes (1968) - nevjerovatno, ali nisam ga nikad gledala, odbijao me iz nekih razloga. šteta jer me oduševio, pogotovo kraj. 9/10
beneath the planet of the apes (1970) – e ovdje sam se razočarala. početak je praktički c/p, niti mi se sviđaju oni ljudi koji čitaju misli. 5/10
drive angry (2011) – odličan! nikica je baš za takve uloge + na par scena sam se odvalila
8/10
el metodo (2005) – još jedan u nizu one room filmova s tim da je ovaj drukčiji po tome što smiju izać iz sobe, da ih nitko ne zakolje
opet, nije ništa posebno i kraj mi se ne sviđa. 5/10
julia’s eyes (2010) – španjolci ftw! 8/10
man who new too much (1934) – tu se razočarah, totalno mi je bio nezanimljiv..4/10
prey (2007) – preloš u svim pogledima. ali kraj da se upucaš
3/10
star wars episode II, attack of the clones (2002) – za sad najlošiji nastavak, gluma je preočajnaaa 5/10
sucker punch (2011) – definitivno nije ono što sam očekivala, ali daleko od dobrog. malo me podsjetilo na inception
uopće mi se ne sviđa što postoje ''3 svijeta'', da su ostali na 2, bio bi mi puno bolji. Onaj dio kad se bore (što sliči na igru) mi je prezamoran. 6/10
the adjustment bureau (2011) – wow, ovo je bilo neočekivno dobro! ovo je za mene krasna ljubavna priča. naravno ima akcije, trilera, misterije, ali poanta je ljubav. definitivno preporučam! 9,5/10
true romance (1993) – nakon tolikog vašeg čitanja o ovom filmu napokon pogledala. bezveze
6/10 (zbog one scene napada na p. arquettte)
breaking bad S4, prvih 5 epizoda – moram priznat da mi postaje malo zamorna, nema mi za sad više one čari. dosta je usporena i neke nebitne stvari previše otežu. Naravno, nastavit ću gledat i dalje. 7/10
true blood, S4, 8 epki – punoooo bolje od treće sezone! sve mi je super, osim sookie iI Erica od kojih mi se bljuje i nemogu ih gledat. samo zbog njih 8/10
luther S1 – prva epizoda mi je bila odlična i na tome je ostalo. gl. lik ima ono nešto, ali nekako je cijelo vrijeme monoton, isti, uvijek sve porazbija kad se naljuti pa mi se čini kao da se scene repriziraju. pola radnje se vrti s kim će se njegova žena j…. i tako. alice mi je u prve dve bila zanimljiva, a onda kad sam vidjela di to vodi..ne. bezveze mi je ideja da se draže i bolje bi mi bilo kad bi se kroz sezonu lovili i postavljali zamke. 6,5/10
beneath the planet of the apes (1970) – e ovdje sam se razočarala. početak je praktički c/p, niti mi se sviđaju oni ljudi koji čitaju misli. 5/10
drive angry (2011) – odličan! nikica je baš za takve uloge + na par scena sam se odvalila

el metodo (2005) – još jedan u nizu one room filmova s tim da je ovaj drukčiji po tome što smiju izać iz sobe, da ih nitko ne zakolje

julia’s eyes (2010) – španjolci ftw! 8/10
man who new too much (1934) – tu se razočarah, totalno mi je bio nezanimljiv..4/10
prey (2007) – preloš u svim pogledima. ali kraj da se upucaš
SpoilerShow
cijelo vrijeme oni u autu zarobljeni jer ako izađu van će ih beštije pojest, a na kraju dođe lik, ubiju 1-2 mace i oni komotno izađu, spašeni

star wars episode II, attack of the clones (2002) – za sad najlošiji nastavak, gluma je preočajnaaa 5/10
sucker punch (2011) – definitivno nije ono što sam očekivala, ali daleko od dobrog. malo me podsjetilo na inception

the adjustment bureau (2011) – wow, ovo je bilo neočekivno dobro! ovo je za mene krasna ljubavna priča. naravno ima akcije, trilera, misterije, ali poanta je ljubav. definitivno preporučam! 9,5/10
true romance (1993) – nakon tolikog vašeg čitanja o ovom filmu napokon pogledala. bezveze

breaking bad S4, prvih 5 epizoda – moram priznat da mi postaje malo zamorna, nema mi za sad više one čari. dosta je usporena i neke nebitne stvari previše otežu. Naravno, nastavit ću gledat i dalje. 7/10
true blood, S4, 8 epki – punoooo bolje od treće sezone! sve mi je super, osim sookie iI Erica od kojih mi se bljuje i nemogu ih gledat. samo zbog njih 8/10
luther S1 – prva epizoda mi je bila odlična i na tome je ostalo. gl. lik ima ono nešto, ali nekako je cijelo vrijeme monoton, isti, uvijek sve porazbija kad se naljuti pa mi se čini kao da se scene repriziraju. pola radnje se vrti s kim će se njegova žena j…. i tako. alice mi je u prve dve bila zanimljiva, a onda kad sam vidjela di to vodi..ne. bezveze mi je ideja da se
SpoilerShow
oni druže.

- Info
Source Code - dobar, dobra ideja no ono preseravanje mi je išlo na živce "ja hoću spasiti svijet, kme kme"
zanimljiv i napet film, ali nisam baš nešto oduševljen 6/10

- Asfodel
Još sam uvijek pod dojmom pa sam morala i remake odgledatiAsfodel wrote:13 Tzameti - moderan film noirovskog okusa. Ideja i napetost su divne na morbidan način. Jedino mrvicu šteka malo s razvijanjem radnje u početku i općenito anemičnom izvedbom glavnog lika. Da ga se još malo ušminka ispalo bi savršenstvo. Možda je to uspjelo onim razvikanim micanima u remakeu.. 8/10

...trenutno mi je definicija adrenalina vizualiziranje slike 13 muškaraca s rednim brojevima kako tvore sablasni krug
13 - iako je ovaj isto tako maslo Gele Babluania, dosta je drukčiji (kaže ona tužnim tonom). Za početak, uopće nije noirčić koji ima energiju dokumentarca (tjeskobe i uvjerljivosti na tone ,toliko da se osjećate kao da ste tamo s njima). U ovom to djeluje više kao fikcija, nema toliko osjećaja i težine, fensi razvikana ekipa glumi, vidi se da je rađeno s drukčijom namjerom. Više je onako za gledati u društvu, ali ne za ostati pod dojmom. Jedino u čemu prednjači su: zanimljiv početak, jedna kul scena i odabir glavne uloge. Sam Riley i inače nosi neku tragediju na licu i savršeno odgovara ovakvim i sličnim ulogama. 6/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Info
Sad kada si ta 2 filma pogledala, sad kreni sa Ondskan, švedski filmAsfodel wrote:Još sam uvijek pod dojmom pa sam morala i remake odgledatiAsfodel wrote:13 Tzameti - moderan film noirovskog okusa. Ideja i napetost su divne na morbidan način. Jedino mrvicu šteka malo s razvijanjem radnje u početku i općenito anemičnom izvedbom glavnog lika. Da ga se još malo ušminka ispalo bi savršenstvo. Možda je to uspjelo onim razvikanim micanima u remakeu.. 8/10![]()
...trenutno mi je definicija adrenalina vizualiziranje slike 13 muškaraca s rednim brojevima kako tvore sablasni krug
13 - iako je ovaj isto tako maslo Gele Babluania, dosta je drukčiji (kaže ona tužnim tonom). Za početak, uopće nije noirčić koji ima energiju dokumentarca (tjeskobe i uvjerljivosti na tone ,toliko da se osjećate kao da ste tamo s njima). U ovom to djeluje više kao fikcija, nema toliko osjećaja i težine, fensi razvikana ekipa glumi, vidi se da je rađeno s drukčijom namjerom. Više je onako za gledati u društvu, ali ne za ostati pod dojmom. Jedino u čemu prednjači su: zanimljiv početak, jedna kul scena i odabir glavne uloge. Sam Riley i inače nosi neku tragediju na licu i savršeno odgovara ovakvim i sličnim ulogama. 6/10

- Ašow
Dobru si mu i ocjenu dao, ja sam ga sa 4 ocijenio.Info wrote:Source Code - dobar, dobra ideja no ono preseravanje mi je išlo na živce "ja hoću spasiti svijet, kme kme"![]()
zanimljiv i napet film, ali nisam baš nešto oduševljen 6/10
- alecto
being john malkovich - 10/10, oduševio me.
- boyko
American Pie Presents Beta House (2007) - 5,5/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- alecto
ghostwriter - predosadno sve do samog kraja koji je ok.
- Asfodel
Weealecto wrote:being john malkovich - 10/10, oduševio me.

@Info - jednom hoću, sad nemam vremena baš
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- alecto
into the wild - nije mi bio baš nešto sve do zadnje trećine koja je ipak ostavila dojam na mene, pogotovo pred sami kraj, pa zato 7/10.
- boyko
American Pie Presents: The Book of Love (2009) - 6,5/10
Showgirls (1995) - bil mi puno bolji dok ga prvi put ko klinjo gledal.. 7/10
Showgirls (1995) - bil mi puno bolji dok ga prvi put ko klinjo gledal.. 7/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- alecto