aha,john_constantine wrote:ma tri tjedna ću joj slati pisma osim subotom i nedjeljom. Brat je bolestan, pa ne može do kompa, pa nemamo komunikaciju, pa ovako...John_Ryder wrote:Otvaraš privatnu poštu ili.. ?john_constantine wrote:23 poštanska pisma, 23 papira, 12 marki....![]()
Što ste zadnje kupili?
-
John_Ryder
- HorrorHR
- Site Admin
consantine, jebote tvoj život je ko stvoren za roman napisati - pusti vampire i baci se na autobiografijujohn_constantine wrote:ma samo nakratko jer sam pobjegao od svojih roditelja.A njezini roditelji su pomalo konzervativni, pa nisu prihvatili neke stvari koje smo radili u sobi...
I tri tjedna se ne možemo viđati.
- A$H
uz sve te lovacke price prije bi ispao SFHorrorHR wrote:consantine, jebote tvoj život je ko stvoren za roman napisati - pusti vampire i baci se na autobiografijujohn_constantine wrote:ma samo nakratko jer sam pobjegao od svojih roditelja.A njezini roditelji su pomalo konzervativni, pa nisu prihvatili neke stvari koje smo radili u sobi...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
HorrorHR wrote:consantine, jebote tvoj život je ko stvoren za roman napisati - pusti vampire i baci se na autobiografijujohn_constantine wrote:ma samo nakratko jer sam pobjegao od svojih roditelja.A njezini roditelji su pomalo konzervativni, pa nisu prihvatili neke stvari koje smo radili u sobi...
Michel puši karu.
- Deimos
A$H wrote:uz sve te lovacke price prije bi ispao SFHorrorHR wrote:consantine, jebote tvoj život je ko stvoren za roman napisati - pusti vampire i baci se na autobiografijujohn_constantine wrote:ma samo nakratko jer sam pobjegao od svojih roditelja.A njezini roditelji su pomalo konzervativni, pa nisu prihvatili neke stvari koje smo radili u sobi...
- metallicat
znam da je oft i možda me se ne tiče ali koliko ima godina da joj zabranjujujohn_constantine wrote:ma samo nakratko jer sam pobjegao od svojih roditelja.HorrorHR wrote:ja sam očito nešto prije pokopčao... mislio sam da živiš sa tom ženom (djevojkomjohn_constantine wrote:ma tri tjedna ću joj slati pisma osim subotom i nedjeljom. Brat je bolestan, pa ne može do kompa, pa nemamo komunikaciju, pa ovako...![]()
)... ček sad to neka online romanca?
A njezini roditelji su pomalo konzervativni, pa nisu prihvatili neke stvari koje smo radili u sobi...

- john_constantine
uskoro 20. Ali nezaposlena (teško ga nalazi radi problema s govorom, ali radi toga sam se zaljubio u nju, dok ju gledaš u oči, i usne...), pa ovisi o roditeljima.metallicat wrote:znam da je oft i možda me se ne tiče ali koliko ima godina da joj zabranjujujohn_constantine wrote:ma samo nakratko jer sam pobjegao od svojih roditelja.HorrorHR wrote: ja sam očito nešto prije pokopčao... mislio sam da živiš sa tom ženom (djevojkom)... ček sad to neka online romanca?
A njezini roditelji su pomalo konzervativni, pa nisu prihvatili neke stvari koje smo radili u sobi...
?
Michel puši karu.
- Freddy
ko neka sapunica....provjer jer možda trudnajohn_constantine wrote:uskoro 20. Ali nezaposlena (teško ga nalazi radi problema s govorom, ali radi toga sam se zaljubio u nju, dok ju gledaš u oči, i usne...), pa ovisi o roditeljima.metallicat wrote:znam da je oft i možda me se ne tiče ali koliko ima godina da joj zabranjujujohn_constantine wrote: ma samo nakratko jer sam pobjegao od svojih roditelja.A njezini roditelji su pomalo konzervativni, pa nisu prihvatili neke stvari koje smo radili u sobi...
?
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- john_constantine
-
FilmTV
Onda možeš na miru raditi šta si uvijek htio: doma dovoditi ekipu iz oglasnika, staviti si lance na zidove, ogledalo na plafon, paliti svijeće, imati kolekciju lisica na zidu u kuhinji, sado-mazo kama sutru na stolu u dnevnom...john_constantine wrote:![]()
ma nije sapunica, već stvarni život hrvatske. Ja imam namjeru odseliti se ove godine, ali ta odluka će doći tek u veljači, garsonijera ili stan, vidjeti ću.
- john_constantine
FilmTV wrote:Onda možeš na miru raditi šta si uvijek htio: doma dovoditi ekipu iz oglasnika, staviti si lance na zidove, ogledalo na plafon, paliti svijeće, imati kolekciju lisica na zidu u kuhinji, sado-mazo kama sutru na stolu u dnevnom...john_constantine wrote:![]()
ma nije sapunica, već stvarni život hrvatske. Ja imam namjeru odseliti se ove godine, ali ta odluka će doći tek u veljači, garsonijera ili stan, vidjeti ću.![]()
![]()
Michel puši karu.
- metallicat
- john_constantine
-
John_Ryder