x-men 3 (dobila sam ideju za tetovažu

=
10/10
Si si. Imala sam njegov plakat na desktopu 1425800 godina prije neg što sam ga pogledalametallicat wrote:to onaj sa sandrom b.?Asfodel wrote:Premonition - aaa konačno. Padam u nesvijest i umirem od ljepote na ovakav tip filmova, tako da sam veliku većinu vremena uživalaIma nekih žnj wtf stvarčica... i sam kraj mi nije bio baš zadovoljavajuć. Nisam gledala azijski uzor ovome, priča se da je bolji i nije kontaminiran nekim glupostima od američkog
Potpis! I ja sam ga ponovno nedavno i stvarno je super. Tarantino je majstor!jeba wrote:Nakon dugo vremena - True Romance - i dalje prejeben film
i ja sam prvi put ostala paf!Zlikovac wrote:Hard Candy (2005) 9,5/10 - apsolutno genijalan film situacije! Analiza bolesnog uma pedofila, upakiran u odličnu glumu i bolesnu (i na žalost realnu) priču. Baš sam pod dojmom!
metallicat wrote:i ja sam prvi put ostala paf!Zlikovac wrote:Hard Candy (2005) 9,5/10 - apsolutno genijalan film situacije! Analiza bolesnog uma pedofila, upakiran u odličnu glumu i bolesnu (i na žalost realnu) priču. Baš sam pod dojmom!