Uffff stari moj kako ga ekipa tamo nije isprcala da se pokupio i nestao sa lica zemlje meni nije jasno
Johny boy (Consovi memoari)
- John_Ryder
Re: Johny boy (Consovi memoari)
"Im gonna touch you now." 
- Inferno
A kakva je sad sretnica u pitanju?John_Ryder wrote: ↑31 Mar 2026, 00:42Uffff stari moj kako ga ekipa tamo nije isprcala da se pokupio i nestao sa lica zemlje meni nije jasno![]()
- John_Ryder
Ajmo ljudi malo truda, di nam je naša maskota Cons? jel jebe ili njega jebu? šta se dešava?
- Michel
Daj pusti čovjeka neka živi u miru što ga toliko stalkaš. Ovaj forum ga je stvorio, ako se želi vratiti, naša vrata su mu otvorena. Ako ne, poštujemo njegov izbor.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
.Michel wrote: ↑28 Nov 2023, 00:33Ovako, ovo je svima nama jako dugo na pameti. Znamo vrlo dobro da nam je johny boy u depresiji i da nije dobro. Zato se ova tema zove Consovi memoari. O čemu se tu radi? Pošto je Cons maskota ovog foruma, želimo da tu i ostane i samim time tema je zamišljena o njegovim postovima s drugih foruma, facebook grupa i reddita. Na svakom od tih mjesta on piše i zapostavlja ovaj forum. Kada stavite njegov memoar, bilo bi poželjno i da bacite neki komentar i savjet jer nam je svima u interesu da nam johny boy bude živ i zdrav. Mislim da sam s ovime sve rekao i da je vrlo jasno koliko nam je svima stalo do njega. Ja inače ne stalkam već sam poslao dvoje ljudi da ga prate na forum, jednu curu da ga prati na reddit i jednog još da ga rpati po faceu. Ništa, idemo na posao pa laganini![]()
Ok Cons, ja tebe shvaćam da imaš svoju nuždu ali molim te pusti momke ne treba ti to. Ako si BI, ok budemo ti pomogli ali zlato moje žensko je žensko. Nemoj imati takve perverzne misli jer nije u redu prema nama kao tradicionalnom forumu i prema samome sebi što si radiš.
A johny boy sunce ti žarko što se tako otvaraš ljudima. Nemoj se tako zatvarat u sebe, i prestani se tako oblačiti. Zato smo svi ovdje tu, da ti pomognemo![]()
Čekaj sad malo, nije lijepo lagati. Jučer kao što se vidi u ovom komentaru napišeš da čekaš puzle a onda ovdje par sati nakon napišeš ovo
Ti želiš svima nama sad reći da si ti složio puzle u par sati jer prvo napišeš oko 12:25 da čekaš puzle i da se nadaš kako će ti doći ovaj tjedan, a zatim oko 19 puzle su ti složene. Zato te ljudi i traže da se snimaš kako slažeš jer ovako samo lažeš nas i lažeš samoga sebe. Kako ti očekuješ da ti onda pomognemo?
Danas smo se svi okupili tu isključivo radi tebe i onda nas dočekaju ovakve stvari. I dalje ne gubim nadu, i dalje si ti naša maskota foruma, ali budi siguran da ćemo ti i dalje davati savjete sve dok se ne počneš mijenjati. Vjerujemo u tebe. Ajde mili, mijenjaj se.
- John_Ryder
- Michel
Dobro, i? Ja sam bio pozitivni stalker i ostavio to iza tebe. Ti očito to ne možeš ostaviti iza sebe, i baviš se sa čovjekom kojeg više nema. Odustao je od nas, i od foruma. Pamtit ćemo ga zauvijek jer je bio naš, naših srca i sjećanja koja imamo na njega neće nestat jer ćemo ga slaviti svake godine.
- John_Ryder
Ne mogu to ostaviti iza sebe, u pravu si.Michel wrote: ↑08 Apr 2026, 02:27Dobro, i? Ja sam bio pozitivni stalker i ostavio to iza tebe. Ti očito to ne možeš ostaviti iza sebe, i baviš se sa čovjekom kojeg više nema. Odustao je od nas, i od foruma. Pamtit ćemo ga zauvijek jer je bio naš, naših srca i sjećanja koja imamo na njega neće nestat jer ćemo ga slaviti svake godine.
Bio je baš maskota, ali i veliki znalac.
Ali si ga ti pokopao kad si otkrio da traži muškarce za seks i ta sramota ga je otjerala.
- Michel
A gle, on je prvi počeo prcat pa je to prešlo u vrijeđanje s njegove strane pa mi je spominjao majku i svašta nešto. Onda kad sam mu odgovorio, i to niti govora na tako grub način kao on meni, čovjek se naljutio. Onda sam shvatio da on misli da on može druge vrijeđati, a kad mi njega, onda to nije pošteno. Eto, što je tu je. Da fali, fali. Jebemu, bio je naš, ničiji više. Teško je. Nekad se budim noćima i imam noćne more da ga otimaju neki nepoznati ljudi i vode ga na neke orgije pa se probudim...
Kako se ti nosiš sa tim PTSP-om?
- John_Ryder
Ja imam noćne more kako ga transić guzi i onda u sobu ulaze roditelji od transića i napadaju ga da kako ga nije sram, i onda on za sve optužuje horrorHR forumMichel wrote: ↑08 Apr 2026, 02:34A gle, on je prvi počeo prcat pa je to prešlo u vrijeđanje s njegove strane pa mi je spominjao majku i svašta nešto. Onda kad sam mu odgovorio, i to niti govora na tako grub način kao on meni, čovjek se naljutio. Onda sam shvatio da on misli da on može druge vrijeđati, a kad mi njega, onda to nije pošteno. Eto, što je tu je. Da fali, fali. Jebemu, bio je naš, ničiji više. Teško je. Nekad se budim noćima i imam noćne more da ga otimaju neki nepoznati ljudi i vode ga na neke orgije pa se probudim...