Teretane
-
Eat Your Brains
- goonies
u vezi sklekova me zanima...za što služe najviše široki i uski sklekovi?i što je najbolje na stolcu radit kak si rekao ili onak normalne...Eat Your Brains wrote:Kako ne,sklekovi su zakon. Najprakticniji su za doma. Stavis noge na stolac i radis. Seriju sa sirokim rukama i seriju sa uskim. Ja kad ih radim najcesce prije spavanja. Trbusnjake ja malo bolno za leda ak sam na podu radis..
„This Is It“
- goonies
ja mislim da se trebaš spustit na 85kg i to bi ti bilo idealno...imaš masu,vec sada imaš i samo vježbaš i jedeš...tako ja barem radim,kažu kolko si visok tolko trebaš imat i kg,znaci ti bi trebao 81kg,ali mislim da je 85 najboljeWendigo wrote:jebemu, opet sam se udebljao..imam skoro pa 90kg na svojih 1,81, damn...
morat ću malo početi vježbati, samo kaj nemam vremena..
@ eat your brains: jel znaš za neke homemade vježbe koje uzimaju max 45 min. na dan (nemogu si više priuštiti trenutno), a da su učinkovite (htio bih se samo malo zategnuti i održavati to, ništa hard core) plus što se počinjem hraniti sa malo ugljikohidrata i puno proteina i raditi cardio na biciklu koliko stignem, a preko vikenda baš "ozbiljno" voziti (po 2-3 sata barem..).
„This Is It“
- Wendigo
-
Eat Your Brains
- goonies
wow 300,400...svaka cast odmah krecem na sklekoveEat Your Brains wrote:Siroki su vise za prsa,a uzi ce jace pogadat triceps. Oni s nogama podignutim su malo tezi,al bolji zbog veceg pokreta. Kad nemam teretane,dok nisam u zg, ja prije spavanja napravim tak na stolcu po 300-400 komada, 50 po 50 i osjecaj je fenomenalan. Ti sklekovi pale.
„This Is It“
-
GreenHornet
- Aryx
- elrania
pa nisam bas dobila dojam da moras koju kilu skinutAryx wrote:neznam bas ja fakat imam malo kila ali ne izgledam takoGreenHornet wrote:Aryx, pa za 181 cm visine je idealna tezina nekih 80 kg.
drugo je sad oblikovat tijelo, jer se ima neki vizualni visak koji ti se ne svida, al 75 kg na tu visinu je cak i malo, rekli bi neki.
-
GreenHornet
A dobro,sve je to relativno...U mene rođak ima 185/105 ali izgleda fenomenalno posto nema kap sala na sebi (trenira judo,teretana,mma)...Drugi je jedno vrijeme imao 193/130 isto sami misici,ali se udebljo u zadnje vrijeme jer ne moze stici trenirat (mma isto) i nije bio u teretani 6-7 mj.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Aryx
od previse cuganja i klope sam dobio skembuelrania wrote:pa nisam bas dobila dojam da moras koju kilu skinutAryx wrote:neznam bas ja fakat imam malo kila ali ne izgledam takoGreenHornet wrote:Aryx, pa za 181 cm visine je idealna tezina nekih 80 kg.
drugo je sad oblikovat tijelo, jer se ima neki vizualni visak koji ti se ne svida, al 75 kg na tu visinu je cak i malo, rekli bi neki.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Dragonrage
Išao sam još prije u nekoliko navrata...onako, po par mjeseci pa onda opet prestanem...zadnji put sam išao prije nekih 2 god., a sad sam opet krenuo prije nekih mjesec i pol, a to će sigurno biti negdje do ljeta...onda se prebacujem na trčanje...pa ćemo vidjeti nakon ljeta hoću li ići i dalje ili ću laganini...Eat Your Brains wrote:Kolko dugo vec ides?