Što ste zadnje kupili?
- elrania
- maddjuro
- A$H
- metallicat
au, jadanjigsaw wrote:3 paketa maramica i žvake Airwaves...imam problema sa nosom još mi je neki dan neka mrga nehotice pala na lice pa mi nos krvario i hrskavicu sam morao namještat kod doktora jer vlastoručno nije išlo...uz to sve šmrčem kao luđak a boli me nos kada pirnem u maramicu...sve u svemu prekrasno...

- la terza madre
- Evil Xander
Savjet, pocni smrkati morsku vodu, po mogucnosti negdje malo dalje od kanalusa mortusa, radi cuda...metallicat wrote: au, jadanja šmrčem redovito već 5 god, bilo zima/ljeto
pa odustala od kupnje maramica, sa po kući idem s rolom od wc-a
![]()
Imao sam iste probleme, recimo da sam prepolovio potrosnju maramica.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- jigsaw
metallicat wrote:au, jadanjigsaw wrote:3 paketa maramica i žvake Airwaves...imam problema sa nosom još mi je neki dan neka mrga nehotice pala na lice pa mi nos krvario i hrskavicu sam morao namještat kod doktora jer vlastoručno nije išlo...uz to sve šmrčem kao luđak a boli me nos kada pirnem u maramicu...sve u svemu prekrasno...ja šmrčem redovito već 5 god, bilo zima/ljeto
pa odustala od kupnje maramica, sa po kući idem s rolom od wc-a
![]()
- Evil Xander
Mene samo zanima sto ce mu reci nalazi jetrenih proba kroz koju godinu, been there, done that...FilmTV wrote:Kada se već toliko piše o prehrambenim artiklima ovdje palo mi na pamet da se bacimo na skeniranje računa iz shoppinga za hranu
Već vidim Djuru i na svakome samo piše "20l Coca Cola"
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- bakero
ha, jetra je jedini organ koji se obnavlja, zato đuro udri po Koli!Evil Xander wrote:Mene samo zanima sto ce mu reci nalazi jetrenih proba kroz koju godinu, been there, done that...FilmTV wrote:Kada se već toliko piše o prehrambenim artiklima ovdje palo mi na pamet da se bacimo na skeniranje računa iz shoppinga za hranu
Već vidim Djuru i na svakome samo piše "20l Coca Cola"
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.