Ženski kutak
-
John_Ryder
Re: Ženski kutak
ja ne želim komentirat što sam dobio od cure
,od ostalih klasika,pare,reko sam svima da ne treba niš nego je obična donacija najbolji poklon 
- Jane Doe
možda baš zbog toga i nije.... meni je hypnotic pak super i nezamjenjiv što se tiće tih vanilin parfema (vanilija+badem+papar meni dobitna kombinacija)callac wrote:hm, čudno da te se nije dojmio kada je skoro preslikani hypnotic poison, ali čak meni i bolji... glavna nota u njemu je vanilija + passionflower što znači da je slatkast i topli miris, a takve obožavam! Mada ga ekipa masovno prepisuje zimskom dobu, mani pak po ljeti savršeno odgovara...Jane Doe wrote:uf, nažalost nemam kaj za reć....elrania wrote:a ja se sad tak jadno osjećam, jer za rođendan dobijem obično sam jedan-dva poklona![]()
bočica mi je poznata i znam da sam je imala u rukama, al mirisa se uopće ne sjećam. mislim da bi jane doe prije mogla reć neš o tome.
ni ja se ne sječam mirisa detaljno samo znam da je mirisao lagano, lijepo i ženstveno, a po ničem specifično (ja recimo volim da se parfem vrti oko nekog sastojka, a svi ostali da ga podupiru, daju mu puninu i zaokružuju ga kao jednu skladnu cjelinu) i sjećam se da je bio svima dobar i da je bio masovno nošen kad je izašao, ali nisam zapamtila miris, valjda me se nije dojmio....
a vidiš, nisam razmišljala o njemu kao za ljeto, trebala bi ga probat kad baš zagrije dobrano vani, možda bude tek onda pravi ...
a tako dugo nisam bila u parfumeriji... neda mi se ić samoj i isprobavat kad znam da nemogu kupit ništa
mada isto ovisi i o ph kože. kolko se sjaćem da od lancome parfemi mi nisu baš pasali kad bi ih stavila na sebe, mada vrijedi uvijek probati još jednom.
nadam se da ću do ljeta i financijski bit puno bolje nego sada pa ću si neki parfemić moć i kupit

- callac
ha, i meni je hypnotic bio nezamjenjiv dok nisam probala hypnoseJane Doe wrote:možda baš zbog toga i nije.... meni je hypnotic pak super i nezamjenjiv što se tiće tih vanilin parfema (vanilija+badem+papar meni dobitna kombinacija)callac wrote:hm, čudno da te se nije dojmio kada je skoro preslikani hypnotic poison, ali čak meni i bolji... glavna nota u njemu je vanilija + passionflower što znači da je slatkast i topli miris, a takve obožavam! Mada ga ekipa masovno prepisuje zimskom dobu, mani pak po ljeti savršeno odgovara...Jane Doe wrote: uf, nažalost nemam kaj za reć....
ni ja se ne sječam mirisa detaljno samo znam da je mirisao lagano, lijepo i ženstveno, a po ničem specifično (ja recimo volim da se parfem vrti oko nekog sastojka, a svi ostali da ga podupiru, daju mu puninu i zaokružuju ga kao jednu skladnu cjelinu) i sjećam se da je bio svima dobar i da je bio masovno nošen kad je izašao, ali nisam zapamtila miris, valjda me se nije dojmio....
a vidiš, nisam razmišljala o njemu kao za ljeto, trebala bi ga probat kad baš zagrije dobrano vani, možda bude tek onda pravi ...
a tako dugo nisam bila u parfumeriji... neda mi se ić samoj i isprobavat kad znam da nemogu kupit ništa
mada isto ovisi i o ph kože. kolko se sjaćem da od lancome parfemi mi nisu baš pasali kad bi ih stavila na sebe, mada vrijedi uvijek probati još jednom.
nadam se da ću do ljeta i financijski bit puno bolje nego sada pa ću si neki parfemić moć i kupit
http://www.punmiris.com/parfemi/ ako te zanima, na ovoj stranici imaš sve o svim parfemima te preporuke bazirane na tvom ukusu, parfemi sličnih nota, noviteti....uglavnom meni super stranica!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
tu sam prastari član, ali svejdno hvala
mada već duže vrijeme neidem pisat na forum jer mi se neda, ali svratim prekopat bazu i novotarije
mada već duže vrijeme neidem pisat na forum jer mi se neda, ali svratim prekopat bazu i novotarije

- elrania
e, callac, probala sam onaj hypnose danas. imam dojam da sam ga čak i osjetila na tebi. jesi to na rammsteinu možda špricala?
bio mi je iznenađujuće ugodan kad sam ga stavila na kožu, no strašno je brzo ispario
bio mi je iznenađujuće ugodan kad sam ga stavila na kožu, no strašno je brzo ispario
- callac
mislim da na rammsteinu nisam imala taj...i najgore što se sad ne mogu sjetiti koji sam koristila tadelrania wrote:e, callac, probala sam onaj hypnose danas. imam dojam da sam ga čak i osjetila na tebi. jesi to na rammsteinu možda špricala?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ne sjećam se da si tad išta imala što sam osjetila, al znam da si ga nosila kad smo onaj dan bili pokisli.
a eto, primjetila sam da na meni poveća hrpa tih mirisa samo ispari... dosad su mi se najbolje držali very irresistible, jungle i shalimar.
a eto, primjetila sam da na meni poveća hrpa tih mirisa samo ispari... dosad su mi se najbolje držali very irresistible, jungle i shalimar.
- callac
elrania wrote:ne sjećam se da si tad išta imala što sam osjetila, al znam da si ga nosila kad smo onaj dan bili pokisli.![]()
ovak, moguće je da sam imala jedan od ova tri mirisa: Amor Amor Tentation-Cacharel, Libete-Cacharel, Jette by Night-Joop al sad me ubi koji od njih, mislim da sam ti nudila da se namirišeš ili da sam ti dala da pomirišeš pa da li se sjećaš kak je bočica izgledala jer ja ovako opsesivna ću sad poludjeti ako se ne sjetim
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
naravno, vidjela sam tog tipa još koji put u gradu. 
mislim da je ovo zadnje. sad sam googlala bočice i uvjerena sam da je bilo neš okruglo u pitanju.
mislim da je ovo zadnje. sad sam googlala bočice i uvjerena sam da je bilo neš okruglo u pitanju.
- callac
jao, hvala tielrania wrote:naravno, vidjela sam tog tipa još koji put u gradu.
i još me drži kupovina estee lauder, pogotovo jer je mama najavila da će mi dat nekih para za rođ. pa da si kupim sama šta hoću, al me savjest peče jer sam potrošila jaaaako puno novaca danas na iće i piće, a imam dva nova parfema od kojih je jedan star jedva dva tjedna...
taj prokleti kurvanjski nos!!!!!!
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- callac
Sinoć sam dobila super crnu ogrlicu (tnx elri
), ljubičasto sjenilo, mikrofon i knjigu Fantastic TV 50 Years of Cult Fantasy and Science Fiction ( tnx Dingo
)
Fascinantno mi je kako svaki put nakon što se uništim alkoholom i zaspem onako obučena i našminkana, ujutro se probudim kao da nisam ni spavala-šminka i frizura postojane, mogla bih samo nastaviti da nije užasne glavobolje i mučnine
valjda se ni ne pomaknem tokom spavanja 
Fascinantno mi je kako svaki put nakon što se uništim alkoholom i zaspem onako obučena i našminkana, ujutro se probudim kao da nisam ni spavala-šminka i frizura postojane, mogla bih samo nastaviti da nije užasne glavobolje i mučnine
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
callac wrote:mogla bih samo nastaviti da nije užasne glavobolje i mučnine
tokom večeri si nekak izgledala ko da ide u tom smjeru
jel ti vlado pokazao filmić?
ja sam se tak ok probudila, nije bilo dehidracije ni prije ni poslije spavanja ko kak mi inače bude. onaj mi je koktel baš dobro sjeo! šteta što mi nije ostalo onog jačeg da popijem
i drago mi je da ti se sviđa!
ogrlica je sigurno prva na popisu, jer je najbolja od svega
eh, da, i tako me očarao taj insolence pred tjedan dana ili koliko već i danas ga opet probam i ispario je u sat vremena. i toaletna i parfemska. prvi put sam ga stavila na papirić i malo na šal da ga mogu mirisati, sad da vidim baš kako se ponaša na koži i nije za mene.
al ću se zato silovati shalimarom večeras
- callac
uh, pokazao mi je video
straaaašnoooo
al sam dobro izgledala na njemu ak niš drugo
mene su ti kokteli razvalili, a i rakijica
jutros su me ispitivali jel se sjećam šta je bilo u koktelu i zapamtila sam sve sastojke
vi kad ste otišli smo nastavili sa "igrom" dok se nisu potrošili svi papirići i onda me vlado poslao da idem spavati što sam ja poslušala bez prigovora i samo se onesvjestila...neki su ostali spavati tamo, al su nestali prije nego sam se ja probudila...
e, i sad bi i mog vladu mogli zvat spankdaddy
i stvarno mi je drago za shalimar, uživaj u njemu
mene su ti kokteli razvalili, a i rakijica
vi kad ste otišli smo nastavili sa "igrom" dok se nisu potrošili svi papirići i onda me vlado poslao da idem spavati što sam ja poslušala bez prigovora i samo se onesvjestila...neki su ostali spavati tamo, al su nestali prije nego sam se ja probudila...
e, i sad bi i mog vladu mogli zvat spankdaddy
i stvarno mi je drago za shalimar, uživaj u njemu
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
ajd drago mi je da ti se sviđa knjiga, kad sam je vidio na polici u dućanu, znao sam da je to totalno za tebe. 
vidim da vam je bio show kasnije, mi bi još ostali ali smo morali loviti bus koji vozi svakih sat vremena, a dragoj se počelo full spavati.
btw, mene je lupilo kada sam izašao van na zrak, pa sam bauljao sim tam, putem do stanicee i u busu mi je malo loše bilo... imam feeling da je to povezano s onom rakijom.
vidim da vam je bio show kasnije, mi bi još ostali ali smo morali loviti bus koji vozi svakih sat vremena, a dragoj se počelo full spavati.
btw, mene je lupilo kada sam izašao van na zrak, pa sam bauljao sim tam, putem do stanicee i u busu mi je malo loše bilo... imam feeling da je to povezano s onom rakijom.
- elrania
@callac: dakle, bilo je još s(t)imulacija?
i super, budeš onda znala sama miksati za sljedeći put
a tako mi je drago da nisam tu rakiju pila; mislim da bih imala veći problema tokom večeri da sam sam i jednu čašicu liznula. dovoljno mi je bilo jezivo gledati dinga kak se bori s tim
i super, budeš onda znala sama miksati za sljedeći put
a tako mi je drago da nisam tu rakiju pila; mislim da bih imala veći problema tokom večeri da sam sam i jednu čašicu liznula. dovoljno mi je bilo jezivo gledati dinga kak se bori s tim