Koje serije trenutno pratite?
- Scarface
Re: Koje serije trenutno pratite?
Unforgettable vam je super, svi vi koji volite Mentalist-a i Castle-a.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- jigsaw
The Walking Dead, The X Files i Raymonda 
- hitman_4
odgledao dead set,koji je mnogo bolji od sapunice i prenamaganja zvanog the walking dead. 8/10
the walking dead - prve 3 ep druge sezone....ocekivano mlako.radnja dosadna i spora,likovi su umjetni,dosadni i nikakvi,previše jbne djece.predvidljivo. 6.5/10
The Black Adder -
9/10
the walking dead - prve 3 ep druge sezone....ocekivano mlako.radnja dosadna i spora,likovi su umjetni,dosadni i nikakvi,previše jbne djece.predvidljivo. 6.5/10
The Black Adder -

- copycat
Grimm (solidno)
South Park (vrh - pogotovo ovo tjedna epizoda.. umirala sam od smijeha. obožavam Cartmana)
the office (US) Fali mi jako Steve Carell, no obožavam James Spader, jedino zbog njega sam nastavila gledati seriju
boardwalk empire
walking dead
american horror story
terra nova
two and a half men (meeehh)
up all night (predobro, ekipa iz Saturday Night Live i Christina Appiegate )
South Park (vrh - pogotovo ovo tjedna epizoda.. umirala sam od smijeha. obožavam Cartmana)
the office (US) Fali mi jako Steve Carell, no obožavam James Spader, jedino zbog njega sam nastavila gledati seriju
boardwalk empire
walking dead
american horror story
terra nova
two and a half men (meeehh)
up all night (predobro, ekipa iz Saturday Night Live i Christina Appiegate )
- Josef K
Fringe, Supernatural, The Walking Dead, Dexter, One Tree Hill, Misfits, American Horror Story, Family Guy, ponavljam Game Of Thrones, Glee, Grimm, Twin Peaks moram završit
+ planiram počet Breaking Bad.
Nemam vremena za filmove pored ovih vragova i moram nač život.
Nemam vremena za filmove pored ovih vragova i moram nač život.
- metallicat
- metallicat
- callac
Meni je na red konačno došla The Wire, lagano se ufuravam, večeras na redu 1x05.. i standard jesenska šema, tjedno pratim epizode kako koja izlazi, za neke serije sačekam par da se nakupi ili ih jednostavno zaboravim pogledati jer ih je previše pa se ugodno iznenadim da mi je još i to ostalo
E,nikako da prokomentiram, odgledao se čitav Boston Legal, na kraju su mi čak bili i simpatični, pogotovo Jerry i njegovo poskakivanje i predenjene
i ono "hello, welcome, hello"
E,nikako da prokomentiram, odgledao se čitav Boston Legal, na kraju su mi čak bili i simpatični, pogotovo Jerry i njegovo poskakivanje i predenjene
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- copycat
Čekam Hell on Wheels, vidila trailer mislim da će biti jako dobra jer je ista ekipa od walking dead

- Aryx
ja bas poceo 4 sezonu i moram reci da mi definitivno ulazi u top 5 serija ikadcallac wrote:Meni je na red konačno došla The Wire, lagano se ufuravam, večeras na redu 1x05.. i standard jesenska šema, tjedno pratim epizode kako koja izlazi, za neke serije sačekam par da se nakupi ili ih jednostavno zaboravim pogledati jer ih je previše pa se ugodno iznenadim da mi je još i to ostalo![]()
E,nikako da prokomentiram, odgledao se čitav Boston Legal, na kraju su mi čak bili i simpatični, pogotovo Jerry i njegovo poskakivanje i predenjenei ono "hello, welcome, hello"
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Jane Doe
- elrania
ja još uvijek nisam ni počelametallicat wrote:ajme, nisi twin završio![]()
![]()
- metallicat
šta čekaš
ot: živi mrtvaci, isčezli; odgledana tek prva epka, za sad dovoljno da me zanima dalje, i skinuta ep1 grimma
ot: živi mrtvaci, isčezli; odgledana tek prva epka, za sad dovoljno da me zanima dalje, i skinuta ep1 grimma