Koncerti
- Ašow
Re: Koncerti
Eto i liturgy u sloveniji.
24.9
pa jel moze ist poslije 9tog mjeseca jebemu mater?
24.9
pa jel moze ist poslije 9tog mjeseca jebemu mater?
- metallicat
samo print ružni. inače je bar ta bijela karta popunjena imenima predgrupa, a ovdje nema ni tog pa je sve praznoJohn_Ryder wrote:jel sa sličicom ili samo onaj print ružni?metallicat wrote:imam kartu za anathemu![]()
![]()

-
John_Ryder
metallicat wrote:samo print ružni. inače je bar ta bijela karta popunjena imenima predgrupa, a ovdje nema ni tog pa je sve praznoJohn_Ryder wrote:jel sa sličicom ili samo onaj print ružni?metallicat wrote:imam kartu za anathemu![]()
![]()
![]()
ajme majko,ma to ću si doma isprintat
- metallicat
- Ašow
đizs, ja ih imam masu.metallicat wrote:hahajedine karte koje su mi u boji, onako krasne, su od korpiklaani-a i metal campa.
Od tih usranih eventim govana ih isto imam podosta.
Jebiga, nestaju polako old skul karte.
- metallicat
- Ašow
ma, najkrvaviji su mi bili kad je krenio sustav eventima malo žešče
I prvu kartu kad sam kupovao.... sad ne sjecam koji koncert je to tocno bio...
zenska mi da isprintan komad papira. I ja gledam.... to je karta?
Kaze ona meni: "Ne, to ti je kao kupon pa pokazesna ulazu samo, pa ces dobiti kartu."
I gledam i nije mi jasno, wtf? Di je onaj dobar stari "ja tebi pare, ti meni kartu"
kad ono, ispadne da je to smeće ekšli karta, a lik na ulazu kad sam ga pitao za zamjenu mi se grohoto nasmijao.
Ma, svasta. Al da mogu nekako skupljati pečate tek bi onda bilo mase veće
God damn underground gigovi XD
I prvu kartu kad sam kupovao.... sad ne sjecam koji koncert je to tocno bio...
zenska mi da isprintan komad papira. I ja gledam.... to je karta?
Kaze ona meni: "Ne, to ti je kao kupon pa pokazesna ulazu samo, pa ces dobiti kartu."
I gledam i nije mi jasno, wtf? Di je onaj dobar stari "ja tebi pare, ti meni kartu"
kad ono, ispadne da je to smeće ekšli karta, a lik na ulazu kad sam ga pitao za zamjenu mi se grohoto nasmijao.
Ma, svasta. Al da mogu nekako skupljati pečate tek bi onda bilo mase veće
God damn underground gigovi XD
- Decadentor
- callac
Od trenutne ponude idem redom: 18.9. Serbus rock fest: Majke, Partibrejkers, Let3, Zadruga, Picksiebner, Kaucija, Tak, 24.09. Guns N' Roses, 9.10 GRINDERMAN u Ljubljani,
15.11. Anathema
15.11. Anathema
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- boyko
ja možda odem na Roger Watersa iduće godine.(ako bude para)
jer ipak ko zna kad bum opet imal priliku live čut Another brick in the wall itd..
jer ipak ko zna kad bum opet imal priliku live čut Another brick in the wall itd..
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
John_Ryder
Decadentor wrote:s menom ??John_Ryder wrote:nemam s kime na dimmu![]()
(ako budem iso) a iso bi...
e onda imam s kime ić
-
John_Ryder
ja nemam ni jednu , jer se uvijek žurim odmah kupit dok su još uvijek oni friški papirići isprintanimetallicat wrote:hahajedine karte koje su mi u boji, onako krasne, su od korpiklaani-a i metal campa.
- moko
E ljudi, evo najave za koncertić:
U proteklih 2 godine i 5 izdanja, Punk protiv pedofilije izrastao je iz dobre volje i ideje nekolicine mladih punkera i bendova objedinjenih na prvom PPP koncertu na zagrebačkoj Knežiji, u događaj koji se ne propušta. Zahvaljujući podršci domaćih i stranih velikana punk-rock, oi! i hc scene, pozornicom PPP-a promarširali su The Business, Perkele, Deadline...kao i domaći junaci Motus, Đubrivo, Gužva u 16-ercu... omogućivši svojim nastupom:
-aktivno pomaganje nezbrinutoj i zanemarivanoj djeci
-promicanju mladih neafirmiranih bandova i stvaranje platforme za razvoj urbane kulture
-promicanje aktivizma i međuljudske solidarnosti u humanitarnom radu...
što su i bile želje male skupine punkera sa početka priče.
PPP svoju misiju nastavlja i dalje, ovog puta u subotu 2. listopada u Boogaloo Clubu će natupiti apsolutne legende domaće punk-rock scene - KUD IDIJOTI - 29 godina beskompromisne karijere više je nego dovoljan dokaz legendarnog statusa koji zaslužuju. Uz bok im stoje junaci slavonske punk-rock melodije - GUŽVA U 16-ERCU - koji nakon derneka u Kinu Mosor po 2. put dolaze na PPP. Ovom izdanju potporu daju i - STRONGHOLD - dobro poznati zg/hc - PANKREAS - punkerski divljaci i veseljaci, - THE ROCK FLOCK - chick punk rasturači i - ŠANK?! - novi punkerski izum sastavljen od članova zagrebačkih Dolibasije, Flegme, Spierdalaj i No More Idols. Zvuči zanimljivo!
Cijena ulaznice je i dalje simbolična, a cijeli projekt se pokriva bez bilo kakve pomoći sponzora, grada, države, kralja ili pape.
Cijena u pretprodaji 45kn
Boogaloo club - Vukovarska 68, Planet Music - Ilica 37, Dirty old shop - Tratinska 22
Na dan koncerta na blagajni kluba: 55kn

U proteklih 2 godine i 5 izdanja, Punk protiv pedofilije izrastao je iz dobre volje i ideje nekolicine mladih punkera i bendova objedinjenih na prvom PPP koncertu na zagrebačkoj Knežiji, u događaj koji se ne propušta. Zahvaljujući podršci domaćih i stranih velikana punk-rock, oi! i hc scene, pozornicom PPP-a promarširali su The Business, Perkele, Deadline...kao i domaći junaci Motus, Đubrivo, Gužva u 16-ercu... omogućivši svojim nastupom:
-aktivno pomaganje nezbrinutoj i zanemarivanoj djeci
-promicanju mladih neafirmiranih bandova i stvaranje platforme za razvoj urbane kulture
-promicanje aktivizma i međuljudske solidarnosti u humanitarnom radu...
što su i bile želje male skupine punkera sa početka priče.
PPP svoju misiju nastavlja i dalje, ovog puta u subotu 2. listopada u Boogaloo Clubu će natupiti apsolutne legende domaće punk-rock scene - KUD IDIJOTI - 29 godina beskompromisne karijere više je nego dovoljan dokaz legendarnog statusa koji zaslužuju. Uz bok im stoje junaci slavonske punk-rock melodije - GUŽVA U 16-ERCU - koji nakon derneka u Kinu Mosor po 2. put dolaze na PPP. Ovom izdanju potporu daju i - STRONGHOLD - dobro poznati zg/hc - PANKREAS - punkerski divljaci i veseljaci, - THE ROCK FLOCK - chick punk rasturači i - ŠANK?! - novi punkerski izum sastavljen od članova zagrebačkih Dolibasije, Flegme, Spierdalaj i No More Idols. Zvuči zanimljivo!
Cijena ulaznice je i dalje simbolična, a cijeli projekt se pokriva bez bilo kakve pomoći sponzora, grada, države, kralja ili pape.
Cijena u pretprodaji 45kn
Boogaloo club - Vukovarska 68, Planet Music - Ilica 37, Dirty old shop - Tratinska 22
Na dan koncerta na blagajni kluba: 55kn

[img]http://img3.imageshack.us/img3/5865/266541648508ceccfbbdid4.jpg[/img]
- elrania
Legendarni britanski bend Killing Joke nastupit će u Močvari 6.10., a također legendarni (bez pretjerivanja!) njemački kraut rockeri i pioniri elektronske glazbe Cluster će u Močvari nastupiti 5.10. umjesto prethodno najavljenog 6.10.

- DrugsBunny
Ne mogu doć ni da oću, zbog faxa.
Kak ovo jebeno zvuči.
Sad sam ponosan.
Kak ovo jebeno zvuči.
Sad sam ponosan.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs