Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
GreenHornet
- elrania
kung fu panda [2008]
napokon docekah i ovaj film
i bas mi je drago sto je odluceno gledati ovo, a ne ic u kino
eto, ocekivala sam super crtic i dobila sam upravo to. krcat je odlicnim gegovima, animacijom, mimikama likova, dijalozima... nemam bas nekih zamjerki, al uz toliko kung fua i fluffy razbijacine mi je djelovao malo prazno u nekim trencima.
7,7/10
napokon docekah i ovaj film
i bas mi je drago sto je odluceno gledati ovo, a ne ic u kino
eto, ocekivala sam super crtic i dobila sam upravo to. krcat je odlicnim gegovima, animacijom, mimikama likova, dijalozima... nemam bas nekih zamjerki, al uz toliko kung fua i fluffy razbijacine mi je djelovao malo prazno u nekim trencima.
7,7/10
- A$H
4/5 HA! lolelrania wrote:kung fu panda [2008]
napokon docekah i ovaj film![]()
i bas mi je drago sto je odluceno gledati ovo, a ne ic u kino![]()
7,7/10
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
catch-22 [1970]
ovo je bilo vise gledanje zbog prisile, nego zelje, ali film je ispao vrijednim utrosenog vremena.
sumnjam nekako da bih ga tako skoro gledala da nisam morala, no eto, jedna briga manje za ubuduce
film je zbilja ok ekranizacija knjige i na sasvim uredan nacin predstavlja vazne likove i lakse nam daje uvid u njihove karaktere. ima dosta vecih faca koji su odlican izbor za svoje uloge...
a i radnja je poslozena i nema preskakanja ko u knjizi i na tome sam jako zahvalna
7/10
ovo je bilo vise gledanje zbog prisile, nego zelje, ali film je ispao vrijednim utrosenog vremena.
sumnjam nekako da bih ga tako skoro gledala da nisam morala, no eto, jedna briga manje za ubuduce
film je zbilja ok ekranizacija knjige i na sasvim uredan nacin predstavlja vazne likove i lakse nam daje uvid u njihove karaktere. ima dosta vecih faca koji su odlican izbor za svoje uloge...
a i radnja je poslozena i nema preskakanja ko u knjizi i na tome sam jako zahvalna
7/10
- john_constantine
ma ja imam primjedbu jedino na radnju... nekako mi je plošna.elrania wrote:kung fu panda [2008]
7,7/10
Michel puši karu.
- elrania
- A$H
- john_constantine
- elrania
- negativni
ok, skidam!Betmen wrote:dvojka je jso boljanegativni wrote:to već dugo odgađam.GreenHornet wrote:"Harold and Kumar escape from Guantanamo bay"
Vrlo dobra komedija,sa par urnebesnih scena,pošteno ismijali američku vladu,politiku i dakako predsjednika.
8/10
prvi dio je bila dobra glupa komedija, scena jahanja jaguara je priceless
al bojao sam se da ovdje neće bit ništa zanimljivo.
inače, ja pogledo:
http://negativni.blog.hr/2008/11/162555 ... -2008.html
sise, motori, guzice, al nekako ipak nije dobar.
- negativni
meni isto nije niš posebno.john_constantine wrote:ma ja imam primjedbu jedino na radnju... nekako mi je plošna.elrania wrote:kung fu panda [2008]
7,7/10
čak mi nema ni puno smiješnih fora.
očekivao sam više, no ipak ima prolaznu ocjenu.
danas pogledao i space chimps, isto ništa posebno,
od novijih crtića koje pogledah u zadnje vrijeme bio mi je odličan jedino wall-e.
gledo i francuski dragon hunters, isto me nije dojmio ali ima ponešto zanimljivih tripoidnih
scena koje su vjerovatno predviđene za gledanje pod uticajem opijata.
- kirby
tropic thunder - film mi nije nista posebno... dosadan, na skoro 2 sata koliko traje, ima par dobrih fora(3-4) sto je uzasno premalo... toliko su napuhali film, a na kraju ispadne neki vatever film...
ono tresla se brda, rodio se mis...
2/5
2/5
Nicholas Angel: Mr. Porter, what's your wine selection?
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
Roy Porter: Oh, we've got red... and, er... white?
Nicholas Angel: I'll have a pint of lager, please.
- negativni
meni je odličan.kirby wrote:tropic thunder - film mi nije nista posebno... dosadan, na skoro 2 sata koliko traje, ima par dobrih fora(3-4) sto je uzasno premalo... toliko su napuhali film, a na kraju ispadne neki vatever film...![]()
2/5
čak mi je bolji nego što sam očekivao.
sviđaju mi se gore scene, a da i ne govorimo o "full retard" monologu!
jesi li gledao i trejlere prije filma?!
fenomenalan mi je onaj o dva fratra, pa kad mu onaj dotakne krunicu!
-
filmofil