nadam se..drzim te na nisanu..Mairosu wrote:Pisi na PM ako ti je do vezbe.elrania wrote:znam da govoris i znam kak zvuci![]()
govorim i ja, al nakon samo godinu dana ucenja i nikakvog kontakta atm pocinjem dosta toga zaboravljat...
(A$H, vezbamo jezik tj. language, ne tongue...samo da napomenem)
Last Post Wins !!!11one
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- Decadentor
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Boze svasta. Uci se kroz greske. Uz malo vezbe, brzo cu ja tebe nauciti da recitujes "'t wilde boerendochtere".elrania wrote:
pa ajde, bas bih mogla, ty. mada me malo sram potencijalnih enormnih pogreski. otvorili su studij nizozemskog ove god pa cu se za pocetak prvo njima mozda malo uvaliti njima na jezicne da se dobijem.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- elrania
- elrania
ide lakse, normalno, al sad mi je trebalo dosta da i ono malo srocim...trebat ce mi vremena da se uhodam, jer imam druga dva primarna jezika s kojima se bavim i masovno mi se mijesaju prijedlozi i glagoli sa svedskim...Mairosu wrote:Boze svasta. Uci se kroz greske. Uz malo vezbe, brzo cu ja tebe nauciti da recitujes "'t wilde boerendochtere".elrania wrote:
pa ajde, bas bih mogla, ty. mada me malo sram potencijalnih enormnih pogreski. otvorili su studij nizozemskog ove god pa cu se za pocetak prvo njima mozda malo uvaliti njima na jezicne da se dobijem.Ako imas bilo kakvo predznanje a kazes da imas, sve ide lakse.
- gandalf
- maddjuro
- john_constantine
- Aryx
ja sam vrlo skeptican , kako sam veliki fan prvog i drugog dijela mislim da mi se ovo nece bas svidjetijohn_constantine wrote:nabavio jučer fallout 3 original, igrivo i obećava.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
ma ono... igra je baš pomalo kao oblivion, ali ima puno stvari iz fallouta. dijalogi su dobri, ima podjele dobro i loše kao u KOTOR, akcija je odlična, imaš neku vrstu skeniranja koji skenira protivnika i biraš mjesta za gađanje, sličice iz fallouta s puno toga novoga, lokacija je ogromna, i više se koristi science ili medicine, i još neke stvari koje su se rijetko koristile u fallout 2. Ma mislim da samo nema više krađe likova, nego možeš krasti stvari ili provaljivati, ali onaj pickpocket ne postoji ili ga treba dobiti... ma ima puno toga, kao slaganje ili popravljanje oružja ili megatron, mjesto gdje možeš deaktivirati bombu ili ju aktivirati, samo ti treba jedna stvar za to. 
Michel puši karu.
- gandalf
Istina, igra je dobra ali se vidi da je Bethseda radila. Fakat je ko Oblivion, svaki čas čekam da će mi oni black knightovi iskočiti. Kao FPS je igra odlična, ali kao Fallout je zakazala!john_constantine wrote:ma ono... igra je baš pomalo kao oblivion, ali ima puno stvari iz fallouta. dijalogi su dobri, ima podjele dobro i loše kao u KOTOR, akcija je odlična, imaš neku vrstu skeniranja koji skenira protivnika i biraš mjesta za gađanje, sličice iz fallouta s puno toga novoga, lokacija je ogromna, i više se koristi science ili medicine, i još neke stvari koje su se rijetko koristile u fallout 2. Ma mislim da samo nema više krađe likova, nego možeš krasti stvari ili provaljivati, ali onaj pickpocket ne postoji ili ga treba dobiti... ma ima puno toga, kao slaganje ili popravljanje oružja ili megatron, mjesto gdje možeš deaktivirati bombu ili ju aktivirati, samo ti treba jedna stvar za to.
- john_constantine