Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
A$H

Post by A$H » 06 Nov 2008, 00:07

Mairosu wrote:
elrania wrote:znam da govoris i znam kak zvuci :lol:

govorim i ja, al nakon samo godinu dana ucenja i nikakvog kontakta atm pocinjem dosta toga zaboravljat...
Pisi na PM ako ti je do vezbe.

(A$H, vezbamo jezik tj. language, ne tongue...samo da napomenem :D)
nadam se..drzim te na nisanu.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

elrania

Post by elrania » 06 Nov 2008, 00:14

:lol:

pa ajde, bas bih mogla, ty. mada me malo sram potencijalnih enormnih pogreski. otvorili su studij nizozemskog ove god pa cu se za pocetak prvo njima mozda malo uvaliti njima na jezicne da se dobijem.

Decadentor

Post by Decadentor » 06 Nov 2008, 00:16

Uskoro ce se svaka kutija cigareta prodavat za 5 kn vise
Image

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 06 Nov 2008, 00:17

elrania wrote::lol:

pa ajde, bas bih mogla, ty. mada me malo sram potencijalnih enormnih pogreski. otvorili su studij nizozemskog ove god pa cu se za pocetak prvo njima mozda malo uvaliti njima na jezicne da se dobijem.
Boze svasta. Uci se kroz greske. Uz malo vezbe, brzo cu ja tebe nauciti da recitujes "'t wilde boerendochtere". :D Ako imas bilo kakvo predznanje a kazes da imas, sve ide lakse.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

elrania

Post by elrania » 06 Nov 2008, 00:44

Decadentor wrote:Uskoro ce se svaka kutija cigareta prodavat za 5 kn vise
pa ajde... neka.
ja sam cula da je cak 10 kn u pitanju.

elrania

Post by elrania » 06 Nov 2008, 00:46

Mairosu wrote:
elrania wrote::lol:

Boze svasta. Uci se kroz greske. Uz malo vezbe, brzo cu ja tebe nauciti da recitujes "'t wilde boerendochtere". :D Ako imas bilo kakvo predznanje a kazes da imas, sve ide lakse.
ide lakse, normalno, al sad mi je trebalo dosta da i ono malo srocim...trebat ce mi vremena da se uhodam, jer imam druga dva primarna jezika s kojima se bavim i masovno mi se mijesaju prijedlozi i glagoli sa svedskim... :?

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Nov 2008, 02:17

ja sa za to da se povećaju cjenje cigareta, dosta mi je ćikaja u kafićima i na javni mjestima
I may be an idiot, but i am no fool.

gandalf

Post by gandalf » 06 Nov 2008, 18:04

maddjuro wrote:ja sa za to da se povećaju cjenje cigareta, dosta mi je ćikaja u kafićima i na javni mjestima
Samo čekam kad ćeš propušiti! :twisted:

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Nov 2008, 20:12

gandalf wrote:
maddjuro wrote:ja sa za to da se povećaju cjenje cigareta, dosta mi je ćikaja u kafićima i na javni mjestima
Samo čekam kad ćeš propušiti! :twisted:
kad ilegaliziraju kolu, il kad postanem dijabetičar od kole

maddjuro

Post by maddjuro » 07 Nov 2008, 04:27

damne it, opet sam se zaigro sNES-o, igrajući "secret of mana"
super igra, zarazna
sreća da sutra nemoram na fax

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Nov 2008, 16:49

nabavio jučer fallout 3 original, igrivo i obećava.
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 07 Nov 2008, 18:38

john_constantine wrote:nabavio jučer fallout 3 original, igrivo i obećava.
ja sam vrlo skeptican , kako sam veliki fan prvog i drugog dijela mislim da mi se ovo nece bas svidjeti
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Nov 2008, 19:01

ma ono... igra je baš pomalo kao oblivion, ali ima puno stvari iz fallouta. dijalogi su dobri, ima podjele dobro i loše kao u KOTOR, akcija je odlična, imaš neku vrstu skeniranja koji skenira protivnika i biraš mjesta za gađanje, sličice iz fallouta s puno toga novoga, lokacija je ogromna, i više se koristi science ili medicine, i još neke stvari koje su se rijetko koristile u fallout 2. Ma mislim da samo nema više krađe likova, nego možeš krasti stvari ili provaljivati, ali onaj pickpocket ne postoji ili ga treba dobiti... ma ima puno toga, kao slaganje ili popravljanje oružja ili megatron, mjesto gdje možeš deaktivirati bombu ili ju aktivirati, samo ti treba jedna stvar za to. :twisted:
Michel puši karu.

gandalf

Post by gandalf » 08 Nov 2008, 01:21

john_constantine wrote:ma ono... igra je baš pomalo kao oblivion, ali ima puno stvari iz fallouta. dijalogi su dobri, ima podjele dobro i loše kao u KOTOR, akcija je odlična, imaš neku vrstu skeniranja koji skenira protivnika i biraš mjesta za gađanje, sličice iz fallouta s puno toga novoga, lokacija je ogromna, i više se koristi science ili medicine, i još neke stvari koje su se rijetko koristile u fallout 2. Ma mislim da samo nema više krađe likova, nego možeš krasti stvari ili provaljivati, ali onaj pickpocket ne postoji ili ga treba dobiti... ma ima puno toga, kao slaganje ili popravljanje oružja ili megatron, mjesto gdje možeš deaktivirati bombu ili ju aktivirati, samo ti treba jedna stvar za to. :twisted:
Istina, igra je dobra ali se vidi da je Bethseda radila. Fakat je ko Oblivion, svaki čas čekam da će mi oni black knightovi iskočiti. Kao FPS je igra odlična, ali kao Fallout je zakazala!

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Nov 2008, 05:57

ma mene više nervira što nema više onih nacrtanih predmeta, nego je sve ono zeleni crteži u pipboyu i statistika.
Michel puši karu.

Locked