Koji ste horror zadnji gledali?
- Freddy
Riding The Bullet-na imdb-u ima nisku ocjenu,ali meni je film jeben,od atmosfere do odlične radnje,otkačen od početka do kraja,naravno....film je napravljen prema Kingovoj knizi,sve pohvale za film 8.5/10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Borgia 666
- negativni
- john_constantine
hm, nisam baš shvatio o čemu pričaš, ali ovaj dead space je zapravo prequel od igre Dead space koji je upravo izašao. Ona samo objašnjava dio radnje koji se događa prije nego glavni lik u igri dođe na svemirski brod, ona letjelica na kraju filma - a i ima par scena u igri kao ubojstvo kapetana...Borgia 666 wrote:Dead Space_Downfall(2008)sasvim solidan crtic u alien stilu pun krvi i rezanja.zalosno je to kad moramo gledat takve crtice a ne filmove.jebiga ocigledno je Marvel pun Z....a pa smo prisiljeni gledat te adaptacije tog super hero smeca umjesto sci fi horrora.![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
Supernatural season 2 - likovi su bolje karakterizirani, kao i duhovi i stvorenja koja ubijaju. Više nije da su sva čudovišta zla, nego ubuduće postupaju drukčije prema njima. Ali zapravo nema ništa novoga, samo duhovi, vukodlaci, vampiri i nighshifteri. Ta dramatika je usporila cijelu seriju, ali kasnije postaje sve bolje i zanimljivije, kao epizoda heart ili road killer. Više nije samo akcijska horor serija. A zadnje dvije epizode su izvrsne. Gleda se treća sezona.
SPOILER
Hm, nakon onakvog kraja, zar će se cijeli serijal svesti na ubijanje stotina demona? u drugoj sezoni je bio spomenut onaj demonski virus, i taj dio su zanemarili, a sada kada su ubili žutookog demona, tko će uopće zamijeniti tog lika?
SPOILER
Hm, nakon onakvog kraja, zar će se cijeli serijal svesti na ubijanje stotina demona? u drugoj sezoni je bio spomenut onaj demonski virus, i taj dio su zanemarili, a sada kada su ubili žutookog demona, tko će uopće zamijeniti tog lika?
Michel puši karu.
- negativni
e znao sam da mi je odnekud poznato ime crtića.john_constantine wrote:hm, nisam baš shvatio o čemu pričaš, ali ovaj dead space je zapravo prequel od igre Dead space koji je upravo izašao. Ona samo objašnjava dio radnje koji se događa prije nego glavni lik u igri dođe na svemirski brod, ona letjelica na kraju filma - a i ima par scena u igri kao ubojstvo kapetana...Borgia 666 wrote:Dead Space_Downfall(2008)sasvim solidan crtic u alien stilu pun krvi i rezanja.zalosno je to kad moramo gledat takve crtice a ne filmove.jebiga ocigledno je Marvel pun Z....a pa smo prisiljeni gledat te adaptacije tog super hero smeca umjesto sci fi horrora.![]()
htio sam to skinit neki dan al čito sam da je navodno sranje, besmislena radnja i sl. pa sam odustao.
- john_constantine
ma ne isplati ti se gledati ako nemaš namjeru igrati igru. Priča nema nekog smisla, nego je više prequel za tu igru. Ono, crkva protiv unitologa, i prevoze taj artefakt, a za njima i aliensko stvorenje koje se hrani leševima, i pretvara ih u čudovišta. Ima akcije i nasilja, ali radnja je pomalo dosadna.negativni wrote:e znao sam da mi je odnekud poznato ime crtića.john_constantine wrote:hm, nisam baš shvatio o čemu pričaš, ali ovaj dead space je zapravo prequel od igre Dead space koji je upravo izašao. Ona samo objašnjava dio radnje koji se događa prije nego glavni lik u igri dođe na svemirski brod, ona letjelica na kraju filma - a i ima par scena u igri kao ubojstvo kapetana...Borgia 666 wrote:Dead Space_Downfall(2008)sasvim solidan crtic u alien stilu pun krvi i rezanja.zalosno je to kad moramo gledat takve crtice a ne filmove.jebiga ocigledno je Marvel pun Z....a pa smo prisiljeni gledat te adaptacije tog super hero smeca umjesto sci fi horrora.![]()
htio sam to skinit neki dan al čito sam da je navodno sranje, besmislena radnja i sl. pa sam odustao.
Michel puši karu.
- Freddy
a neznam,meni je baš sjeo,bio sam baš nabrijan na taj film i odlično mi sjeo,možda da nisam se veselio uopće,da sam ga gledao iz dosade,bila bi niža ocjena,ali ovak film je odličannegativni wrote:meni je bio bezveze kao i knjiga. nisam ni izdržao do kraja filma.Freddy wrote:Riding The Bullet-na imdb-u ima nisku ocjenu,ali meni je film jeben,od atmosfere do odlične radnje,otkačen od početka do kraja,naravno....film je napravljen prema Kingovoj knizi,sve pohvale za film 8.5/10
You can kill a rapper, but not his music.
- Borgia 666
Htio sam reci da mi fale sci fi horrori i da bi bilo bolje da to gledamo a ne Marvelove super heroje.hvala na informaciji za Dead Space ali vec dugo nisam u igrama pa nisam znao da je to uvod u igru.john_constantine wrote:hm, nisam baš shvatio o čemu pričaš, ali ovaj dead space je zapravo prequel od igre Dead space koji je upravo izašao. Ona samo objašnjava dio radnje koji se događa prije nego glavni lik u igri dođe na svemirski brod, ona letjelica na kraju filma - a i ima par scena u igri kao ubojstvo kapetana...Borgia 666 wrote:Dead Space_Downfall(2008)sasvim solidan crtic u alien stilu pun krvi i rezanja.zalosno je to kad moramo gledat takve crtice a ne filmove.jebiga ocigledno je Marvel pun Z....a pa smo prisiljeni gledat te adaptacije tog super hero smeca umjesto sci fi horrora.![]()

- john_constantine
je, istina, u zadnje vrijeme stvarno više nema sf horora... zato sada samo gledam one iz 80 - tih...Borgia 666 wrote:Htio sam reci da mi fale sci fi horrori i da bi bilo bolje da to gledamo a ne Marvelove super heroje.hvala na informaciji za Dead Space ali vec dugo nisam u igrama pa nisam znao da je to uvod u igru.john_constantine wrote:hm, nisam baš shvatio o čemu pričaš, ali ovaj dead space je zapravo prequel od igre Dead space koji je upravo izašao. Ona samo objašnjava dio radnje koji se događa prije nego glavni lik u igri dođe na svemirski brod, ona letjelica na kraju filma - a i ima par scena u igri kao ubojstvo kapetana...Borgia 666 wrote:Dead Space_Downfall(2008)sasvim solidan crtic u alien stilu pun krvi i rezanja.zalosno je to kad moramo gledat takve crtice a ne filmove.jebiga ocigledno je Marvel pun Z....a pa smo prisiljeni gledat te adaptacije tog super hero smeca umjesto sci fi horrora.![]()
Michel puši karu.
- maddjuro
- Hobotshy
- maddjuro
nemreš ni predočit kolikoHobotshy wrote:tako je dobar?maddjuro wrote:što god napravio, ne gledaj jack frost 2Hobotshy wrote:Jack Frost (1996) - efekti 0!!! gluma malo iznad nule... ali mi je iz nekog razloga bilo zabavno... fore su ono dno dna, ali baš zbog toga što je tako loše, ja sam se smijao
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo