Last Post Wins !!!11one
- Asfodel
- Scarface
Žaj mi je čovika, znan da su sve to mutni poslovi i mafija, al bija mi je simpatičan, još se sićan onog gostovanja u Nedjeljom u 2, baš san uživa slušat ga. Počivao u miru.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- maddjuro
što se mene tiče ti mafijaški obračuni, sam nek se međusobno istrjebe, jedino kad stradavaju nevini prolaznici, to je žalosno inače sve ok, kao i s pijamim vozačima, ak si tolko glup da ločeš i ideš vozit; tada ista stvar, ak se ubiješ nikom ništa, ak ubiješ nekog drugog, nedužnog prolaznika to je tragično
I may be an idiot, but i am no fool.
- Asfodel
- Wendigo
potpis. nemreš više otić u grad bez rizika da nešto ne grune pored tebe il da popiješ zalutali metak ili ti ga spraše ako si svjedok recimo.. nevjerorjatno u kaj se zg pretvorio u zadnje vrijeme..maddjuro wrote:što se mene tiče ti mafijaški obračuni, sam nek se međusobno istrjebe, jedino kad stradavaju nevini prolaznici, to je žalosno inače sve ok, kao i s pijamim vozačima, ak si tolko glup da ločeš i ideš vozit; tada ista stvar, ak se ubiješ nikom ništa, ak ubiješ nekog drugog, nedužnog prolaznika to je tragično
- elrania
- Scarface
Danas mi je u 1 pismeni ispit iz biologije, mora san prožvakat oko 800 stranica, a onda ako prođen sutra ili preksutra, ovisno o kvaliteti napisanog iden na usmeni, još čitan neke dodatne skripte sa kojima se skupi tu skoro 1000 stranica, ne znan baš šta da očekujen.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Freddy
dobio danas otkaz na poslu,još mi kaže šef da ostanem još ovaj tj.,poslo ga u pm.,,nevjerojatno,malo mi falilo da ih tam sve zapalim,to što ne bi,koja đubrad
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Freddy
ma bio sam im super na početku a kasnije sam počeo manje radit,dosada jednostavno,neozbiljan i to....mislim u pravu su,ali na način koji su mi to rekli,ma steram ih.A$H wrote:ma da kaj bi...visak si ili nekaj drugo..
You can kill a rapper, but not his music.