istina, a ovaj hard target ću najviše pamtiti po onoj sceni tučnjave na početku filma. NAročito kada opali lika u facu, a ne razbije mu naočale.Mairosu wrote:Knock-off je superzabavan ali nije toliko objektivno kvalitetan kao ova tri gore sto sam nabrojao, po mom misljenju.
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
Albert Pyun bato mojA$H wrote:Cyborg - 3/5 sasvim solidan apokalipticni film...eto prvi put ga pogledao..do sad sam mislio da je u filmu Van Damme Cyborg..ali zajeb..
Ali intro speech, reci mi da nisi poginuo od smeha dok si ga slusao...
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- john_constantine
- john_constantine
Heroes season 2 - nekako bedasto je počelo, ali kasnije se radnja počela sve više komplicirati, većina starih likova se vratila, a novi nisu baš pretjerano zanimljivi, cura koja ima kugu ili sociopatkinja s elektricitetom, a i ideja o virusu je već sto puta viđena. Ali niti dalje ne nedostaje napetosti, obrata, akcije, zanimljive radnje. Ali završetak je previše zbrzan, a i nisam baš pod dojmom kao u prvoj sezoni. A i problem je pratiti seriju pošto sam zaboravio dosta stvari iz prve sezone, a čujem da je treća još bolje kompleksnija... ali gledati će se.
3/5
Michel puši karu.
- A$H
ni nema ga..serija je stala radi strajka scenarista..pa su samo na normalnu epizodu pukli kraj sezone..i sad je nastavili dalje kao sezonu 3.john_constantine wrote:Heroes season 2 - nekako bedasto je počelo, ali kasnije se radnja počela sve više komplicirati, većina starih likova se vratila, a novi nisu baš pretjerano zanimljivi, cura koja ima kugu ili sociopatkinja s elektricitetom, a i ideja o virusu je već sto puta viđena. Ali niti dalje ne nedostaje napetosti, obrata, akcije, zanimljive radnje. Ali završetak je previše zbrzan, a i nisam baš pod dojmom kao u prvoj sezoni. A i problem je pratiti seriju pošto sam zaboravio dosta stvari iz prve sezone, a čujem da je treća još bolje kompleksnija... ali gledati će se.3/5
OT - Bones season 1 - 4.5/5 jedna od zabavnijih forenzicnih serija..sa dosta humora i gorea zajedno..samo kaj glavna junakinja ide na jetra sa vremenom..sinoc poceo drugu sezonu pa cemo vidjet dali ce ostat kvaliteta na nivou..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
- sikeone
- Mairosu
Al na kraju kad udje u onaj dojo pun japanaca, i sad mislis krenuce neka jebena sorka, kad on i Jeroen Krabbe samo pobiju govna iz automata...sikeone wrote:Punisher sa Dolphom Lundgrenom. Došlo mi par spektakularnih dvda iz amerike pa sam se prvo bacio na Punishera. Jako dobra ejtis akcija sa malo priče i puno ubijanja bed gajsa za razliku od novijeg Punishera ovaj je dosta nemilosrdan prema negativcima. Ah te osamdesete
Punisher je inace bio bioskopski u srbiji kad je izasao pod nazivom "egzekutor".
- Mairosu
- A$H
- Mairosu
Meni je jedino sranje sto u poslednjih 5 minuta Tom Po prosto zaboravi da se bije pa ga JCVD umlati k'o gnjidu.A$H wrote:Kickboxer - 2.5/5 - zabavan, ali malo prespor film..skoro cijeli film je njegovo treniranje Muay Thai-a...i to jednostavno zamori covijeka..ali je gledljiv za razliku od ostala 4 nastavka..
Bas me zanima kakav ce ti Death Warrant biti, meni je bio...sranje.