Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 17 Oct 2008, 19:55

Mairosu wrote:Knock-off je superzabavan ali nije toliko objektivno kvalitetan kao ova tri gore sto sam nabrojao, po mom misljenju.
istina, a ovaj hard target ću najviše pamtiti po onoj sceni tučnjave na početku filma. NAročito kada opali lika u facu, a ne razbije mu naočale. :prayer: :lol:
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 17 Oct 2008, 21:33

Cyborg - 3/5 sasvim solidan apokalipticni film...eto prvi put ga pogledao..do sad sam mislio da je u filmu Van Damme Cyborg..ali zajeb.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 17 Oct 2008, 22:28

A$H wrote:Cyborg - 3/5 sasvim solidan apokalipticni film...eto prvi put ga pogledao..do sad sam mislio da je u filmu Van Damme Cyborg..ali zajeb.. :lol:
Albert Pyun bato moj :D Taj retko razocara prave fanove :D

Ali intro speech, reci mi da nisi poginuo od smeha dok si ga slusao...
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

A$H

Post by A$H » 17 Oct 2008, 22:37

zadnje kaj sam njegovo gledao je bilo Captain America i to je specijalno iskustvo bilo ... :D :D

o da.. totalno.. :mrgreen:

to je bilo to za danas..sutra nastavljamo dalje po redu.. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Oct 2008, 23:11

ma cyborg 2 je bolji, angelina jolie, i stupidna ideja o kiborgovima koji eksplodiraju za vrijeme seksa, a treba ih povremeno nauljiti jer imaju osjećaje. :lol: Prve njezine sise koje sam vidio u djetinstvu. :heart:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Oct 2008, 02:18

danas sam baš gledao trailer za Cyborga kod sikeonea. Došli mu DVDi sa secondspina pa je sav sretan - cyborg gledam s njim obaveznp, djeluje spektakl :D

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Oct 2008, 11:30

Heroes season 2 - nekako bedasto je počelo, ali kasnije se radnja počela sve više komplicirati, većina starih likova se vratila, a novi nisu baš pretjerano zanimljivi, cura koja ima kugu ili sociopatkinja s elektricitetom, a i ideja o virusu je već sto puta viđena. Ali niti dalje ne nedostaje napetosti, obrata, akcije, zanimljive radnje. Ali završetak je previše zbrzan, a i nisam baš pod dojmom kao u prvoj sezoni. A i problem je pratiti seriju pošto sam zaboravio dosta stvari iz prve sezone, a čujem da je treća još bolje kompleksnija... ali gledati će se. :D 3/5
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 18 Oct 2008, 11:36

john_constantine wrote:Heroes season 2 - nekako bedasto je počelo, ali kasnije se radnja počela sve više komplicirati, većina starih likova se vratila, a novi nisu baš pretjerano zanimljivi, cura koja ima kugu ili sociopatkinja s elektricitetom, a i ideja o virusu je već sto puta viđena. Ali niti dalje ne nedostaje napetosti, obrata, akcije, zanimljive radnje. Ali završetak je previše zbrzan, a i nisam baš pod dojmom kao u prvoj sezoni. A i problem je pratiti seriju pošto sam zaboravio dosta stvari iz prve sezone, a čujem da je treća još bolje kompleksnija... ali gledati će se. :D 3/5
ni nema ga..serija je stala radi strajka scenarista..pa su samo na normalnu epizodu pukli kraj sezone..i sad je nastavili dalje kao sezonu 3.

OT - Bones season 1 - 4.5/5 jedna od zabavnijih forenzicnih serija..sa dosta humora i gorea zajedno..samo kaj glavna junakinja ide na jetra sa vremenom..sinoc poceo drugu sezonu pa cemo vidjet dali ce ostat kvaliteta na nivou..

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Oct 2008, 12:00

Hitman - ovo slučajno posjedujem, inače sumnjam da bih trčala ga nabavit :twisted: a ispalo baš solidna zabava :D možda malo naivno na trenutke. I glavni glumac mi izgleda ko cvijetić :lol: bilo bi bolje da je netko s grubljom facom
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

sikeone

Post by sikeone » 18 Oct 2008, 13:08

Punisher sa Dolphom Lundgrenom. Došlo mi par spektakularnih dvda iz amerike pa sam se prvo bacio na Punishera. Jako dobra ejtis akcija sa malo priče i puno ubijanja bed gajsa za razliku od novijeg Punishera ovaj je dosta nemilosrdan prema negativcima. Ah te osamdesete

Mairosu

Post by Mairosu » 18 Oct 2008, 13:43

sikeone wrote:Punisher sa Dolphom Lundgrenom. Došlo mi par spektakularnih dvda iz amerike pa sam se prvo bacio na Punishera. Jako dobra ejtis akcija sa malo priče i puno ubijanja bed gajsa za razliku od novijeg Punishera ovaj je dosta nemilosrdan prema negativcima. Ah te osamdesete
Al na kraju kad udje u onaj dojo pun japanaca, i sad mislis krenuce neka jebena sorka, kad on i Jeroen Krabbe samo pobiju govna iz automata...:D :D :D

Punisher je inace bio bioskopski u srbiji kad je izasao pod nazivom "egzekutor".

Mairosu

Post by Mairosu » 18 Oct 2008, 14:09

Image

Plakah od smeha. Moracu cesce da gledam Woodya, pre mesec dana sam gledao Manhattan i bilo je odlicno, a sad ovo.

A$H

Post by A$H » 18 Oct 2008, 14:55

Kickboxer - 2.5/5 - zabavan, ali malo prespor film..skoro cijeli film je njegovo treniranje Muay Thai-a...i to jednostavno zamori covijeka..ali je gledljiv za razliku od ostala 4 nastavka..

Mairosu

Post by Mairosu » 18 Oct 2008, 15:05

A$H wrote:Kickboxer - 2.5/5 - zabavan, ali malo prespor film..skoro cijeli film je njegovo treniranje Muay Thai-a...i to jednostavno zamori covijeka..ali je gledljiv za razliku od ostala 4 nastavka..
Meni je jedino sranje sto u poslednjih 5 minuta Tom Po prosto zaboravi da se bije pa ga JCVD umlati k'o gnjidu. :D

Bas me zanima kakav ce ti Death Warrant biti, meni je bio...sranje. :D

A$H

Post by A$H » 18 Oct 2008, 15:15

da i meni je to islo na jetra..cim je JCVD vidio brata..ovaj se zaboravio tuc.. :roll:

e sad se gleda Lionheart..poslje njega je onda Death Warrant..drzim se IMDb kronologije.. :lol:

Post Reply