Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Dragonrage

Post by Dragonrage » 16 Oct 2008, 17:57

Iskreno, ne sjećam se da je ovdje itko dobio upozorenje zbog oftopicarenja...eventulano Horror tu i tamo skoći kad ekipa baš zaista pretjera, ali to je bilo možda 5-6 puta. Ali iskreno upravo zbog te slobode ovo i je tako fenoemenalan forum, i od svih jebenih foruma na kojima visim, baš mi se za ovog sjebe link na poslu!!! :evil: :evil: :evil:

Jebo te dođeš na forum hr...skomentiraš nekaj kaj nije vezano uz temu filma ili nedaj bože nekome kontriraš u raspravi malo žešće...odmah ti brišu komentra ili si čak i bannan...stoga, meni je iznimno drago da ovdje nema nikakvih zabrana i bit će mi još draže da tako i ostane... :wink: :D

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Oct 2008, 18:04

Stari,stvar je u tome da su pojedini skontali da njima netko želi zlo,da je ljubomoran na njihovu vezu ili što već a kums je da se nama neda čitati njihove osobne stvari u skoro svakom topicu.Zaboga ako su već u vezi vjerovatno se vide svaki dan,postoji msn,icq,skype,mobitel,mail-pa zar nije lakše da tako komuniciraju?!

Eto slučaj od sinoć:
viewtopic.php?t=1943&start=675

Zar je ovo bas potrebno po forumu pisati?!Pa logičnije je ako kupim novi pirs da maloj pošaljem poruku ili je nazovem da je obavjestim.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 18:32

Joj zamisli samo, ljubomoran na njihovu vezu, kako da ne! Muka mi je više od pravdanja kojekakvim likovima ode, reka san šta mislin i zaboli me kako vi reagirate na to.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2008, 18:33

a meni je to zabavno pratiti. :lol:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 18:35

john_constantine wrote:a meni je to zabavno pratiti. :lol:

Kad si bolesni perverznjak, al to smo već svi znali.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 16 Oct 2008, 18:36

Pobrisah Dragonrageov post iz Tropic Thunder threada pa evo da ga ovdje izkopiram:

--------------------------------------------------

Sorry Horror...samo kratki odogovor i ja definitivno doustajem od bilo kakve daljne konverzacije
Ghostface je napisao/la:

Prvi si počeja, na to se ne obazireš, je li, gospodine zrelost i ozbiljnost? Vidili bi kako bi reagira da ti ja komentar nazoven idiotskim. I zaludu ti je to spominjanje šake, nemaš ti pojma šta san ja proša a šta nisan, i koliko san ozbiljan i koliko ne...

LOL a po čemu sam ja to prvi počeo? Sorry ali meni je komentar tipa "Film je loš", dakle komentar bez čvrste i konstruktive podloge, bez objašnjena i još k tome komentar na film koji je sve samo ne loš - idiotizam. To ne znači da si ti nužno automatski idiot (iako se stalno postavljaš u svim temama na takav način), niti sam to konkretno rekao...ali da je komentar idiotarija - je. I rekao bih to bilo kome, posebice ako je u pitanju dobar film...jer nema ništa gore i gluplje od toga kada ekipa na raznoraznim forumuma komentira filmove na način "film je mrak, film je super, film je smeće, film je loš" itd...ako ne nemaš ništa konkretnije za reć o filmu, nemoj reći ništa (ne isključivo ti, nego govorim općenito)...

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 18:40

I samo za kraj šta se tiče ovoga, super je to za njih dvoje, oboje su mi izrazito simpatični, elrania je jako pametna cura, kakvih je danas jako jako malo, i mada se skoro nikad ni u čemu s njom ne slažen to ne umanjuje prethodnu činjenicu, dok je Ash jedan od najaktivnijih članova ovog foruma, uvik prvi na fronti s novim informacijama, a čovik još voli i Lazarusa Ledda (još samo da je i zagorovac :lol: ). Samo oću reć, sritno njima, al brate, ne želin nailazit stalno na forumu na njihove gluposti, i da nisan ništa reka, nastavilo bi se to i intenzivnije, stoga mislin da je normalna stvar da se suzdrže toga na forumu, ka metallicat i Knatch, i to je sve.

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 18:42

HorrorHR wrote:Pobrisah Dragonrageov post iz Tropic Thunder threada pa evo da ga ovdje izkopiram:

--------------------------------------------------

Sorry Horror...samo kratki odogovor i ja definitivno doustajem od bilo kakve daljne konverzacije
Ghostface je napisao/la:

Prvi si počeja, na to se ne obazireš, je li, gospodine zrelost i ozbiljnost? Vidili bi kako bi reagira da ti ja komentar nazoven idiotskim. I zaludu ti je to spominjanje šake, nemaš ti pojma šta san ja proša a šta nisan, i koliko san ozbiljan i koliko ne...

LOL a po čemu sam ja to prvi počeo? Sorry ali meni je komentar tipa "Film je loš", dakle komentar bez čvrste i konstruktive podloge, bez objašnjena i još k tome komentar na film koji je sve samo ne loš - idiotizam. To ne znači da si ti nužno automatski idiot (iako se stalno postavljaš u svim temama na takav način), niti sam to konkretno rekao...ali da je komentar idiotarija - je. I rekao bih to bilo kome, posebice ako je u pitanju dobar film...jer nema ništa gore i gluplje od toga kada ekipa na raznoraznim forumuma komentira filmove na način "film je mrak, film je super, film je smeće, film je loš" itd...ako ne nemaš ništa konkretnije za reć o filmu, nemoj reći ništa (ne isključivo ti, nego govorim općenito)...

Ne znan ko je tebe imenova za forumskog policajca pa da se javljaš na komentare tipa moj, al nikome neću ostat dužan na takve uvrede, bilo mene, bilo mojih postova.

A$H

Post by A$H » 16 Oct 2008, 18:43

Green sad stvarno pretjerujes sa sranjima..prvo pogledaj u kojem se podforumu nalazi topic.. :roll: i kaj ti puca kurac uopce di sta pisemo, vise ima primjera di je ghost otisao u offtopic sa svojim kretenskim svadaja i napadnjima, nego di smo nas dvoje otisli..ustvari u zadnje vrijeme bas ne pisemo tako puno, jedino kaj smo zadnje gledali i ostalo je sve u offtopic podforumu ili chat..koji ti ni netrebas citat..tko te sili.. zato ne seri..tocno se vidi da samo cekas da negdje nekaj zajedno komentiramo da bi opet mogao pocet kenjat o tom..eto sad si rekao kaj mislis, svi smo procitali i sve 5..mozes prestat sa stalnim jadanje i zaljenjem..bolje si nadji neku zensku ili kozu kaj vec dole jebete pa se malo opusti..plus ovo pisem jer mi tvoje zaljenje vec ide na jetra, nemoj mislit da mi stvarno tvoje misljenje nekaj znaci, jer netko tko je na ovom forumu samo da bi pisao o huliganima, ili netko tko bi se stalno svadjao(ghost) takve osobe stvarno ne dozivljavam..kad budete poceli imat pametne komentare vezane uz temu foruma onda vas mozda i pocnem...zato stvarno vise STFU..

a svim ostalima hvala na podrsci.. :wink:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 18:46

E i mislin da nije u redu da me se proziva kako se samo svađan na ovom forumu, jer svi znate da san ostavija puno više konstruktivnih postova, i to vam uopće nije u redu.

A$H

Post by A$H » 16 Oct 2008, 18:52

Ghostface wrote:E i mislin da nije u redu da me se proziva kako se samo svađan na ovom forumu, jer svi znate da san ostavija puno više konstruktivnih postova, i to vam uopće nije u redu.
gle sorry kaj sam te uzeo za primjer..ali istina je ova, nemam nikaj protiv tebe..te koliko god ti imao konstruktivnih postova..uvijek ce mi prvo past na pamet kad te se spomene(a i drugima sa kojima sam pricao uzivo) taj tvoj agresivni stav..ti si mozda u zivo drugaciji i ok lik..ali preko neta se dobiva takav negativan dojam o tebi..koji te za sad prati... :wink:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 16 Oct 2008, 19:00

A$H wrote: ..bolje si nadji neku zensku
Naravno da hoću kad mi bude napeto ali ne kao zadnji jadnik preko foruma...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

A$H

Post by A$H » 16 Oct 2008, 19:07

uuu a to je kao nekaj strasno.. :lol: nevidim u cem je problem i da je preko jebenog goluba pismonose.. :lol:

Scarface

Post by Scarface » 16 Oct 2008, 19:09

A$H wrote:
Ghostface wrote:E i mislin da nije u redu da me se proziva kako se samo svađan na ovom forumu, jer svi znate da san ostavija puno više konstruktivnih postova, i to vam uopće nije u redu.
gle sorry kaj sam te uzeo za primjer..ali istina je ova, nemam nikaj protiv tebe..te koliko god ti imao konstruktivnih postova..uvijek ce mi prvo past na pamet kad te se spomene(a i drugima sa kojima sam pricao uzivo) taj tvoj agresivni stav..ti si mozda u zivo drugaciji i ok lik..ali preko neta se dobiva takav negativan dojam o tebi..koji te za sad prati... :wink:

Da, znan, i tako je uvik bilo i izgleda da će i bit, al ne žalin se, težak san karakter i to znan, zato bi volija da se vidimo uživo i ispričamo se ka ljudi o filmovima, stripovima. Ako budeš na ovogodišnjem CRŠ-u javi se na pm, ja 99 % iden.

john_constantine

Post by john_constantine » 16 Oct 2008, 19:09

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:a meni je to zabavno pratiti. :lol:

Kad si bolesni perverznjak, al to smo već svi znali.
thanks. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Michel puši karu.

Locked