Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
-
Scarface
HorrorHR wrote:nejebica kod nekih uzrokuje nervozu?

Je li ti uopće obraćaš pažnju na gluposti koje se ode pišu? To šta ja žešće reagiran pa ja ispadan negativac ne umanjuje gluposti ostalih kojima je to upućeno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil
-
šta i tebi je to okej? u svakom drugom postu ima nešto o njima...više se ne priča o filmovima nego o ovima...zato sam i prestao pisati osim tu i tamo jer nemam o čemu
što se tiče jebanja ne brini se ti za mene

This is the Zodiac speaking.
-
HorrorHR
- Site Admin
Nemam uopće ideje gdje su ti problemi oko ash i elranie?
Mislim jel ti vidiš da tebi netko piše konstantno da mu ideš na kurac? A zasigurno ima ljudi kojima ti više smetaš od "njih dvoje"??
Svatko ima ljude ovdje koji mu ne pašu, i šta sada, desi se

-
Scarface
filmophil wrote:šta i tebi je to okej? u svakom drugom postu ima nešto o njima...više se ne priča o filmovima nego o ovima...zato sam i prestao pisati osim tu i tamo jer nemam o čemu
što se tiče jebanja ne brini se ti za mene

Mislin da se to odnosilo na mene, al ne obaziren se na takva podbadanja, moj privatni život se nikoga ode ne tiče, zato nikad nisan spominja nikakve detalje izuzev škole, šta ne znači da ih nema, nego to da je ovo forum o horrorima, a to su neki zaboravili.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
kad se ne dopisuju na š-boxu onda nađu neki topic,kad završe s tim recimo elry da recenziju filma pa on odma komentira,zatim ash stavi vic pa onda umire od smijeha itd...dosadi čovjeku.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
HorrorHR
- Site Admin
filmophil wrote:šta i tebi je to okej? u svakom drugom postu ima nešto o njima...više se ne priča o filmovima nego o ovima...zato sam i prestao pisati osim tu i tamo jer nemam o čemu
malo si prećero u brojkama...
-
elrania
HorrorHR wrote:Nemam uopće ideje gdje su ti problemi oko ash i elranie?
Mislim jel ti vidiš da tebi netko piše konstantno da mu ideš na kurac? A zasigurno ima ljudi kojima ti više smetaš od "njih dvoje"??
Svatko ima ljude ovdje koji mu ne pašu, i šta sada, desi se

pa meni iskreno ide, al sutim

i kaj sad?
cak se ni sama ne sjecam tih famoznih postova koji bi trebali iritirati mase a ticu se mene i asha

bu-fakin-hu. kazemo da smo gledali film zajedno i svi se uzbude

-
elrania
GreenHornet wrote:kad se ne dopisuju na š-boxu onda nađu neki topic,kad završe s tim recimo elry da recenziju filma pa on odma komentira,zatim ash stavi vic pa onda umire od smijeha itd...dosadi čovjeku.
o, ovo je zbilja strasno, da.

-
HorrorHR
- Site Admin
Ghostface wrote:Mislin da se to odnosilo na mene, al ne obaziren se na takva podbadanja, moj privatni život se nikoga ode ne tiče, zato nikad nisan spominja nikakve detalje izuzev škole, šta ne znači da ih nema, nego to da je ovo forum o horrorima, a to su neki zaboravili.
pa ok slažem se nisam za privatiziranje nekih postova o filmovima sa privatnim stvarima, ali iskreno ja baš nisam to ni primjetio ?? tj da je toliko masivno da ono ubija sve u pojam... a to dali će pod offtopic otvoriti 13 threadova o svom životu, njihova stvar, čitaj ili ne moj.
shoutbox je produžetak offtopic foruma i iskreno ja ga ni ne čitam pa mi je svjedno, oni koje zanima ga čitaju i koriste drugi ne...
-
GreenHornet
Samo još čekam da počmu pisati u kojim su se pozama ševili...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
john_constantine
za boga miloga.... shoutbox niti ja ne pratim. A to za postovima, pa što, nitko nije prisiljen da ih čita. ako vidiš da A$H ili elrania nešto pišu, ne moraš čitati... Mene na drugom forumu ide na živac neki stari kreten za svojim idiotskim postovima, i stalno sam ga brutalno ismijavao i dobio 40 bodova kazne, pa sam ga naučio ignorirati. Tako ignorirajte njih, he.
Michel puši karu.
-
Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
Pruzam javnu podrsku drugu Ashu i drugarici Elraniji. Nek se volu mladi ljudi !
Ash, pobro, cepaj dok ne otpadne parche.
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
-
john_constantine
Mairosu wrote:Pruzam javnu podrsku drugu Ashu i drugarici Elraniji. Nek se volu mladi ljudi !
ako ne bude on, budem ja.

Michel puši karu.
-
Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
-
john_constantine wrote:Mairosu wrote:Pruzam javnu podrsku drugu Ashu i drugarici Elraniji. Nek se volu mladi ljudi !
ako ne bude on, budem ja.

Pazi, i ja bih da sam blizi
(Ash, matori, nema ljutish...

)
EDIT : Moj susret sa Elranijom/Asfodel bi izgledao ovako nekako...
http://www.youtube.com/watch?v=Wo1bgpI4MjI

[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
-
elrania
ma krasno

ajd, dobro je za znat