Koji je horor filmski serijal za vas najgori?
- dr mladjo
-
filmofil
kako kome crna ovca...meni su sva 4 aliena jedni od najboljih filmova ikada i nijedan mi nije nimalo loš...možda čak prvi mi je najdosadniji od svih, ali i taj prvi za nijansu slabiji od ostalih je filmčina...alien je možda jedan od najkvalitetnijih serijala filmskih ikada...dr mladjo wrote:može..ali ima i alien svoju crnu ovcu-4.dio...Mairosu wrote:Pa ne bi smo bas mogli alien u isti kos sa ostalim horror fransizama...ne ? da ?A$H wrote: Alien?
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
ma nakon onakovg kraja u 3.dijelu,zadnjeg zapisa..nije se smio oživljavat serijal..filmophil wrote:
kako kome crna ovca...meni su sva 4 aliena jedni od najboljih filmova ikada i nijedan mi nije nimalo loš...možda čak prvi mi je najdosadniji od svih, ali i taj prvi za nijansu slabiji od ostalih je filmčina...alien je možda jedan od najkvalitetnijih serijala filmskih ikada...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
filmofil
dobro, za očekivati je da će se alien serijal nastaviti zbog komercijalnog uspjeha i kažem, to je fenomen što nisu napravili loš nastavak do sada...alien vs predator ne računam naravnodr mladjo wrote:ma nakon onakovg kraja u 3.dijelu,zadnjeg zapisa..nije se smio oživljavat serijal..filmophil wrote:
kako kome crna ovca...meni su sva 4 aliena jedni od najboljih filmova ikada i nijedan mi nije nimalo loš...možda čak prvi mi je najdosadniji od svih, ali i taj prvi za nijansu slabiji od ostalih je filmčina...alien je možda jedan od najkvalitetnijih serijala filmskih ikada...
This is the Zodiac speaking.
- dr mladjo
zato su i nastali 2 i 3 dio.u 3.su umrli tko je trebao i to je to..isti je slučaj s matrix,gospodar prstenova...filmophil wrote: dobro, za očekivati je da će se alien serijal nastaviti zbog komercijalnog uspjeha i kažem, to je fenomen što nisu napravili loš nastavak do sada...alien vs predator ne računam naravno
- Wendigo
dr mladjo wrote:ma nakon onakovg kraja u 3.dijelu,zadnjeg zapisa..nije se smio oživljavat serijal..filmophil wrote:
potpis.
-
filmofil
- Asfodel
- dr mladjo
meni je ripleyina i t1000 smrt u terminatoru 2 jedne od najboljih smrti na filmu..ripley koja se toliko godina(kad uzemo u obzir hibernaciju)borila protiv aliena,imala nočne more o tome da alien raste u njoj,ubijene su joj najdraže osobe..jednostavno sudbina joj je bila da pogine na onakav način..zajedno s alienom...šta smo dobili 4. djelom?nakon onakve matice iz 2.dijela kao ultimativnog aliena dobijemo onaj bijeli izrod....oh da! i ripley dođe živa i zdrava na zemlju...filmophil wrote:dobro, šta je tolko posebno u tom zadnjem zapisu??? ne znam zašto bi to morao biti kraj...meni je recimo način kako su ubili ripley užasno glup i zato mi je drago što su oživili lika u 4. dijelu...
-
filmofil
- dr_gonzo
Evo i mojih dojmova na druge serijale:
SAW - prvi je odličan i nije trebao imati nastavke, ali kad je već dobio nastavke (koji su čisto preseravanje i krađa love od fanova) jedino pozitivno jesu ubojstva...
FRIDAY THE 13th i HELLOWEEN - iako je svakim svojim dijelom su sve slabiji i gluplji sa zapletima, a naručito sa 'maštovitim' oživljavanjima oba serijala su mi gledljivi i to zbog opet ubojstava i mjuze
FINAL DESTINATION - sasvim solidan serijal i jedan od boljih u horor žanru posebno zbog maštovitih smrti
Najbolji serijali za mene:
1) Evil Dead
2) Alien
3) Maniac Cop
a jeben ti ne mogu se sjetiti više od ovoga u ovu kasnu uru (ujutro se radi)...
SAW - prvi je odličan i nije trebao imati nastavke, ali kad je već dobio nastavke (koji su čisto preseravanje i krađa love od fanova) jedino pozitivno jesu ubojstva...
FRIDAY THE 13th i HELLOWEEN - iako je svakim svojim dijelom su sve slabiji i gluplji sa zapletima, a naručito sa 'maštovitim' oživljavanjima oba serijala su mi gledljivi i to zbog opet ubojstava i mjuze
FINAL DESTINATION - sasvim solidan serijal i jedan od boljih u horor žanru posebno zbog maštovitih smrti
Najbolji serijali za mene:
1) Evil Dead
2) Alien
3) Maniac Cop
a jeben ti ne mogu se sjetiti više od ovoga u ovu kasnu uru (ujutro se radi)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- undying
i ja sam petak13 stavio iz razloga sto je "pop", u istu recenicu bi stavio i fredyja - isto glup lik koji je prodju mogao imati samo u kicastim 80tim. ali opet te 80te ne bi bile tako drage i sjajne bez likova poput fredyja - ovo zvuci kontradiktorno ali to je tako.
sto se tice saw, to je meni sasvim pristojan serijal, za mene jedan od boljih horor serijala - kec je sasvim pristojan filmic, dvojka mi je jako dobra, bolja od keca. trojka mi je nebitna iako ni ona nije katastrofa.
sto se tice saw, to je meni sasvim pristojan serijal, za mene jedan od boljih horor serijala - kec je sasvim pristojan filmic, dvojka mi je jako dobra, bolja od keca. trojka mi je nebitna iako ni ona nije katastrofa.