sram me i priznat da sam to tek danas gledao, odlican horror, neznam kad sam se zadnji put od nekog horrorca toliko prestrasio
taj Neil Marshall zanimljiv neki lik, u filmografiji jos ima Dog Soldiers i novi Doomsday, odsad cu ga pratit
odmah Dog Soldiers u player, ako nisi dosad....kikuchiyo wrote:The Descent (2005)
sram me i priznat da sam to tek danas gledao, odlican horror, neznam kad sam se zadnji put od nekog horrorca toliko prestrasio... i odlican kraj filma
taj Neil Marshall zanimljiv neki lik, u filmografiji jos ima Dog Soldiers i novi Doomsday, odsad cu ga pratit
Srecom, Dog Soldiers sam gledao valjda iste godine kad je i snimljen, tu se nisam osramotioStudeni wrote:odmah Dog Soldiers u player, ako nisi dosad....kikuchiyo wrote:The Descent (2005)
sram me i priznat da sam to tek danas gledao, odlican horror, neznam kad sam se zadnji put od nekog horrorca toliko prestrasio... i odlican kraj filma
welcome to the clubkikuchiyo wrote:The Descent (2005)
ja te shroomse planiram već godinu dana pogledati i nikako da krenem.. "nešto" me odbija stalno, al dat ću mu šansu..Knatchbull wrote:welcome to the clubkikuchiyo wrote:The Descent (2005)
taj Neil Marshall zanimljiv neki lik, u filmografiji jos ima Dog Soldiers i novi Doomsday, odsad cu ga pratit![]()
Shrooms
Sve već viđeno, ekipa studenata odlazi u Irsku kako bi uživali u opijajućim utjecajima lokalnih gljiva. Film je vizualno odličan, šuma i općenito lokacija snimanja su prekrasni. Glumci su ameri, što je dovoljno za opisati njihove reakcije, dijaloge i ponašanje. Moglo je ovo ispasti puno, puno bolje...
3,7/5
elrania wrote:the amityville horror [2005]
konacno da sam i ovo pogledala... i nije bas da sam previse odusevljena, al opcenito gledajuci, ovo je solidan ghost movie.
dosta stvari mi je maaalo preplitko da bi ga ozbiljno shvatila, a sam kraj je urnebesan. jos se cerekam kad se sjetim scene
na scenu u kupaonici kad je mali iso prat ruke sam se pak poprilicno scimala i ocekivala sam vise takvih do samog kraja, no nista slicnog nije uslijedilo.
5,5/10
potpis...jedan od onih dobrih remake-ova.Ghostface wrote:elrania wrote:the amityville horror [2005]
konacno da sam i ovo pogledala... i nije bas da sam previse odusevljena, al opcenito gledajuci, ovo je solidan ghost movie.
dosta stvari mi je maaalo preplitko da bi ga ozbiljno shvatila, a sam kraj je urnebesan. jos se cerekam kad se sjetim scene
na scenu u kupaonici kad je mali iso prat ruke sam se pak poprilicno scimala i ocekivala sam vise takvih do samog kraja, no nista slicnog nije uslijedilo.
5,5/10
Dosta baca na Isijavanje, jel' da? Meni je inače film super, Reynolds se odlično snaša i u ovakvoj ulozi, jedan od najtalentiranijih mladih glumaca.
istina. bas sam razmisljala o tome tokom gledanja... a zbilja me nazivcirala zena sa svojim reakcijama, tj. manjkom reakcija nakon sto je vidjela koliko je ovaj nasilan. da sam ja tamo, iste bi sekunde bi zavrsio ko na kraju filmaGhostface wrote: Dosta baca na Isijavanje, jel' da? Meni je inače film super, Reynolds se odlično snaša i u ovakvoj ulozi, jedan od najtalentiranijih mladih glumaca.
A$H wrote:potpis...jedan od onih dobrih remake-ova.Ghostface wrote:elrania wrote:the amityville horror [2005]
5,5/10
Dosta baca na Isijavanje, jel' da? Meni je inače film super, Reynolds se odlično snaša i u ovakvoj ulozi, jedan od najtalentiranijih mladih glumaca.