trailer mi se nikako nije svidao, ali film je bomba, ful me odusevio, ta dva sata su prosla ko nista; sad mi jedino zao sta ga nisam iso u kinu gledat
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Khaos[]
- dr mladjo
Bigger Stronger Faster* (2008) -dokumentarac o dopingu u SAD-u..8/10
Death Sentence (2007) -revenge movie.biznismen odlući da osveti smrt svog starijeg sina koji pogine u pljački.. 7/10
Lars and the Real Girl (2007)-e ovo je lijep feel good film..9/10
Death Sentence (2007) -revenge movie.biznismen odlući da osveti smrt svog starijeg sina koji pogine u pljački.. 7/10
Lars and the Real Girl (2007)-e ovo je lijep feel good film..9/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
-
GreenHornet
-
filmofil
-
FilmTV
Vjerojatno sam zadnji sa foruma koji ga je gledao al nema veze 
The Dark Knight (2008)
http://www.filmtvblog.com/the-dark-knight-2008/
The Dark Knight (2008)
- Asfodel
I ja običavam malo pričekatFilmTV wrote:Vjerojatno sam zadnji sa foruma koji ga je gledao al nema veze
The Dark Knight (2008)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
slažem se s recenzijom, pogotovo sa zadjim djelom i onim glupavim usporedbama i pretjeranim hvalospjevima na imdb-u..FilmTV wrote:Vjerojatno sam zadnji sa foruma koji ga je gledao al nema veze
The Dark Knight (2008)
- Scarface
Bucket list- 10/10- predivna drama o smislu života, Freeman i Nicholson briljiraju u jednakoj mjeri ka Pacino i De Niro u Heat-u, unatoč sasvim različitoj priči, oću reć da je kemija među glumcima jednako snažna.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
- HorrorHR
- Site Admin
Naletio sam na tv i ubrzo zagasio nakon što je neka talijanka koja je pisala o konspiraciji izjavila da se ovo desilo: rekla da je atta došao u ured department of agriculture da dobije kao kredit sa mali avion sa kojim bi zaprasivao kemikalijama poljanu. nakon što ga je odbila on je rekao da će joj prerezati grkljan i osim što bi ga već u ovom trenu izbacili od tamo - poslije toga je ženu znači u tom dept of agriculture pitao dali može kupiti informacije o sigurnosti WTC-a i za kraj - ponudio joj je pare za mapu "pentagona" koja je bila zaljepljena iza nje na ziduAsfodel wrote:Dokumentarac o teoriji zavjere oko 9. rujna unutar (izvanrednih) Reportera sad na HRT 1, ne znam kak se zove...
- Asfodel
HorrorHR wrote:Naletio sam na tv i ubrzo zagasio nakon što je neka talijanka koja je pisala o konspiraciji izjavila da se ovo desilo: rekla da je atta došao u ured department of agriculture da dobije kao kredit sa mali avion sa kojim bi zaprasivao kemikalijama poljanu. nakon što ga je odbila on je rekao da će joj prerezati grkljan i osim što bi ga već u ovom trenu izbacili od tamo - poslije toga je ženu znači u tom dept of agriculture pitao dali može kupiti informacije o sigurnosti WTC-a i za kraj - ponudio joj je pare za mapu "pentagona" koja je bila zaljepljena iza nje na ziduAsfodel wrote:Dokumentarac o teoriji zavjere oko 9. rujna unutar (izvanrednih) Reportera sad na HRT 1, ne znam kak se zove...![]()
![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- A$H
Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay - 4/5 po humoru mi je cak i bolji od jedinice...iako je u ovom filmu humor dozu ozbiljniji..a da ne spominjem spaljene likove..
super..
The Happening - 4.5/5 neznam nekaj fali na kraju..nekako mi nije sjeo taj zavrsetak..ali cjelokupan film je i vise nego zanimljiv i zabavan...a i samoubojsta su fora..kako su ga svi popljuvali ocekivah sranje..ali ugodno iznenadjenje je bilo na kraju..za sad je jos uvijek The Village za mene njegov najgori film..
What Dreams May Come - 4/5 neki dan je bio na TVu, ali ga nisam stigao pogledat..pa sam nocas nadoknadio..jos bolji nego kaj mi je bio poslje prvog gledanja..bas dirljiva i zanimljiva ljubavna prica...
The Happening - 4.5/5 neznam nekaj fali na kraju..nekako mi nije sjeo taj zavrsetak..ali cjelokupan film je i vise nego zanimljiv i zabavan...a i samoubojsta su fora..kako su ga svi popljuvali ocekivah sranje..ali ugodno iznenadjenje je bilo na kraju..za sad je jos uvijek The Village za mene njegov najgori film..
What Dreams May Come - 4/5 neki dan je bio na TVu, ali ga nisam stigao pogledat..pa sam nocas nadoknadio..jos bolji nego kaj mi je bio poslje prvog gledanja..bas dirljiva i zanimljiva ljubavna prica...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
- Betmen
ono kad ga sora nogama u buljuA$H wrote:You Don't Mess with the Zohan - 4/5 iako ni poster ni radnja me nisu privlacile, pogledah radi dvojca Sandler/Schneider..i film je stvarno bio zabavan..nije da je nesto sto cu pamtit, ali za ubit 2 sata i oraspolozit se pravi film..
silky smooth
- Asfodel