Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Post by elrania » 01 Sep 2008, 19:32

hm, sad me zivo zanima tko je to bio. tam kod vijesnika, prema kneziji... prolazila sam s frendicom kraj nekog audija i lik je pokucao na prozor i poceo nam mahati :lol:
must be the dress i wore :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Sep 2008, 19:39

uh, audi ti je pre fancy za mene.. :lol: a i nemam običaj trubit / mahati / fućkati curama iz auta.. :lol: "javim" se u svakom slučaju ak te sretnem negdje.

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 02 Sep 2008, 16:02

Danas u sk smo imali po prvi put sociologiju i logiku
sociologija se cini jako zanimljiva, uvijek sam volio proucavati drustvo ljudi s nekog gledista.
logika: nisam zadrt, al se predmet cini idiotan do bola.Nekakve tablice nam spominje, te zadatke s recenicama nekakvim..
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

maddjuro

Post by maddjuro » 02 Sep 2008, 16:09

horrorfan wrote:Danas u sk smo imali po prvi put sociologiju i logiku
sociologija se cini jako zanimljiva, uvijek sam volio proucavati drustvo ljudi s nekog gledista.
logika: nisam zadrt, al se predmet cini idiotan do bola.Nekakve tablice nam spominje, te zadatke s recenicama nekakvim..
naša logika je bila kod lika koji je bio malo poremećen, niko živ to nije razumio
I may be an idiot, but i am no fool.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 02 Sep 2008, 16:14

Djuro21 wrote:
naša logika je bila kod lika koji je bio malo poremećen, niko živ to nije razumio
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Asfodel

Post by Asfodel » 02 Sep 2008, 16:23

Sociologija je pomalo dosadna, a logika je lagana
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Sep 2008, 16:33

Image

Glumac Hugh Laurie, koji utjelovljuje trenutno najpoznatijeg cinika na malim ekranima, otkrio je prilično ćelavo tjeme, iz čega bi se dalo zaključiti da je gusta kosa na doktorovoj glavi – lažnjak.

Nekoliko dana nakon što je Fox objavio nove plakate za petu sezonu popularne serije Dr. House, koja se u SAD-u počinje emitirati 16. rujna, britanski paparazzi "raskrinkali" su pravo stanje stvari na glumčevoj glavi.

Image

Izlazeći iz londonske dvorane u kojoj boksanjem održava kondiciju, Hugh Laurie (49) upriličio je pogled na sve ćelavije tjeme, koje se očito "dorađeno" na TV-u niti ne naslućuje.

Glumac se nakratko vratio u London, nakon što je većinu ljeta proveo snimajući seriju u LA-u, gdje je nedavno kupio 4 milijuna dolara vrijednu kuću.

Net.hr

[hr]

:lol: :lol:
Michel puši karu.

Aryx

Post by Aryx » 02 Sep 2008, 16:44

odoh do nsba , cya
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Ghrall

Post by Ghrall » 02 Sep 2008, 16:55

Starci mi se vratili s mora. Tak mi je lijepo mirno bilo a sad budem opet živčanil svako malo.

gandalf

Post by gandalf » 02 Sep 2008, 17:46

Djuro21 wrote:

Logika je bila lagana, ali je filozofiju zakomplicirao do bola!

Aryx

Post by Aryx » 02 Sep 2008, 20:44

vecer
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

elrania

Post by elrania » 02 Sep 2008, 22:06

logiku i filozofiju je meni predavala jedna zena koja je pricala u rebusima :?
ispit je bio takav da je svake 2-3 min premjestala ljude po ucionici i pola njih je pisalo test u zraku na dlanu dok je hodalo. :lol:
logika je mi je bila prelagana, al nas je sam troje imalo 5 iz toga buduci da je zena odvojila nista vremena da ljudima nes objasni i svi su odustali. ja sam je cak na usmenom ispravljala glede nekih zadataka i objasnjavala zas sam u pravu, a ne ona. :?
filozofija je bila ubi boze i zgadio mi se taj predmet zbog iste prof. vjerujem da bih bar malo uzivala da se radilo kak se spada...
soc i politika su uberlagani, al dosadni :lol:

inace, evo me iz zga. vidjele stan, anini pristali, ja jos cekam mamu da dode doma, jer je u gostima. postala je nes raskalasena u zadnje vrijeme :lol:
dopustila sam toj curi da uzme veliku spaavacu, a ja si mislim srediti dnevnu za spavanje. dnevna inace ima nekako vise svjetla i nije krcata namjestajem ko spavaca i meni super odgovara, a ova sva sretna kaj sam bila tak dobra i prepustila joj spavacu koju sam tako htjela :lol:
jedini bed je kaj je ona manja soba zbilja mala i mozda nece svakome pasati. meni je zapravo bas slatka i izgleda ugodno, al kad vec mogu dobiti vecu... :mrgreen:
jedino sad treba sto prije gazdi dat polog i stan je nas. sam da netko drugi ne bude brzi... :?
i zbilja me iznendailo kak je to tak blizu. za 5 min smo stigli od trga...
nekak sam si razmisljala hocu asha mozda srest, al nis od toga :lol:

elrania

Post by elrania » 02 Sep 2008, 22:36

jupi, dob'la stan Image

Wendigo

Post by Wendigo » 02 Sep 2008, 22:44

elrania wrote:jupi, dob'la stan Image
čestitam. :wink:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 02 Sep 2008, 22:58

hm,kako ćeš spavati u dnevnoj sobi ako je recimo tu jedina televizija i cimerica odluči sa dečkom do kasna gledati tv? :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Locked